Şimdi Ara

Yahoo dan son aldığım domaini kontrol panelinde göremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşmasını rica ediyorum. E-postama ''Your Domain Is Active'' başlığıyla diğerlerinde olduğu gibi teyit geldi.Sanalkart dan ödeme alınmış.
    Ama yaklaşık 6 saattir panelde eklenmedi ,Ayrıca bunu bildirmem gereken birimin e-postasını bilen arkadaşlar yazsınlar lütfen.
    Ben yandaki adrese yazdım... domain.tech@yahoo-inc.com

    Şimdiden teşekkür.



  • bu yahoo da sorun yasayan kacıncı kişi maksat yahoo yu kötülemek degil madem ing. olarak yazısmada yada destekte sorun yasıyorsunuz neden 4 ytl diye bencillige kacıp boyle 4 ytl ile rezil oluyorsunuz turk milletini ben bu konuda cok kınıyorum. kınadıgım konu yahoo dan domain almaları degil kınadıgım konu herseyde kurnazlıga kacmaya calısmaları..
  • Ewet müşterilerimden çok yahoo.com dan domain almam istendi anlatmama ragmen hep aldım kendilerine bir hafta sonra domaini kapatıyorlar 1 ay sonrada tamamen yeniden register edilebilicek hale getiriyorlar paranız güme gidoyor yahoo bu yuzden çok musteri kaybetti zatenwww.webhosting.info danda gorebiliceğiniz gibi istatistiklerde bi ara patlamayı çok buyuk yaptı ama şuanda rezilliğiyle yerlerde surunuyorlar
  • Arkadaşım., daha önce aldıklarımda sorun çıkmadı.
    Ayrıca da önyargılı olmayın faydanız olacaksa paylaşın dedim. Benim gibi alıştığı düzeni tercih edenlerde olabilir. Ayrıca 4YTL konusunu bilmiyorum.. Yada bilginizi tazeleyin. 'Bugün iki yıllığına yaklaşık 20$ verdim.
    Status: Active
    Next Payment Date: 04/04/2008
    Amount: $9.95
    Payment Method: Erbil
  • ben genel konustum size degil su yazımdanda anlayabilirsiniz
    quote:

    bu yahoo da sorun yasayan kacıncı kişi


    siz belki alısmıssınızdır ama %99,99 lık kısmı maddi cıkar ugruna perişan oluyorlar bunu dipnot olarak eklemek isterim...
  • Bu, Yahoo daki domain problemiyle ilgili açılmış olan kaçıncı başlık, sayabilen oldu mu?
  • valla ben sayamadım cok fazla oldu yahonun gunde sattıgı domain miktarını gecti topic sayısı
  • Iyıce okuyun almadan önce.

    Benim 30 a yakın domainim var orda neden hepsi çalışıyor? Arkadaşlar öyle böyle değil yahoo kadar büyük bir firma 4 YTL a da kalmış değil merak etmeyin bizim halkımız ucuza kaçıyorsa yahoo dolandırmak için öyle bir imkan sağlamıyor.

    2.99$ lık kampanyası hosting alanlar içindi normalde 9 $ zaten..Aladan önce sözleşmesini iyice okursanız ve neler yapılması gerektiğini anlarsanız hic bir prolem çıkmaz
  • bende onu vurguluyorum 4 dolar lafıonı duyup saldırıyorlar sonra domainime ne oldu diye feryat figan dolasıyorlar. iyice bakın bi saga sola arastırın ondan sonra alın domaini..
  • Sorun çözülmüştür. İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.