Şimdi Ara

XP Kurulu Bilgisayarda Oturum Açmak İçin Tıklıyorum ve Uzun Süre Bekliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar selamlar bilgisayarımda şöyle bir sorunum var. bilgisayarın açılma hızında hiç bir problem yok. taa ki oturum açma ekranına gelinceye kadar. kullanıcı adına tıklıyorum ve masaüstü simgeleri gelinceye kadar 1-2 dakika geçiyor. sistem araçları ile onarma yaptım,virüs taraması yaptım,msconfig den açılıştaki programları kaldırdım ama sorun düzelmedi yardımcı olabilecek kimse var mı acaba?



  • en son nezaman format atıldı pcye. İlk kurulum yapıldıgındada boyle bir problem varmıydı.c yı dısk birlestirme yapın. Bide islemci ve ram miktarı ozelligini yazın.
  • vapi27 V kullanıcısına yanıt
    kasanın içine bakıp toz varmı yokmu incele sonra ısınma değerlerini kontrol et ardından hardiskine defrag yani disk birleştirme yaptır.
    sonrası sistemin düzelecektir. düzelmezse hardiskini kontrol et ses geliyormu hardiskte acayip bir ses eğer geliyorsa hardiskin bozuluyor demektir yeni hardisk alman gerekecektir.
  • format atılalı 1 yıl kadar oldu.ayrıca disk birleştirme yaptım ancak netice değişmedi ve bu sorun son zamanlarda oluyor. DUAL CORE E5300 2.6 işlemci ve 2gb ram mevcut bilgisayarda.harddiskten ses gelmiyor ama içini açıp temizleyecem birazdan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vapi27

    format atılalı 1 yıl kadar oldu.ayrıca disk birleştirme yaptım ancak netice değişmedi ve bu sorun son zamanlarda oluyor. DUAL CORE E5300 2.6 işlemci ve 2gb ram mevcut bilgisayarda.harddiskten ses gelmiyor ama içini açıp temizleyecem birazdan

    tekrar format atın, ya da windows 7 kurun. işletim sistemini güncellemeyin. ancak driverları güncel şekilde kurun.
  • vapi27 V kullanıcısına yanıt
    kasanın içi tozlanmış olacaktır tozlandığı için ısınmadan dolayı sisteminin açılması geç ve sıkıntılı olacaktır. Fan sesleri aşırı yüksek olarak çalışıyormu sürekli eğer çalışıyorsa ısı sorunun vardır.

    Sistemin güzel bence windows 7 kurup kullan daha randımanlı kullanırsın ve güncel olur işletim sisitemin virüslere karşıda biraz daha güvenli olursun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikizlerclub -- 16 Ağustos 2013; 8:33:03 >
  • formatı aslında enson çare olarak düşünüyorum ayrıca driverleride güncelledim ama değişen bişey olmadı ilginiz için teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vapi27

    formatı aslında enson çare olarak düşünüyorum ayrıca driverleride güncelledim ama değişen bişey olmadı ilginiz için teşekkür ederim.

    aslında format at demiyorum sistemine göre win7 güzel olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.