Şimdi Ara

yabancı ülkeden ip adresi nasıl alınır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • AFO oyununu oynamak istiyorum. oyun şu an türkiyeye kapalı. başka ülkeler oynayabiliyor. acaba ip adresini değiştirip veya proxy ile oynanabilirmi ? nasıl yapıcağımı tarif ederseniz sevinirim.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetrex

    AFO oyununu oynamak istiyorum. oyun şu an türkiyeye kapalı. başka ülkeler oynayabiliyor. acaba ip adresini değiştirip veya proxy ile oynanabilirmi ? nasıl yapıcağımı tarif ederseniz sevinirim.

    auto hide ip ya da süper hide ip diye programlar var onunla istediğiniz ülkenin ip sini alabilirsiniz...

    yada proxy ayarlarını değiştirerek de istediğiniz siteye girebilirsiniz. bunun için google da proxy listesi sunan web sitelerini arayabilirsiniz.
  • eskiden hide ip platinum bedavaydı simdi paralı yapmislar indirdim paralıyazılım istiyo, bide süper hide ip var oda paralı. ücretsiz olan bi program varmıdır acaba ? proxy yapmaya çalıştım onuda beceremedim
  • VPN denedim bi kaç tane hollanda,brezilya amerika vs hepsi oluyoda sorun şurdaki ping 35 den 300 e çıkıyo. Düşük pingli ücretsiz VPN bilen varsa yazsın lütfen. ping yüksek olduğu için oyuna giremiyorum. düşük pingli ücretsiz VPN lazım, heryerde paraylan satıyolar VPN de satılırmı yaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.