Şimdi Ara

Yakında Facebook üzerinden dilekçe yazılabilecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Sosyal medya platformu Facebook, ilginç içerikleri, fotoğrafları ve videoları paylaştığınız bir platform olmanın ötesine geçmek istiyor. Şirket, kullanıcıların siyasi görüşlerini ve isteklerini paylaşabilecekleri bir dilekçe özelliği üzerinde çalıştığını açıkladı.

     


    Diğer kullanıcılar da destek olabilecek


    Ekran görüntüsünde de görebileceğiniz gibi kullanıcılar dilekçe oluşturabilecek ve belli problemleri için kendilerine yardımcı olabileceğini düşündükleri politikacıları etiketleyebilecekler. Örnek görselde kullanıcı parka çok fazla çöp atıldığını ve bunu çözmek için geri dönüşüm kutularının yerleştirilmesini isteyen bir dilekçe sunmuş.


    Oluşturulan dilekçelere diğer kullanıcılar da "Destek" düğmesine tıklayıp bir nevi imzalayarak destek olabilecek ve yorumlarını da yazabilecekler. Bu da dilekçelerin önem sırasına göre listelenmesini sağlayacak. Yeni özelliğin önümüzdeki günlerde aktif duruma geçmesi bekleniyor.

      







  • Yararlı bir hizmet, artık biz de çöp kutusu koyulması için imza toplarız bilinçli kişiler için yararlı bir durum olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Reis-Facebook-Biz. Enteresan bir üçlü olacağız 🤣

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizim ulkemizde bu sistem coker

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.