Şimdi Ara

Xperia Z arka kamera değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
62
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Xperia Z 6603 telefonumun arka kamerası fotoğraf çekerken ekranda siyah noktalar belirdiği için yeni bir kamera aldım gittigidiyor dan. Kamerayı takıp değiştirdim siyah noktalar kayboldu. Fotoğraf kalitesi çok kötü. Pikseli yakınlaştırma yapınca çok bozuyor kumlu gibi.

    Yeniden yazılım atsam düzelir mi. Yoksa Kamerayı Gönderen şahış 2.el bir ürn mü sattı ya da orjinal olmayan bir ürün mü gönderdi.
    Bilen varsa, cevaplasın lütfen.



  • Hocam gittigidiyor gibi sitelerden ürün alırken satıcıyı çok iyi seçmek gerek özellikle ucuz diye tercih ettiyseniz muhtemelen ürün orijinal değildir. Bence bir an önce iade edin tabi satıcı hala gittigidiyor da duruyorsa durmuyorsa geçmiş olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bay Robot

    Hocam gittigidiyor gibi sitelerden ürün alırken satıcıyı çok iyi seçmek gerek özellikle ucuz diye tercih ettiyseniz muhtemelen ürün orijinal değildir. Bence bir an önce iade edin tabi satıcı hala gittigidiyor da duruyorsa durmuyorsa geçmiş olsun.

    Değerli yorumun için teşekkür ederim. Aldığım firma ile gittigidiyor üzerinden mesaj yolu ile görüşüp sıkıntımı anlattım. Para kendilerine aktarılmasına rağmen yardımcı oldular. Ürünü geri gönderdim yerine başka bir versiyon olan kamera gönderdiler. Sorunum çözüldü. Sizlere tavsiyem, bu tarz sitelerden alışveriş yaparken diğer alışveriş yapanların yorumlarını okumanız ve başarılı satıcı ünvanı var mı yok mu kontrol etmeniz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.