Şimdi Ara

xp usb bellek için yazılım istiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • toshiba 4 gb u3 usb bellek aldım. sorunum şu bellegı taktıgımda yeni donanım bulundu sihirbazını acıyor ve yazılım yuklemek ıcın cd takın diyor. sistemim xp oldugu halde güncellestirmeleride yaptıgım halde bunu neden istiyor?fotograf makınasını takınca sorun cıkarmıyor.ordakı sd kartı disk olarak tanıyor. ama usb bellegımı tanımadı. belleğin kutusundan cd de cıkmadı. lütfen yardım edin.



  • yav kimse yok mu yardım edecek xp neden donanımı yuklemek ıcın cd ıster benım aklım almıyo.ustelık bellegı takınca üstelik aygıt yonetıcısı bu cıhazı diğer aygıtlar kısmında goruyor. ama sürücü yükle deyip duruyor. sürücüsü yokki bunun
  • Denetim masasından Donanım ekleye gir,bağladım de eveti işaretle daha sonra ekrana yüklü donanımların listesi gelecek sen en alttaki yeni donanım ekleyi işaretleyeceksin, işaretledikten sonra "yeni donanımı ben seçeceğim kutucuğunu işaretle" sonra karşına bir liste çıkacak o listeden PMCIA flash bellek aygıtları seçeneğini işaretle ve ileri tıkla. Sürücü yüklemesi yaptıktan sonra bilgisayarınızı kapatınız. Belleğinizi bilgisayarınıza takın ve bilgisayarı açın.. Bakalım olacak mı?
  • denedim sagolasın. ama olmadı. tekrar baslattıgımda bılgısayar acılır acılmaz tekrar yenı donanım yukleme sıhırbazı cıktı. gene yazılım yukle yok cd tak deyıp durdu. yalnız su var: ben baska bılgısayar takınca hemen tanıdı. baska bılgısayarda sorun cıkarmadı.6 tane usb gırısının hepsıne tek tek taktım. bılgısayarda cok eskı bır sıstem degıl. p4 3.0 anakart da asus p5gd2-x 915 serisi. xp profesyonel yuklu sp2 de var. guncellestırmelerde tam.yınede cok sagol emek verıp yazmıssın.Allah razı olsun.
  • bu benımde başıma geldi lütfen yardım:(
  • kendi bilgisayarın haricinde baska bi bilgisayarda deneyebilirmisin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.