Şimdi Ara

Ya arkadaşlar geleceğe yönelik bi sorum var acil bi gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bundan 4 5 sene sonrasını düşünmenizi, hayal etmenizi istiyorum. Sizce marmara ybs okumaya değer mi? Veya başka bir ünide ybs okumaya değer mi? Yoksa yüzde 50 hukuk okuyup yoluma mı bakayım? Ailem aşırı baskı uyguladığı için doğru düzgün düşünemiyorum. Bak harbiden şu ybs furyasına bende kafayı taktım ama ailem hukuk okumamı istiyor. Bende bi arada bi derede m*l oldum iyice. Hayır soracak biriside yok ki bi rehberlik hocası var dershanede -30 iq biri.
    Okuldaki hocalar desen fos. Kimseye danışamıyorum beynim eridi düşünmekten. Bi yönden hukukta başarılı olabilir miyim , bi yönden ya pişman olursam , bi yönden 4 5 yıl sonra ailem başıma kakıcak al bak ybs okudun diye. Lanet olsun barajı geçemesem kafam daha çok rahattı.
    Stresten geceleri uyuyamıyorum kafam çatlıyor. Geleceği düşünmekten sabaha kadar uyuyamıyorum. Sonuçta bi mesleği 30 40 yıl yapıcam. Her sabah küfrederek uyanmak var işin sonunda. Bi akıl verin. Biraz uzun oldu ama napayım danışcak adam akıllı kimsem yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • ybs iyidir, it olarak iş bulursun bir sürü yerde. Hukuk sevmiyorsan hayattan soğutur, sevenler bile yolsuzlukları görüp hayattan soğur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıralaman kaç
  • Bogazici dısi ybs okumayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dusunebilsem once kendime dusunurdum ama ybs nin onu kapanmasi zor bence tabi dogru uni seçmek lazim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.