Şimdi Ara

Yanlış Nerede

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Philips LED TV ile birilikte http://www.philips.com.tr/c/televizyonlar/7000-series-119-cm-47-inc-full-hd-1080p-dvb-t-c-47pfl7456h_12/prd/ ile http://www.hizlial.com/elektronik/ev-sinema-sistemleri/philips-hts3580-blu-ray-5-1-ev-sinema-sistemi_05.003.1245.0041.htm bu blueray oynatıcı ve ses sistemini aldım.

    Hem TV hem de player USB den mkv dosyalarını açmıyor desteklenmeyen dosya biçimi hatası veriyor. Ben bu sistemler ile sadece disc üzerinden mi kullanım yapabilirim ?

    İnternetten indiridiğim mkv filmleri izleyebilmem için ne yapmam gerekiyor ?

    Bilgisi olan arkadaşların yardımlarını rica ediyorum...







  • ses sistemini bilmiyorum ama tv usb,den mkv oynatması lazım televizyon için verdiğiniz linkte destek bölümüne tıklayın en son yazılımı usb ile yükleyin mkv oynatacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ergin967

    ses sistemini bilmiyorum ama tv usb,den mkv oynatması lazım televizyon için verdiğiniz linkte destek bölümüne tıklayın en son yazılımı usb ile yükleyin mkv oynatacaktır.

    Yardımınız için çok teşekkürler yazılım ile filmleri açabiliyorum, ancak bu kez ses sisteminden ses alamıyorum bu konuda ne yapabilirim acaba. ?

    Normalde ses sistemi üzerinden divx ,dvd izlediğimde çok güzel ses veriyor ancak filmi tv üzerinde açtığımda ses tv hoparlörinden gelmekte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.