Şimdi Ara

Yanlis SMS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    SMS modasi cikti cikali millet habire mesajlasiyor ve yapilan kucuk hatalarla mesajlar gitmemesi gereken kisilere gidiyor ve komik durumlar ortaya cikiyor. Sizin basiniza böyle durumlar geldimi?
    Benim basima bir olay geldi pek yanlis gönderme degil ama. Bir gun evin telefonu caldi telefonda bir kiz, "Beni ne hakla tehdit edersin, sen kimsin?" diyor ben sasirdim tabii "Bir dakika sen kimsin olay ne?" dedim. Kiz, "sen bana bu numaradan mesaj attin ve beni tehdit ettin" dedi, ben de "bu ev numarasi burdan mesaj atilmaz" dedim, kizi ikna etmem 10 dakikami aldi, inanmiyor. Olayin gelisimi söyle, ben yurtdisinda yasiyorum ve burda cep numaralari 073 gibi rakamlarla basliyor ve bizim evin numarasinin basi da 739 bizim akilli 0 a basmayi unutmus beni aramis. Burda hatsiz numaralar isime kayitli degil gidip aliyor direk kullanmaya basliyorsunuz numaranin sahibini bulmakta imkansiz. Sonra ne oldu bilmiyorum.
    Sizin de basiniza buna benzer durumlar geldimi?







  • Anlaşılan gelmemiş

  • yalnıştan ziyade birisiyle sürekli mesajlaşınca piskolojik olarak her mesaja otomatik onun numarasını yazıyorsun. işte bazen böyle oluyor bende.
  • Bizim sınıfda kız arkadaşın biri telefonumu almıştı. Tenefüsde erkek arkadaşına sms atmış. Akşam eve geldim erkek arkadaşıda son kayıtlı numaraya mesaj yolladı herhalde '' Güzelim niye bu kadar cilve yapıyosun ben yanında yatmak istiyorum'' (tam böyle değildi ama buna yakındı) böyle birşey geldi. E şimdi erkek olarak güzelim fln filan ters tabi. güzel makara yapmıstım cocukla
  • bal fantazisiyle ilgili ilginç bir anım var.
  • Banada kızın biri yanlış mesaj atmıstı.iş buluşmaya kadar gitti :)
  • bazen bırseyı duyurtmak ıcın yalnıslıkla(!) atanlar var:D
  • Bir kere sevdiğim bir kızla buluşma ayarlamak istiyordum , sürekli mesajlaşıyorduk ama bir türlü neden bulamıyordum , en sonunda ayarladım , arkadaşa haber vermek için " Baban x'le buluşmaya gidiyor " yazdım , alışkanlık sürekli kızla mesajlaştığım için sürekli tamam tuşuna bastım , mesaj kıza gitmiş ne kelime gitti bildiğin ben attım ," ne demek şimdi bu" dedi , dedim " yurttan arkadaş dışarı çıkmıştı , bana güvenip yemek yapmasın diye ona haber vereyim dedim " yazdım.Ne kadar yuttu bilmiyorum ama buluştuk.
  • bir keresinde mesaj gelmişti

    hayatım ben çiftliğe geçiyorum sen de gelirsin falan gibi bişey yazıyodu

    geçen de biri aradı

    serkan nerde serkanı ver
    dedim serkan kim
    damadım olacak şerefsiz ver yanında olduğunu biliyorum

    o ara da işteyim yani
    abla dedim yok öyle bişye sen yanlış aradın

    sonra geri aradı 5 dakika sonra kusura bakma diye
  • ayrıldığım sevgilime "Ahmet aşa in la mevzu var" diye mesaj atmıştım oda "ahmet kim la" demişti..bende sonrasında özür dileyip numarasını silmiştim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.