Şimdi Ara

Yamaha YZF R 125 - KTM RC 125

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba sevgili Forum Donanım Haber Ailesi, sizce bu motorlar ile bir karşılaştırma yaparsak hangisi daha iyidir sizce tasarım olsun, benzin tüketimi olsun sizlerinde yorumunu bekliyorum. Aslında yakın bir zamanda ehliyet alacağım bu iki motor arasında kaldım, ben açıkçası tasarıma bakıyorum iki tasarımıda çok beğendim fakat KTM motor alırsam ona uygun pek fazla ekipman yok gibi ekipmandan kastım ceket vb. çünkü motorun üstünde güzel durmak istiyorum açıkçası.

    http://www.spormoto.com/supersport/ktm-rc-125-2015/

    http://www.yamaha-motor.eu/tr/products/motorcycles/supersport/yzf-r125.aspx#gallery=image|image=http://cdn.yamaha-motor.eu/product_assets/2016/YZF-R125/950-75/2016-Yamaha-YZF-R125-EU-Matt-Grey-Studio-002.jpg







  • Tasarim acisindan bugun fuarda r25 ve r125 e bindim incecik geldi ktm nin o psikopatlarindan sonra.
    Tasarim konusunda ktm once sonra r125 bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dawras kullanıcısına yanıt
    Bende Tasarım konusunda çok kararsız kaldım, iki tasarım da harika gerçi daha zamanım var o zamana kadar nasıl olur modelleri bilemiyorum o zaman bakmam daha iyi olacaktır diye düşünüyorum açıkçası. Ama iki tasarımda çok iddialı diye düşünüyorum dediğim gibi. KTM'nin çılgınca bir tasarımı var, Yamaha ise spor ve klasik bir görünümü var.
  • İlk motorun olucak, r125 kozmetikte ktm yi geçer (her türlü) ama gereksiz pahalı. 125cc motora 14k küsür para veriyorsun, niye? Cbr125 le aynı performansı veriyor, kaldı ki cbr nin siyah modeli de çok güzel. Eğer üstesinden gelirim dersen mt25 al, fuarda 15e yakındı. Fiyatına göre çok güzel naked ama sport seviyorsun galiba. Ekipmanı da göz önüne alarak seçim yap, sonuçta ilk başta can gelir. Bence cbr yi biraz düşün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CharlieSelim kullanıcısına yanıt
    İlk başta CBR'a çok bakıyordum fakat Yamahayı gördüm ve ona taktım kafayı ardından KTM'yi gördüm ve Yamaha ve KTM arasında kaldım, iki tasarımda çok iddialı. Hondanın çok klasik ve kötü açıkçası onların yanında.
  • Serhat Çakmak S kullanıcısına yanıt
    Şimdi tabii ki diğerlerine göre cbr arkada kalıyor ama sıfır alacaksan ve maddi durumun orta ise, ben önermiyorum. İleride yükseltmek isticeksin motoru o yüzden elden çıkarmaya bakıcaksın, e 14k ya aldığını 11e koysan 1 sene sonra, yeni alıcak adam der ki 10k ya sıfır cbr var. Ve ilk defa cbr a "kötü" diyen birisiyle karşılaştım. Kaç tane tam ekipmanlı cbr süren gördün yolda ?

    Edit : Yorumlarınızdan anladığım kadarıyla 15-16 yaşındasınız. Daha ne istediğinizi bilmiyorsunuz, motorların nasıl olduğunu bilmiyorsunuz hatta belki başka motor türlerini bile bilmiyor olabilirsiniz. Başka bi açtığınız konuda "asla ve asla 125 cc den yüksekle başlanılmaz" demişsiniz. MT-07 ile başlayan var (ölmedi). Buraya yazmadan önce biraz aşartır, videolarını izle, sokakta bi incele gördüğün zaman. Yamaha da alsan KTM de alsan, motora kozmetik olarak bir şey olsa soğuyacaksın resmen. İlk motorda görüntüye fazla takılmamanı öneriyorum. İyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CharlieSelim -- 28 Şubat 2016; 15:33:46 >




  • CharlieSelim kullanıcısına yanıt
    Ağızımdan Honda kötü diye bir laf çıkmadı, tüm markalar iyi tasarım olarak sadece CBR 125CC'yi beğenmediğimi belirttim o kadar, yaşım 18 bilgi almak istiyorum sadece markaları kötülemek için söylemiyorum evet tabiki başlangıç olduğu için her zaman motor illaki düşecek bu benim acemiliğimden dolayı kaynaklanacak haklısınız tabiki tasarıma pek fazla bakmamak gerek fakat heves gibi bir şey işte. Ehliyeti aldıktan sonra hayırlısı ile o zaman düşünürüz. Yüksek CC konusuna gelirsek evet başlanılmaz, direk yükselmenin alemi yok. Tabiki bu kişiye bağlı bir durum eğer gerçekten kendine güveniyorsa başlayabilir fakat daha A'yı bilmeden B'ye geçmenin anlamı yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.