Şimdi Ara

Yanlış mı düşünüyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 11.sınıfım geçen gün denemeye girdim matematik berbat geçti.Ayrıca sayısal öğrencisiyim bu sene mat çok iyi gitse de kararımı sorgulamaya başladım orası ayrı.Derece yapmış insanlara bakıyorum hepsi okula başladığından itibaren aşırı tertipli düzenli gözde tipler genelde ki bende ortaokula kadar böyle bir öğrenciydim.Güzel bir anadolu lisesi de kazandım ayrıca ama sıkıntı eğitimim de mi bende mi anlayamıyorum.Denemelerde bir halt yapamıyorum.Yeni nesil soru denilen soruları bize hiç göstermediler milli eğitimin verdiği kitaplara bakıyorum verdiği sorular düz ygs tarzı örnek az zaten.Zaten 9 ve 10 da matematik öğretmenim olan şahıs da yaşlıydı kendi nasıl gördüyse öyle anlattı.Uzun lafın kısası sadece ben mi böyle düşünüyorum yada size verilen eğitim farklı mıydı?



  • Dostum, canını sıkmana gerek yok ben de 11.sınıfım okuduğum okul 5 yıllık. Bize de göstermiyorlar yeni nesil soruları. Ben Eşit Ağırlık öğrencisiyim. Ancak şu an yaptığın gibi okul sınavlarını kendine kesit olarak görürsen bu sınavı kazanamazsın. Kazansan bile istediğin yere gidemezsin. Eğer ki sayısal dersleri sevmiyor ancak sırf istediğin bölüm orada diye o bölümde isen hak veriyorum ancak sevmemene rağmen ki biliyorum zor olacak ki zor olsa bile çalışmak zorundasın. Benim kanaatimce yapamamak diye bir şey yok yapmamak diye bir şey vardır. Ben şahsen sayısal öğrencisi olsaydım şu an TYT'ye dokunmazdım çünkü çok ağır olurdu. Ancak TM olduğum için bugünden itibaren okul başladığında okul dersleri ve TYT'yi beraber götüreceğim.

    Şunu hiçbir zaman unutma; Nerede olduğun değil, nerede olacağın önemli kardeşim.
  • 11. sınıfta sadece 11. sınıfın matematiğine çalıştım.çok çalıştım.bi o kadar da fen çalışmadım.şu an tekrar 11. sınıf olsam hayvan gibi o senenin mat ve fenine çalışırım.11 feni çok önemli çünkü.tavsiyem düzenli olarak fen ve mat çalış diğer dersleri biraz uğraşır sınav zamanı yaparsın.birer tane de problem paragraf kitabı al boş kalkdıkça çöz.sen kimsin ki bu tavsiyleri veriyorsun diyip bunları yapmassan seneye bu tavsiyeleri veren sen olursun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.