Şimdi Ara

Xp–Pen Deco 01 v2 Grafik Tablet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 Xp–Pen Deco 01 v2 Grafik Tablet
    Xp–Pen Deco 01 v2 Grafik Tablet (Sadece kontrol amaçlı kutudan çıkarılmıştır. Hiç kullanım yapılmadı. Full kutu içeriği vardır. Faturası yoktur. Kozmetik 10/10)

    Geniş Çalışma Alanı
    10 x 6.2 inçlik alanı sayesinde Xp – Pen Deco 01 V2 Grafik Tablet daha esnek bir şekilde çalışmanızı sağlar. Aynı zamanda yaratıcılığınıza sınır koymadan özgürce çizim yapmanıza olanak verir.


    Hızlı Kısayol Tuşları
    En çok kullandığınız işlevleri kısayol olarak ayarlamanıza imkan veren Xp – Pen Deco 01 V2 Grafik Tablet sayesinde hızlı ve pratik kullanım yapabilirsiniz. 8 adet kısayol tuşu sayesinde çok fazla uygulamaya hızlıca giriş yapabilirsiniz.


    Uyumlu Yazılımlar
    Windows 7/8/10, Mac 10.10 ve üstü ve Android 6.0 ve üstü ile uyumlu olarak çalışan Xp – Pen Deco 01 V2 Grafik Tablet oldukça esnek bağlantı imkanı verir. Aynı zamanda Photoshop, Ressam, Illustrastor gibi uygulamaları da destekler.

    Daha Gerçekçi Tasarımlar
    60 dereceye kadar eğim fırçası sayesinde Xp – Pen Deco 01 V2 Grafik Tablet daha yumuşak ve doğal çizgiler elde etmenizi sağlar. Aynı zamanda doğal ve yumuşak konturlar atabilir ve gölgeleme tekniğiyle çizimlerinizi zenginleştirebilirsiniz.


    Üstün Kalem Kontrolü
    Anında basınç hassasiyetine sahip olan Xp – Pen Deco 01 V2 Grafik Tabletin kalemi sayesinde yaratıcı çizimlerinizi daha da genişletmenizi sağlar. Akışkan ve mükemmel bir kontrol ile çizim yapabilirsiniz. Aynı zamanda şarj da gerektirmez. Xp–Pen Deco 01 v2 Grafik Tablet Xp–Pen Deco 01 v2 Grafik Tablet Xp–Pen Deco 01 v2 Grafik Tablet
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • Up!

    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.