Şimdi Ara

Xperia U mu Neo v mi Galaxy w mi ya da başkası mı? acill yardım bekleniyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu hafta içinde tel alıyorum fakat kararsızım. Sola düşünüyordum ön kamera olmadığı için vazgeçtim(ıcs ile gelecek yüz tanıma çok takıldım). Xperia u nun grafik işlemcisi diğerlerin daha iyi ve çift çekirdek ana işlemcisi var. bu kağıt üstünde mi yoksa gerçektende farkediliyor mu? hafıza konusunda da dropbox gibi uygulamalar kullanmayı düşünüyorum.

    yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler :)



  • xperia sola diyecektim ben bana göre ön kamera çok önemli değil aslında yüz tanıma olayına takıldıysan sen bilirsin. xperia u almak çok mantık dışı bir hareket 4 gb dahili hafıza var zaten bir kısmı sisteme gidiyor sana pek birşey kalmıyor hafıza kartı desteği yok. performansı da sola ile yarışamaz. bunların yerine sana Ace 2 yi veya S advence 'yi öneririm. ben de telefon alma arayışında olduğum için hepsini araştrdım.
  • sola ile aynı donanıma sahip değiller mi performans konusunda fark ne olabilir ki? xperia u 8 gb 2 sini sistem kullanıyo 6 gb kalıyor kullanıcıya. dediğim uygulamala kullanışlı mı ya da benzerleri. sola biraz pahalı gelio hemde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Raider

    xperia sola diyecektim ben bana göre ön kamera çok önemli değil aslında yüz tanıma olayına takıldıysan sen bilirsin. xperia u almak çok mantık dışı bir hareket 4 gb dahili hafıza var zaten bir kısmı sisteme gidiyor sana pek birşey kalmıyor hafıza kartı desteği yok. performansı da sola ile yarışamaz. bunların yerine sana Ace 2 yi veya S advence 'yi öneririm. ben de telefon alma arayışında olduğum için hepsini araştrdım.

    U, Sola , Ace 2, S Advance, P, ve Beam modelleri küçük ayrıntılar hariç aynı donanıma sahipler.Ve Ace 2 ile S Advance'a ICS atlanıp, JB gelecek bunuda ekleyeyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.