Şimdi Ara

Xperia™ XZ Premium (Sony Mobile) Kullanıcılar Kulübü (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.962
Cevap
26
Favori
206.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Anladım usta İlginiz için teşekkür ederim 😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim reis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EVET ARKADAŞLAR DEDİĞİM GİBİ TELEFONDA SIKINTI VARDI TELEFONUN SIKINTISININ VİDEOSUNU YOUTUBEYE YÜKLEDİMhttps://www.youtube.com/watch?v=kIeB_Ckn2i0

    TELEFON MALTEPE TELESERVİSE GİTTİ İLK GÜN SORUNU ANLATTIM BÖYLE SIKINTI VAR DİYE VE KENDİM PC ÜZERİNDEN YAZILIMSAL ONARMA YAPTIM OLMADI DEDİM VE TELEFONU ALDILAR VE TELEFONUZ HAZIR GELİP ALABİLİRSİNİZ DEDİLER GİTTİM TELEFONU ALDIM SİFİRLAYİP GERİ VERDİLER DENEDİM BAŞTA NORMAL ÇALIŞIYORDU SONRA SORUN DEVAM ETTİ.


    2.GÜN TEKRAR GİTTİM DEDİM TELEFONU SİZE VERDİM LAKİN SORUN DEVAM EDİYOOR DİYE TABİ TELEFONU GERİ ALDILAR GÜN İÇERİSİNDE TEKRAR SMS GELDİ TELEFON HAZIR DİYE GİTTİM ALDIM RAPORDA İSE SORUN BULANAMADI DEDİ İYİ BARİ SORUN DÜZELDİ SANDIM LAKİN TELEFONU AÇTIM HER ŞEYİ İNDİRİDM SORUN DEVAM EDİYORDU. VE SORUNUN VİDEOSUNU ÇEKTİM GÖZTERMEK AMAÇLI



    3. GÜN İSE BU SEFER BİRAZ SİNİRLİ AGRESİF TAVIRLA DALGAMI GEÇİYORSUNUZ GİT GEL GİT GEL BAK TELEFONUN SORUNU ORTADA VİDEO GÖZTERERK DEDİM VE CANLI OLARAKTA GÖZTERDİM. TELEFONUMU VE ÇEKTİĞİM TELEFONU ALDI İÇERİ GİRDİ VİDEO İNCELEDİLER VE TEKRAR TELEFONU ALDILAR VE DEDİKLERİ ŞEY BU SEFER ARGE İNCELİKCEK TELEFONU TEKRAR KUSURA BAKMAYIN FİLAN DEDİLER

    TABİ ARAYA HAFTA SONU FİLAN GİRİYOR

    4.GÜN SMS GELİYOR TELEFON HAZIR ALABİLİRSİNİZ GİDİP ALIYORUM RAPORDA TELEFONUN ANAKARTI DEĞİŞMİŞ VE TEMİZLİK FİLAN YAPILDI YAZIYORDU TABİ YİNE Bİ SEVİNÇ MALUM TELEFONUN ANAKARTI DEĞİŞMİŞ HALLETMİŞLERDİR SANDIM ALDIM TELEFONU BAŞTA GÜZEL ÇALIŞIYORDU HİÇ SORUN YOKTU BAKTIM ARA ARA TEKRAR YAPMAYA BAŞLADI VE VİDEO ÇEKTİM ALDIGIM GÜN TEKRAR GİTTİM DEDİM DAHA 30 DK OLMUYOR TELEFONU ALALI TELEFONUN ANAKARTI DEĞİŞMİŞ VE SORUN DEVAM EDİYOR DEDİM TABİ BU SEFER TEKRAR ALDILAR TELEFONU ARGEYE GÖTÜRDÜLER YİNE BİR ŞEYLER DEDİLER TABİ GÜZEL LAF EDİYORLAR YALAN YOK! BU SEFER SONYLE İLETİŞİME GEÇCEZ DEĞİŞİM İÇİN FİLAN ONAY ALINCAK FİLAN DEDİLER TABİ ONAY ALINMASSA TELEFON TAMİR EDİLECEK DEDİ O KADAR PARA VERDİNİZ FİLAN DEDİLER ( TABİ BU ZAMANLAR İÇERİSİNDE SONY EXPERİA TWITIRDAN YAZIYORUM ORDANDA BASTIYORUM VE NUMARAMI ISTELEDİLER ARADILAR BENİ FİLAN KOONUŞTUK ) HER NEYSE Bİ AKSAM SMS GELDI YASAL TAKIPTAN BİLMEM ***** NUMARALI IMEİ ŞU TARİHTE KAPATILACAKTIR CIHAZI NERDEN ALDIYSANIZ ORAYA BAŞVURUN DİYORDU TABİ Bİ AN TEDİRGİNLİK OLDUM SABAH İLK İŞİM TELESERVİSE GİTMEKTİ VE GİTMEDEN SMS GELDİ TELESERVİSTEN CİHAZ DEĞİŞİMİ İÇİN CİHAZ BEKLENMEKTEDİR DİYE.

