Şimdi Ara

Yabancı futbolcuların Süper Ligimizde sapıtmaları (Örnek: Silvestre Varela)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bildiğiniz üzere Kayserispor'da forma giyen Varela dün oynanan ve 2-2 biten Osmanlıspor maçında çok amatörce davranarak kırmızı kart gördü. Benim anlamadığım kariyeri boyunca ilk kırmızı kartını görmüş oldu. Portekiz milli takımı ve daha nice büyük takımlarda forma giyerken amatörce davranmıyor da neden bizim ligimizde sapıtıyor bunlar. ???

    Yabancı futbolcuların Süper Ligimizde sapıtmaları (Örnek: Silvestre Varela)







  • Buraya futbol oynamaya değil eğlenmeye geliyorlar çünkü. Çoğunluk için söylüyorum tabi, yoksa küçük takımlarda yine iyi performans gösteren ve çalışan yıldızlar var.
  • Adam gecen yil kayseriyi kumede tuttu. Daha once kk gormemesi bu yil gormeyecegi anlamina mi geliyor. Mesela tersi de olabiliyor. Turkiyede hic kk gormeden sezon kapatan (!) melo interde kk manyagi oldu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu kulüpler düşünecek kirmizi gördüğünde canini yakacak ceza versinler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: froce1903

    Adam gecen yil kayseriyi kumede tuttu. Daha once kk gormemesi bu yil gormeyecegi anlamina mi geliyor. Mesela tersi de olabiliyor. Turkiyede hic kk gormeden sezon kapatan (!) melo interde kk manyagi oldu.

    Tamam da güzel kardeşim. Melo dediğin adam sadece bir sezon galatasaray da kırmızı görmemiş. Onun dışında her sezon 2 kırmızı görmüş nerdeyse. Ayrıca interde kk manyağı falanda olmadı. normalde ne kadar görüyorsa o kadar görüyor. Benim demek istediğim Varela'nın neden kırmızı kart gördüğü değil amatörce davranmasıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.