Şimdi Ara

Yakın Zamanda PlayStation Network İsminizi Değiştirmek Mümkün Olacak (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    quote:

    Orjinalden alıntı: d3vstator

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Troll olmak gerçekten çok zahmetli iş galiba, şöyle bakıyorumda tüm haberleri takip edip sallayacağın zaman ilk yorumları kapmaya çalışmak ve diğer yan hesaplarla beğeni tıklamak güven, özveri ve tecrübe gerektiriyor. Hayatta böyle zavallı şeylerden keyif alıp başkalarının keyif aldığı şeylerden nefret etmek herkesin harcı değil. Yalnızlığını çoğul cümleler ile geniş bir kesimin desteklediğini hissettirmeye çalışmak da cabası. Aynen öyle Sony mühendisleri ;)
    </blockquote>
    Bu aralar troll lugun en büyük belirtisinin, BSC Misafiri kisvesi altında millete atar yapmak olduğu söyleniyor.


    Sitenin verdiği misafir yorum hakkıyla, forum kurallarına uyan ve denetimden geçebilirse yayınlanan yorumlarla ilgili sorununun muhatabı ben değilim. Yorumumda özellikle bu başlıkta 1. ve 3. yorumu yazıp genel olarak bahsettiğim zihniyeti yıllardır utanmadan sıkılmadan devam ettirenleri kastetmiştim fakat üzerine alındığına göre en az onlar kadar sorumluluğun ve seviyesizliğin varmış o zaman. Hayattaki en büyük eğlencen trollerin seviyesine inip yaşına başına rağmen çocukça tartışmalar yapmaksa sana iyi eğlenceler. Yiyin birbirinizi ete para vermeyin.

    BSC Misafiri olarak yazan bir kişinin forum üyelerinin yaşları gibi profil bilgilerine sahip olması onun ya bu forumda bir üyeliğe sahip olup, millete atar yapmak için bu kimliğin arkasına saklanacak kadar küçüldüğünüzü ya da eski üye olup kendi üyeliği kadar yazacak kadar cesaretinizin olmadığını gösterir. Çok zor değil üye değilseniz foruma üye olmak...

    Kendinizi saklamak samimiyet testinin güzel bir sonucu ama sınıfta kalıyorsunuz...




  • Beyefendi ben şunu anlamadım, Playstation Network adını değiştirmek serbest olacaksa, ne biliyim mesela ben Balta Network yapabilecek miyim networkün adını? Nasıl saçma bir iş aklım almıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.