Şimdi Ara

Xprime Oyuncu Koltukları (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.261
Cevap
30
Favori
124.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam yaklaşık 3 ay önce aldığım king model yaslanınca çılgınlar gibi gıcırdıyor arkadaşlar 3 kuruş fazla verip düzgün bir şey alın yıkama yağlama fayda etmiyor yağlamadığım yeri kalmadı neredeyse.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 02-35.5

    Selam yaklaşık 3 ay önce aldığım king model yaslanınca çılgınlar gibi gıcırdıyor arkadaşlar 3 kuruş fazla verip düzgün bir şey alın yıkama yağlama fayda etmiyor yağlamadığım yeri kalmadı neredeyse.

    Benim de aldığım günden beri gıcırdama problemi var. ilk başlarda rahat falan diye çok takmıyordum ama artık gittikçe çoğaldı. diğer koltukları deneme şansım olmadı ama aldığıma pişmanım. O kadar para verdik sonra hareket etmeye korkar oldum.

  • 02-35.5 kullanıcısına yanıt

    sanırım bende aynı problemi yaşıyorum. geri yaslandığımda tıklama sesi geliyor, öne eğildiğimde de yine aynı şekilde ses gelip koltuk kendini öne atıyor tam tarif edemedim ama gıcırtı gibi de değil. ilk kullandığımda ciddi bir gıcırdama vardı ama wd40 ile çözülmüştü. üstteki yaşadığım problemi çözemedim, vidaları sıktım gevşettim hiçbir işe yaramadı.

  • Xprime Oyuncu Koltukları

    Arkadaşlar ileri-geri hareketini sağlayan kol koltuğun sağ kol dayamasına takılı şekilde bunu nasıl düzeltebilirim ?

  • T h r a c i a n kullanıcısına yanıt
    Xprime Oyuncu Koltukları
    hocam yanlış kolçak gelmiş olabilir bide sizin kolçağınız çok uzun geldi gözüme
    edit: kolçağın altında R ya da L harfi var doğru taktığınıza emin misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dynd -- 5 Mart 2021; 17:48:37 >
  • dynd kullanıcısına yanıt

    Cevap için teşekkür ederim hocam.Kolçağın altındaki R L harflerini görmedim resim çekip atma şansınız var mı acaba ?

  • T h r a c i a n kullanıcısına yanıt
    Xprime Oyuncu Koltukları
    attım hocam ters oldu ama
  • dynd kullanıcısına yanıt

    Tekrardan teşekkür ettim hocam ve evet ters takmışım :)

  • dynd kullanıcısına yanıt
    Xprime Oyuncu Koltukları

    Hocam yerlerini değiştirdim oldu ama bir vide yerine oturmuyor böyle kaldı.Kolda bir oynama yok ama bu bana ilerde bir sıkıntı çıkarır mı ?

  • T h r a c i a n kullanıcısına yanıt

    hocam şimdi ne desem bilemedim:/ ben bütün vidaları yerleştirip şarjlı ile azar azar sıkmıştım çünkü sırayla direk sıkınca kasılabiliyor kasılınca da yeri kayıyor.

  • dynd kullanıcısına yanıt

    Hocam o tam oturmayan vida sizin dediğiniz gibi çok sıktığım için kaydı yarım saat çıkartmakla uğraştık şimdi de takamadım.Acaba sorun vida da mı yoksa vidayı taktıgım yerde mi bilmiyorum.Eğer sorun vidadaysa yenisini alıp takmayı denicem.

  • T h r a c i a n kullanıcısına yanıt

    hocam bende kırmızı olan koltuğun sırt kısmını takarken vida girmemişti zorlayarak girdi ne kadar sağlıklı monte ettim onu da bilmiyorum şarjlının da şarjı azalmıştı ama. eğer vidanın tırtıklarında sorun yoksa taktığınız yer yalama olmuş olabilir.

  • dynd kullanıcısına yanıt

    Bunlar hep kargocuların bir kargoyu sapasağlam getirmeyi beceremediklerü yüzünden oluyor.Daha önceden koltuğu 2 parça yolluyorlarmıs sadece alt kısımla üst kısma takması kalıyormuş.Şimdi içime kurt düştü bir sıkıntı yaratır mı diye.

  • Gıcırdama sorunu var ona göre.

  • bu koltukların hepsi aynı he diğer markalarda aynı ürünleri kullanıyor kolçaklar koltugun alt yapısı iskeleti amortisörü filan hepsi aynı

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C4CF452C5

    Bu mesaj silindi.

    Merhaba, ben de oyuncu koltuğu alma arefesindeyim, son bir haftadır fırsat buldukça video, forum vs hep araştırdım. Kendimce internette gözlemleyebildiğim kadarıyla yerli markalarda şikayet konusu görülmeyen marka yok diyebilirim. Burada da xprime ile ilgili ses sorunundan sıkça bahsedilmiş. Benim şahsi görüşüm ise fiyatlarının yüksek olduğu yönünde, diğer daha bilindik markalardan rampage arada başka satıcılar olmasına rağmen xprime'dan daha uyguna ürün yetiştirebiliyor, oysa xprime king modeli üreticinin kendi sitesinde bile rakiplerinden yüksek fiyatlı. Ki diğer firmaların yüksek reklam giderleri, sponsorlukları vs hesaba katınca adamlar o kadar para harcayıp yine de daha uygun fiyalı ürün sunup bir de iyi bir marka imajı oluşturmuşken xprime alasım kalmıyor. Xdrive ise müşteri ilişkileri konusunda negatiflikleriyle biraz kötü imaj bıraktı bende. Rampage bakıyorum ama onlarda da model çok, bazen değişiklikler yapıyorlar, haliyle bir çok satıcıda aynı modelde farklı malzemeler çıkabiliyor. Kısacası seçim işleri karışık bir konu. Bütçen 2500 civarında olduğu için rampage kl-r7 modeline bakmanı tavsiye ederim, sadece tek bir yerde satışta olduğu için fiyatı konusunda hakkı mıdır bilmem ama youtube'da kurulum videosu var, benim hoşuma gitti ama bütçemi çok aştığı için daha uygun modellerle ilgileniyorum. Daha uygun model olarak kl-r56, kl-r40, kl-r88 modelleri markajımda şuanda. Hepsinin ölçüleri birbirinden farklı olduğu için seçim konusunda kendi vücut ölçülerini de dikkate alman gerek. Bence kendin de iyice araştır, sonuçta görece yüksek fiyatlı ürünler.





  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.