Şimdi Ara

Xperia Z5 Arka Cam Yan Sanayi İle Değişmiş ( Teknogaranti Skandalı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar teknogaranti beni telefondan soğuttu. Yardımlarınıza ihtiyacım var.

    Teknosadan teknogaranti ile aldığım xperia z5 cihazımın arka camı düşme sonucu kırıldı ve teknogarantiye yolladım. Ayrıca normal kullanımda batarya yarım günde tükeniyor diye belirttim. Bugün telefon elime ulaştı ancak pil değişmemiş ve arka cam yan sanayi malzeme ile değişmiş. Xperia z5'in arka pütürlü dokusu yerine dümdüz cam takılmış ve telefonun çin malı telefonlardan farkı kalmamış.

    Bu durum üzerine teknogarantiyi aradım ancak yan sanayi kullanımının normal olduğunu söylediler. İsterseniz bir daha gönderin dediler. Ben telefondan aşırı soğudum ve iade talep ettim. İade alamıyoruz gibi bir tepki verdi. Aşağıda telefonun eski ve yeni halini görebilirsiniz.

    Teknogaranti'nin bu rezilliği ile nasıl baş edebilirim?Şimdi nasıl bir yol izlemeliyim? Şikayetvar.com'a durumu yazdım ama sonuç alamadım.

    Xperia Z5 Arka Cam Yan Sanayi İle Değişmiş ( Teknogaranti Skandalı)
    Xperia Z5 Arka Cam Yan Sanayi İle Değişmiş ( Teknogaranti Skandalı)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapti -- 22 Şubat 2017; 13:36:7 >







  • Sony orjinal yedek parçalarını, teleservice ve kvk yetkili servisleri dışında hiç bir yerde bulamazsın, onlarda dışarıya parça satışı yapmadıkları için teknosa'da olmaması normal.Zaten bu tekno marketlerdeki garanti, kasko müşteriyi yolmak amaçlı uydurulmuş zırvalardan ibaret.Teleservice'e gönder arka kapağı değiştirsinler.Benim z3 compact'ın arka kapağını 104 liraya değişmişti servis.Zaten kargo ulaştıktan sonra aynı gün değiştirip yolluyolar, yoğunluk varsa max 2 gün farkeder.



    Arka kapak kırıkken bende telden soğumuştum acayip, internetten 17 liraya kapak alıp taktım leş gibi oldu tel.Ama orjinali takıp gönderdiler telefon on numara oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.