Şimdi Ara

Xperia ion kamera problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
4.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam. Bir konuda bana yardımcı olur musunuz? Lt28h model telefonuma güncelleme geldi bende onay verdim. O güncelleme sonrası telefon kamera berbat bir hal aldı. Odaklanma problemi oluyor ve 12 mp kamera 3 mp gibi çekim yapıyor. Güncelleme sonrası batarya eskisine oranla 1-2 saat fazla dayansada ben yine kamera için eski versiyonu yüklemek istiyorum. Fabrika ayarlarına dönmek işe yaramıyor. 6.2.B.0.211 güncelleme sonrası böyle oldu. Belkide kamera arızalı ve ben yazılıma sebep buluyorum ama bunu sadece eski versiyonu yükleyerek öğrenebilirim. Bunu yaşayan başka arkadaşlar varmı ve bana bu konu hakkında bir çözüm önerebiliriz misiniz? Ürünü yurt dışından aldım türkiye de garantisi yok. Ben eski versiyonu nasıl yüklerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • selamlar. aynı sorun bende de olmuştu. güncelleme sonrası kamera kalitesi düştü diye düşünürken sorunu kamera lensi üzerinde bulunan cam üzerindeki film ile hallettim. LT28H modeli kullanıyorum. fabrika çıkışı cam üzerinde siyah film varmış. zamanla çizilerek kameranın zoom yapma özelliğini etkilediği için resimler ve videolar puslu olmasını sağladığını düşündüm ve önce tırnağımla biraz camı kazıdım sonrada kolonyalı bir bezle iyice parlatıp sildim. sorun çözüldü.
  • Bende de aynı sorun var.Güncelleme yaptıktan sonra benimde kamera iyice berbat bir hal aldı.Üstündeki filmden mi bilmiyorum ama başka programla çekince daha iyi fotoğraflar çekiyor.Bence illa kamera düzgün olsun diyorsan yükle eski sürümü.
  • Aynen yahu kameram eskisi gibi çekmiyor sen o kadar bekle güncellemeyi kamera kötü olsun işe bak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ESKİ SÜRÜME GERİ DÖNÜN.SORUN DÜZELİYOR.
  • slmlar arkadaslar ..
    bende xperia ion kullanıcısıyım...benimde camerada focuslanma problemi varda ben baska bir sey de sormak istedm... farklı bi konu başlıgı açıp fazlalık yaratmak istemedim.
    yeni surumle birlikte bazı sıkıntılar olmaya basladı bende 4.0.4 surumunu kullanıyorum...tel asırıgı yavasladı hantallastı.mesala internetten ana menuye geciste tel bi kasılıo an ekrandaki simgeler sonradan karsıma geliyor.mesajlara girmeye calısıyorum acılır gibi oluyor kloser kendi kendine kapanıp ana menuye donuyor.daha sonra tekrar denedigimde ise açabliyirum..
    bugibi sorunlar yasayan var mı acaba veya çözüm önerisi n olabilir?
    birde bu telde bastan beri begenmedigim ozellik mesajları silmeye calıstıgımda eger fazla msj biriktirdiysen silerken belli bir sure beklemen lazm işlemcisi hızlı die aldıgım tel mesaj silerken bile zaman alması dusundurucu...
  • Arkadaşlar aynı sorun bendede var farklı bi şekilde halleden var mı? JB'den çok memnunum kamera hariç oyunlarda falan atma kasma olmuyor çünkü menü geçişleride çok akıcı kim ne derse desin çok memnunum.Fakat kamera aşırı puslu çekiyor.Tek çözüm eski sürüm mü ?
  • Gereksiz sony'e çok defa mesaj attim fakat onların bile haberi yok belkide ilk benden duydular. Kamera ber.bat bir hale geldi 3d panaroma çekim komple giderken full hd video çekimi takılır oldu. Ve hala baştan savma güncelleme verdiklerini kabul etmiyorlar. Sony 2011 ve 2012 telefonları gözden çıkardı. Her yıl 10'a yakın model çıkarırsa hangisini Takip edecek. Yani en iyisi benim gibi en iyi duruma 4.0.4'e geri dönmek. Bu jelly bean sadece sony.nin gönül almak için baştan savdigi bir yazılım. Stimina moddan belli değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 aydır kullanıyorum bahsedilen sorunu bende bir dönem yaşadım lens üzerindeki camı kolonya ile silin sıkıntı kalmıyor.Onun dışın 4.1.2 yazılımı sorunlu full HD video kaydında takılmalar oluyor ben flashtool programıyla 4.0.4 e geri döndüm sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.Bu arada ekran çözünürlüğü Z ye göre düşük olsa da canlılık açısından z den daha iyi bizzat karşılaştırma yaparak bu kanıya vardım...
  • Aynne arkadaşımızın dediği gibi ICS ye dönüş yaptım. Jelly bean düzeltmesi için o kadar Sony e mesaj attım fakat saçma sapan mesaj atarak adamı mal yerine koyuyorlar. Yok onar yok fabrika ayarlarına dön yok 444... numarasını ara. Daha Sony nın bile ne yaptısından haberi yok. Sony diyipte genellemeyeyimde Sony Türiyenin diyeyim. Bence flashtool ile ICS ye dönüş yapın ve Xperia Luncher 3.0 ı kurun. Emin olun daha performanslı kullanacaksınız. Ve JB yi aramayacaksınız. Btün özellikleri tam bir şekilde kullanarak rahat edeceksiniz. Üvey evlat muamelesi gösteren Sony e ağız eğmenize gerek kalmadan kullanıma devam edeceksiniz. isterseniz size Xperia Luncher 3.0 ın linkini atayım.

    Link:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2368506




  • son zamanlarda bende de oldu ancak sorun kamera camındaki filmimsi tabakanın çizilmesiymiş . ıslak gözlük temizleme beziyle tırnağımla iyice kazıdım , cam gibi şuan
  • *microzen* Sony-Xperia-Ion-Arka-Kamera eğer sorun hala devam ediyorsa, yardımı olur sanırım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi originalgsmparts -- 15 Temmuz 2015; 17:05:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.