Şimdi Ara

XPERİA X10 Ekran kırıldı içindeki notları ve telefon hafızasındaki kayıtları alamıyorumm !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sony ericcson xperia x10 ekranı kırıldı dokunmatik çalışmıyor içindeki notlarımı - telefon belleğindeki kişileri almam gerekiyor servise götürmeden önce ne yapabilirim ?

     XPERİA X10 Ekran kırıldı içindeki notları ve telefon hafızasındaki kayıtları alamıyorumm !!



  • Merhaba kardo, öncelikle sanada geçmiş olsun benimde ekranım kırıldı dün asfalt'a düşürdümde.Benim cihazım ise xperia ray baya bi masraf çıkıcak bize senin ekranda fazla çatlak gözükmüyo arka tarafta bişey yoktur benimki mahvoldu neyse, senin dokunmatiğin çalışmıyorsa büyük ihtimalle içinden bilgileri alamazsın diye düşünüyorum kontrol edemeyince nasıl alıcaksınki ama eğer öyle bişey olabiliyosa inş. olur arkadaşlar sana yardımcı olur ;)
  • dostum telefon halen çalışıyor ve rootlu+xrecovery yüklü ise dokunmatiğe ihtiyaç duymadan nandroid backup alıp sd karttan bilgisayarına atabilirsin.
    hatırlamıyorum ama bilgisayardan kontrol debileceğin bir uygulama vardıhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1415600 linkteki gibi bir defa kullanmıştım ama başıma böyle birşey geleceğini düşünmediğimden kayıt etmedim. daha tecrübeli birileri okursa mesajını eminim yardımcı olacaklardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.