Şimdi Ara

YANLIŞ GELEN BUZDOLABI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaş daha önce siparişini verdiğim bosch marka KDN49A74NE(inox) buzdolabı faturaya satıcı tarafından KDN49A04NE(beyaz) olarak yazılmış oysaki ben mağazada istediğim modeli göstermiştim ve ona göre anlaşmıştık. Eşyalar dün eve geldi ve babam eşyaları teslim almış ve kurulumunu yapımış eve gidince gördümki istediğim model değil. Değişim konusunda talepte bulundum ama kurulum yapıldığından dolayı yapılamayacağını söylediler. Şimdi ne yapmam gerekir yardımlarınızı bekliyorum.



  • mağazada ürünü beğenirken size kim yardımcı olduysa gidin konuşun kendisiyle. hatırlaması lazım. ben de istanbul avm den setüstü ocak almıştım doğalgazlı. eve bir geldi tüplü göndermişler. usta çağırdık açtık falan. yanlış olduğunu görünce direk mağazayı aradım. gelip ürünü aldılar. ve doğrusunu getirdiler.
  • bayi sahibiyle görüştüm söylediği o model yazılmış sizde kabul etmişsiniz kurulum yapılmış diyor eğer kurulum yapılmamış olsa bosch ürünü değiştiriebilirmiş ama kurulum olduğundan dolayı değişim yapılamıyormuş
  • böyle şey mi olur ya. bu nasıl müşteri memnuniyeti.
  • bosch genel müşteri hizmetlerini ara belki yardımcı olurlar
    yanlış anlama ama sizdede bi hata var keşke babanla iletişim kursaydın bu sorun olmazdı
    umarım sorunun çözülür dediğim gibi bosch genel merkezi ara durumu anlat
  • Bosch müşteri hizmetleri ile iki gündür görüşüyorum kayıt bırakıyorum benden faturanın fakslanmasını istediler faksladım ama iki gündür geri dönüş yapmadılar, müşteri hizmetlerine iki gündür kayıt bırakıyorum mutlaka dönülecektir size deniyor ama arayan soran yok, bendede elbet kabahat var ama ortada bir maduriyet var ve bosch'un bu maduriyeti giderecegine inanmıyorum.

    Bu arada diğer aldığım iki ürünlerden bulaşık makinesi inox çamaşır makineside gri renkli yani takım almak istemiştim bunuda belirttim bosch'a...
  • bence üstünde durun eminim sorunu çözeceklerdir
    şikayet var gibi sitelerede bildirin dediğiniz gibi ortada bi mağduriyet var sonuç olarak bu yanlışlıkdan faydalanan bi firmaya kimse iyi diyemez ben müşteri memniniyetini çok önem veririm gider vestel alırım bunladan almam o zaman o kadar basit
    dediğim gibi bence sorunu çözeceksiniz tüketici haklarıyla görüşün, şikayetvar gibi yerlere bildirin geridönüş hızlanır
    bu arada yanlış gelen ürünü kullanmayın bence
  • Zaten fiyatına göre çok kalitesiz bir ürün almışsınız.

    Ürünü aldıktan sonra 1 hafta içerisinde sorgusuz sualsiz iade etme hakkınız var.

    İade edin, bu ürüne verdiğiniz paranın çok daha azına çok daha kaliteli bir ürün alın.

    Özellikle Sharp, Samsung, LG markalı buzdolaplarını öneririm.
  • Müşteri temsilcisiyle görüşmelerime rağmen ürünün iade alınmayacağını söylediler yani ürün elimde kaldı. Ürünü aldıktan sonra iade etme gibi bir olayda buzdolaplarında olmadığını sadece kurutma ve çamaşır makinelerinde böyle bir kampanyanın olduğunu söylediler, resmen saçmalık.
  • tüketici haklarına git konuyu anlat gerekli görürlerse dilekce yazar davanı açarsın
    büyük ihtimalle sen kazanırsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kenanclk

    Müşteri temsilcisiyle görüşmelerime rağmen ürünün iade alınmayacağını söylediler yani ürün elimde kaldı. Ürünü aldıktan sonra iade etme gibi bir olayda buzdolaplarında olmadığını sadece kurutma ve çamaşır makinelerinde böyle bir kampanyanın olduğunu söylediler, resmen saçmalık.


    selamlar... biraz geç olacak ama, buzdolabından memnun musunuz tavsiye eder misiniz?
  • kdn49a04ne bu ürünü bende kullanıyorum. benim hoşuma gitti. buz kırma sesi var benim üründe. teknik sevisle görüştüm bu sesin normal olduğunu ve olması gerektiğini söylediler. ben şuan gayet memnunum. çamaşır makinesini de was20763 aldım. ondan da memnunum. kısacası bosch benim fiyat/performans olarak çok çok hoşuma gitti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.