Şimdi Ara

Yadım edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merkezi çanak sisteminin olduğu bir apartamnda yaşıyorum ve sadece 10-15 kanal arasında kalanı izleyebiliyorum site yönetimine gittiğimde çanağın eve bağlantısının yapılması gerektiğini söylediler ve bağlantı için gittiğim ve bu işlere bakan digiturk yada dsmart yetkilileri benden en az 150 tl istediler bende bu parayaı vermek istemediğmden kurdurmadım çünkü ben digitürk yada dsmart almak istemiyorum sadece turksat yayınlarını izleyebeilmek istiyorum..Benim merak ettiğim konu şu tv'de arama yaptığımda sinyal yok yazan siyah bir ekran çıkıyor daha önce uydu alıcısı ve çanağı bireysel kullndığım için uydu alıcısını taktım ve bu ekanda kanal aradım ama ne yazkkı kanal bulamdım acaba hali hazırda bir sistem kurulu mu yoksa değil mi eğer kuruluysa uydu alıcıyla kanal bulabilrmiyim teşekkürler...



  • quote:

    Orijinalden alıntı: yabgu1453

    Merkezi çanak sisteminin olduğu bir apartamnda yaşıyorum ve sadece 10-15 kanal arasında kalanı izleyebiliyorum site yönetimine gittiğimde çanağın eve bağlantısının yapılması gerektiğini söylediler ve bağlantı için gittiğim ve bu işlere bakan digiturk yada dsmart yetkilileri benden en az 150 tl istediler bende bu parayaı vermek istemediğmden kurdurmadım çünkü ben digitürk yada dsmart almak istemiyorum sadece turksat yayınlarını izleyebeilmek istiyorum..Benim merak ettiğim konu şu tv'de arama yaptığımda sinyal yok yazan siyah bir ekran çıkıyor daha önce uydu alıcısı ve çanağı bireysel kullndığım için uydu alıcısını taktım ve bu ekanda kanal aradım ama ne yazkkı kanal bulamdım acaba hali hazırda bir sistem kurulu mu yoksa değil mi eğer kuruluysa uydu alıcıyla kanal bulabilrmiyim teşekkürler...

    Merkezi sisteminiz hakkında daha fazla bilgi verebilirseniz, bir çözüm üretebiliriz. Şimdi ücreti ödendikten sonra sinyal açan özellikte multisiviç santrallar var.

    Bu santralı binanızda yönetim kurdurdu ise, yönetimle irtibata geçmelisiniz.

    Platformlar tarafından kuruldu ise, platformların servislerine bahsettiğiniz bedeli ödemek zorunda değilsiniz. Platforma üye olursanız, üyelik şartları çerçevesindeki ödemeyi yaparsınız.

    Diğer taraftan platformun binanıza tesis ettiği bir sistem var ise, bedelini ödemeden yayın vermemekte haklılar. Bu durumun binanıza özgü genel kurul kararı ile tesis edilip, edilmediğini araştırınız. GEnel kurul kararı var ise, platform'un talep ettiği bedeli ödeyerek sistemden istifade etmelisiniz.

    Siz öncelikle merkezi sistem multisviç santralın özelliğini tespit edip, buraya yazınız. Kod girilerek dairelere sinyal gönderebilen tipte bir multisviç santral mı kuruldu? Eğer böyle bir santral varsa, bedelini ödemekten kaçış yok.

    Ödemek istemiyorsanız, bireysel çanak kurmalısınız. tabi site yönetimi izin veriyorsa ...


    Kolay gelsin.




  • maalesef 150 tl vermem gerektiğini söylüyorlar başka türlü olmaz diyorlar.. çatıya anten takmam da yasak bundan önceki yönetim böyle bir karar almıştı yanlız ben de bu ücreti çok buluyorum evimde kuzey cephe de yapabileceğim başka bir yol yok mu? kuzey cephe balkonumdan kuracağım sistemle herhangi bi uydu yayını alamazmıyım yada başka bir yolu..teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.