    SONRASINDA TABİ BU CİHAZ DEĞİŞİMİDE HEMEN HEMEN 3-4 GÜNÜ BULDUM VE BUGUN GİTTİM TELESERVİSE CIHAZIMI ALMAYA VE İÇERDEN BİR SES BAGIYORDU ABDULAZİM BEY DİYE GİTTİM KUTU İÇERİSİNDE BİR SONY EXPERİA PREİMUM Bİ AN SEVİNDİM SONUNDA DİYİP O KADAR SÜRE GEÇTİ HEMEN HEMMEN 2 HAFTA OLDU GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN DEDİM. ÖÖNCELERDE OKUDUM TELEFON JELATIN İÇERİSİNDE GELİYOR DİYORLARDI LAKİN KUTUNUN İÇİNDE GELDİ VE SARJ ALETİ + KULAKLIKLA BERABER VERDİLER VE SONUNDA MUTLU SONA ULAŞTIM HERKEZE TEŞEKKÜRLER SONY DEĞİŞİM YAPMIYOR DİYENLERE GELSİN LAKİN İPHONE GİBİ HIZLI DEĞİŞİM OLMUYOR FAKAT İPHONEDE RANDEVU ALMAK SİKİNTİ HEMEN HEMEN AYNI HESABA GELİYOR 2 HAFTA SONRA YENİ SIFIR CIHAZIMA KAVUŞTUM :)




  • axiuşak53 kullanıcısına yanıt
    Okurken heyecanlandım :D kardeş güle güle kullan artık hunharca kullanırsın :D

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • smsmart kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam :) :D
  • axiuşak53 kullanıcısına yanıt
    Bir solukta heyecanla okudum. Mutlu sonla bitmesi çok güzel olmuş ☺️👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aknasmub kullanıcısına yanıt
    sağol hocam lakin ilk defa böyle sorunla karşılaştım onlarda
  • axiuşak53 kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl şuan ki telefon deneyiminiz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • smsmart kullanıcısına yanıt
    gayet iyi şuanlık sıkıntı yok :) olursa zaten buraya damlarım :D
  • Forumdaki her sayfayı okuya okuya 2 hafta önce aldım telefonu Vatan bilgisayardan. Şimdilik gayet memnunum. Çok fotoğraf çeken biri olarak sanırım eski telefonum olan lg g4 daha iyiydi. G4 ile makro rahat çekiyordum. Yani iyi odaklıyordu. Bunda biraz daha uzaktan çekmek gerekiyor. Ama yine de fotoğrafta başarılı diyebilirim. Ben özellikle ağır çekim özelliği için istiyordum bu telefonu ve gayet başarılı buldum. Örnek olması açısından ağır çekim videonun linkini koyayım.https://www.youtube.com/watch?v=464wzTOUqKM
  • zavlak Z kullanıcısına yanıt
    Hocam bu çekimler size mi ait? Sizinse harika olmuş. XzP almakla en iyisini yaptınız. MWC de Sony XZ2 tanıtımında hayal kırıklığına uğradım. Şuan Xzp Kral onu diyeyim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bu telefonu alma arifesindeyim de. Telefonda bi kronik sorun falan var mı. Ben xperia z5p kullanıyordum da 6. Ayında kulaklık arızası verdi bu o telefonda çoğu kişide olan birşey. Yazılımla ilgili bi sıkıntı bi uygulama ile ayar yapınca çalışıyordu yeniden başlayana kadar falan. Neyse. Bunda da var mı bu tip kullandıkça çıkan sorunlar vs. Ben bi telefon aldımmı 2 3 sene kullanan biriyim. Ondan sıkıntısız bi tel almayı düşünüyorum.



    Xz1 ile arasında çok az fark var sayılır fiyat olarak ta 600 700 tl bi fark var. İkisi arasında kaldım açıkçası. Geriye doğru 2 3 sayfa okudum anladığım memnunuz telden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Not Today! kullanıcısına yanıt
    Tek sıkıntısı var o da fotoğraf çekimlerinde düz bir şey çekince dalgalı oluyor hafiften.

    Onun dışında sıkıntı yok.

    Telefonda donma felan da yok, ayrıca 1 aya yakın yeniden başlatmadığım oluyor, tık yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 28 Şubat 2018; 21:53:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    Peki hocam sağolasın. Güncelleme ne durumda şuan Android 7 mi var bunda yoksa 8 oreo güncellemesini aldı/alacak mı acaba? Telefon alt üst köşeleri xz1 e nazaran az daha geniş. Bunun telefon tutuşta mesajlaşmada kullanımda falan eksi etkisi oluyor mu? Tek elle kullanımı zor mu? Geniş telefon haliyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Not Today! kullanıcısına yanıt
    8 güncellemesini alalı aylar oldu. Üzerine birkaç tane düzeltme güncellemesi bile geldi.

    Benim için yeterli ama çerçeve biraz daha küçük olsaydı elime daha rahat uyardı mesaj yazma konusunda.

    Tek elle yazamıyorum pek, gidip deneyip öyle karar verebilirsiniz ama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben inceledim telefonu da fp ürün bu özelliklerde başka uyguna bulamadım açıkçası. Zaten uzun zamandır sony kullanıyorum başka marka almam. O tasarımı seviyorum. Zaten xz2 almaktan sırf arka tasarımı yüzünden vazgeçtim. Merak ettiklerim uzun süre kullananların düşünceleriydi. Sağol yardımcı oldun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smsmart kullanıcısına yanıt
    Evet kardeşim bana ait. Doğa aşığı olarak bahar ayında daha nice görüntüler yakalarım inşallah. Gerçekten güzel telefon.
  • zavlak Z kullanıcısına yanıt
    Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz mükemmel :D hocam harbiden mükemmel kareler yakalamışsınız vaktim olsa video olayına bende gireceğim şuan sadece mobil fotoğrafçılık :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Not Today! kullanıcısına yanıt
    Ben de yaklaşık iki aydır kullanıyorum xzp.

    Çok memnunum.

    Özellikle şarjı çok güzel gidiyor.

    Hızlı, kasma olmuyor.

    Ben tasarımını seviyorum.

    Tavsiye ederim almanızı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En az ve en çok aldığınız ekran süresi kaç saat ?? Ya da ortlama ??

    Bide %1 den %100 e dolum kaç saat sürüyor 150-160 dakikalardan bahsediliyor doğru mu eğer öyleyse çok uzun sürüyor tam dolu lakin %70 e çok çabuk doluyormuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.