Şimdi Ara

Xperia Z Su Geçirmesi ve Tüketici Hakem Heyeti Ücret İadesi Süreci (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
18
Favori
25.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SuCh S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Senin kararıda emsal gösterip başvurumu yapıcam bakalım ne sonuç alıcaz
  • Helal olsun valla Bu olay z z1 z2 veya z1 compact telefonunda sıvı teması olanlara ışık tutmuş olur Sizi de tebrik ederim
  • Merhabalar sony xperia z ile ilgili aynı sorunu yaşıyorum. Servis 1230 tl karşılığında yenisini verebileceğini cihazın su temasının olduğunu iddia etti.
    Ekteki karara ulaşamadım iletirseniz memnun olurum heyete başvuracağım.
    teşekkürler gamzeatlihan@gmail.com

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bende aynı dertten muzdaripim kardeşimin gaza gelip çektiği selfielerin bedelini ödüyorum :D yazdığın dilekçenin elinde bir örneği varsa bizimle paylaşır mısın? peki ürün değişimimi para iadesimi isteyeceğini sen mi seçtin nasıl olur??
  • SuCh S kullanıcısına yanıt
    Hocam elinize sağlık çok güzel ayrıntılı yazmışsınız. Bu hafta bende başvurucam ürün servisten geri geldiğinde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cizikcd

    Merhaba bende aynı dertten muzdaripim kardeşimin gaza gelip çektiği selfielerin bedelini ödüyorum :D yazdığın dilekçenin elinde bir örneği varsa bizimle paylaşır mısın? peki ürün değişimimi para iadesimi isteyeceğini sen mi seçtin nasıl olur??

    Dilekçeyi bulabilirsem paylaşırım hocam. Evet ücret iadesi veya ürün değişimini siz belirliyorsunuz dilekçeye yazıyorsunuz ne istediğinizi. :) umarım sizin de başvurunuz bir an önce sonuca ulaşır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musotrix

    Hocam elinize sağlık çok güzel ayrıntılı yazmışsınız. Bu hafta bende başvurucam ürün servisten geri geldiğinde.

    İnşallah olumlu sonuçlanır hocam sizinki de :) Aklınıza takılan bir kısım olursa bu konuda sorabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorunu bende yaşadım,ve hala yaşıyorum.2013 Mayıs ayında teknosadan almış olduğum Sony Xperia Z,anlamsız bir şekilde bir büyük bit su bardağının içinde su aldı.
    kamerada siyah noktalar oluştu,ekranın altı komple su oldu buhar karışımı.
    Kamera buharlıydı.
    Ana açma kapatma tuşu o gün bozuldu,ve hala bozuk olarak kullanıyorum.
    Servise bir kere gönderdim 1406 liralık bir değişim ücreti istediler.
    Bunlar normal klasik şeyler idi.
    İşin ilginç kısmı tüketici haklarına başvurmak için gittiğim de oradaki memur elimde şu anda zaten aynı telefondan iki tane bekliyor lafıydı.
    Tüketici haklarında da şanslı olmanız gerekiyor.
    İl ilçe vs olarak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ilk mesajtaki kararı thh ye gösterirseniz olumlu yanıt verebilirler. Çünkü bu tür kararlar emsal niteliğinde oluyor. Benim kararımı gösterin bir daha gittiğinizde ve başvurunuzu yapın. Başvurunuza bu karatı da ekleyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam geçen haftaki tatilim zehir oldu xperia z1 cihazım havuzda su geçirdi kapandı ve bi daha açılmadı. Ben cihazı ucuz olarak almıştım fransaya kayıtlı bi cihaz ve teknoeksper garantisi altında yani paralel ithalat garantili servise götürdüm verdim ertesi günü beni aradılar sıvı temasından dolayı cihaz arızalırdır ve tamiri performans vermiyeceği için iade ettiler. Su geçirmeme garantisi olduğunu söylediğimde e geçiriyormuş su yapacak bişey yok dediler ne yapmam gerek bilemiyorum. yardımcı olursanız sevinirim
  • ercanmersin kullanıcısına yanıt
    aynısı benimde oldu. benim sadece ekran gitti şimdi thh ye basvuruyorum sizde yapın
  • satın aldığım firma 5m migros garantisini teknoeksper veriyor bu noktada şikayetimi ithalatçı firmaya yapıyorum garanti kapsamında ürünün arızasını gidermedikleri için sonuç alabilirmiyim
  • Helal olsun hocam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lightr -- 4 Temmuz 2014; 14:07:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ercanmersin

    satın aldığım firma 5m migros garantisini teknoeksper veriyor bu noktada şikayetimi ithalatçı firmaya yapıyorum garanti kapsamında ürünün arızasını gidermedikleri için sonuç alabilirmiyim

