Şimdi Ara

Xperia Z Tüketici hakkı acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar telefonuma güncelleme geldi bende yaptım. kapandı ve hiç açılmadı, telefonumu (TELEDÜNYA) servise gönderdim. 13ağustosta kargoya verdim, 14agustosta teslim olmuş, 50 defa aradım 22iş günü içinde teslim edeceğiz dediler. Bugün yine aradım "devamlı atlatıyorsunuz böyle giderse tüketici mahkemesine gideceğim" dedim. Az bekleyin dediler sonra döndüler. "yüklenen program anakartta bir yeri yakmış kullanıcı hatası geri iade" dediler. şok oldum. Ürünü 2gün önce gönderdik dediler. kargoyu aradım adıma gelen birsey yok. Sonra telefonu aldığım yere gittim. Firmayı onlar aradılar. bu seferde "telefonun ellerinde olduğunu daha göndermediklerini" söylediler. Bu konuşmalar benim cep telefonumdan yapıldı. Bugün telefonu kargoya vereceklermiş. Ürünü alayım mı ne yapayım.
    Btk' nun internet sitesine öğlen vakti şikayetimi yazdım. Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Servisin adı TELEDÜNYA

    Telefonum xperia z ,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecid -- 13 Eylül 2013; 17:07:42 >







  • öyle saçmalık olmaz kardeşim sony resmi güncellemesi değilmi yüklediğin ? orjinal yazılım yüklüyorsun anakart yanıyorsa bu senin suçun kesinlikle değil telefonu teslim alma sakın , firmayla görüş ya değişim yapsınlar yada anakart değişsinler yoksa doğruca tüketici haklarına gideceğini ve her halikarda bu davanın sonucunda para iadesi veya telefon değişimi olacağını belirt. Biraz agrasif konuş ses tonun baskın olsun bak bakalım ne olacak paralel ithalat yapıyorlarsa arkasında duracaklar
  • hocam mesaj iççin teşekkürler. Ben sizi böyle giderse tüketici haklarına vericem dedim. Resmen Tüketici haklarına gitmemem için böyle bir dümen yaptılar. Birazdan kargo teslim çıktısı ürün faturası garanti belgesi faturası ile tüketici haklarına gideceğim. Mağaza içinde ayrıca şikayette bulunacağım. Sony tarafından garantili denen ürün paralel ithalat çıktı.
  • Geçmiş olsun , telefonu nereden almıştın
  • Durumun sizinle alakası yok sonuçta telefona gelen resmi bir güncelleme yapılmış. Herhangi bir sonuç alamazsanız şayet tüketici haklarına başvurun. ayrıca mağazada size paralel ithalat malı satmış mağazayı da sıkıştırın çünkü size sony tarafından garantili denmiş. Umarım sorununuz çözülür hocam tekrardan geçmiş olsun.
  • Güncelleme esnasında herhangi bir kesinti vs. olmadı ise gerekli onarımı yapmaları gerek.Tabi güncelleme sonrası kullanımda herhangi bir programın yada rom vs. eklentinin telefonun anakartını yakmasıda olabilir.
  • "Yüklenen uygulama yada program flash cipine zarar vermiş değiştilemez parça yüksek maliyet" diyerek iade göndermişler. İade göndermeden önce ıspat göndermelerini söyledim. Ispat olarak yukarıdaki yazıyı göndermişer :D Hangi ıspata dayanarak bunu uazmışlar hala şaşkınım, ayrıca tüm programlarımı google play storeden yüklüyorum telefona neden zarar gelsin ? rezillik ...
    Tüketici mahkemesine gitmem gerekiyormuş. Telefonu şu an aldığım yer benden iade aldı tamiratını yaptırmak için. en kısa sürede döneceklerini söylediler. bakalım ne olacak çok merak ediyorum.
    Telefon wi-fi üzerinden güncelleme oldu kablo kesintisi vs gibi olayları bende biliyorum arkadaşlar. GÜncelleme oldu yeniden başlatılıyor yazısı cıktı ondan sonra off oldu cihaz...

    Şimdi aslen benim muhatabım garanti servisimi aldığım mağazamı?
  • Bence ürün değişim talebinde bulun. Onların hatasından dolayı telefonunun içinin açılmasına dahi izin verme.
    Hatta değişim yapılırsa bile onlara güvenme. Servise gönderdiğin cihazın imei numarası ile sana gönderilecek olan cihazınkini dahi karşılaştır. Umarım yazdığım gibi olur da cihazını değiştirirler.
  • Teknode kullanıcısına yanıt
    servis yüklenen program yada uygulama cihaza zarar vermiş diye yazı yazmıştı. Tüketici Mahkemesine gittim Fiyatından dolayı beni 1. sulh mahkemesine gönderdiler. Oradan şikayetçi olacakmışım :S Rezillik diz boyun yani. Bu devirde insanlar neden cinnet geçirip adam öldürüyor şimdi anlıyorum. Adam keyfi olarak benim cihazımı garanti dışı bıraktı şeytan diyor dükkan adresine git öldürene kadar döv..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.