    Şikayet dilekçenize davalı olarak satın aldığınız yeri yazıyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lightr

    Helal olaun hocam

    Teşekkür ederim hocam. Umarım herkesin bu şekilde olumlu sonuçlanır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm arkadaşlar benim lg g2 cihazımı düşme sonucu ekran içireden çatladı aldıgımyer servise gonderdi 20 gun sonra parçaslyok diye göndediler sonra başka servise gönderdiler 1 haftada orda bekledi tam 30 güngeçti tkh e basşvuru yaptim para iadesi istedim bakalım sonuç neçıksacak ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuma (http://forum.donanimhaber.com/m_94061571/f_//tm.htm#94151688) mesaj yazan bir arkadaş bu konudan bahsedince yazdıklarınızı okudum. Ben de benzer özellikte Samsung Galaxy S4 Active aldım; ki o da IP67 sertifikalı, suya ve toza dayanıklı. Ama malesef kasada bariz açıklık var ve su/toz geçirmesi kuvvetle muhtemel. Ben de satıcı ve Samsung servisle sizle aynı süreçleri yaşadım. Ürün standartlar dahilinde dediler. Yani kasanın belli bölümlerinin açık olması standartmış. Şunu anladım ülkemizde dünya devi firmaları bile küçük hesaplar yapan en azından düz esnaf ahlakından bile yoksun insanlar yönetiyor. Samsung da beni ilgilendirmez servis ne derse o dur dedi. Hatta hakeme gidin dedi. Ben de bugün verdim bakalım hayırlısı diyelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voxah -- 4 Temmuz 2014; 14:43:06 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sagy

    Slm arkadaşlar benim lg g2 cihazımı düşme sonucu ekran içireden çatladı aldıgımyer servise gonderdi 20 gun sonra parçaslyok diye göndediler sonra başka servise gönderdiler 1 haftada orda bekledi tam 30 güngeçti tkh e basşvuru yaptim para iadesi istedim bakalım sonuç neçıksacak ?

    20 iş gününü geçtiyse para iadesini büyük ihtimal alırsınız hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: voxah

    Konuma (http://forum.donanimhaber.com/m_94061571/f_//tm.htm#94151688) mesaj yazan bir arkadaş bu konudan bahsedince yazdıklarınızı okudum. Ben de benzer özellikte Samsung Galaxy S4 Active aldım; ki o da IP67 sertifikalı, suya ve toza dayanıklı. Ama malesef kasada bariz açıklık var ve su/toz geçirmesi kuvvetle muhtemel. Ben de satıcı ve Samsung servisle sizle aynı süreçleri yaşadım. Ürün standartlar dahilinde dediler. Yani kasanın belli bölümlerinin açık olması standartmış. Şunu anladım ülkemizde dünya devi firmaları bile küçük hesaplar yapan en azından düz esnaf ahlakından bile yoksun insanlar yönetiyor. Samsung da beni ilgilendirmez servis ne derse o dur dedi. Hatta hakeme gidin dedi. Ben de bugün verdim bakalım hayırlısı diyelim.

    Evet hocam Türkiyede ne yazık ki servis ya da firma denilen bir durum yok. Adamlar biliyor çoğu kişi uğraşmayacak thh ile o yüzden rahat rahat thh ye başvurun diyorlar. Bu beni çok sinir etmişti. Sattıkları ürünü kafalarında parçalamak istedim o an ☺ umarım sizde olumlu sonuç alırsınız. Ama bu servis ve firmaların işgüzarlığı ne zamana kadar devam edecek anlamıyorum.




  • SuCh S kullanıcısına yanıt
    bende servisi aradım geri iadasini istedim şimdi oşekiklde kullanıyorum dışarda yaptıracam çünkü 2 ay sürecek tkh kararı yanışyapmış olur muyum ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.