Şimdi Ara

xp home ve pro için paylaşım sınırı sorunu ve çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Xp home ve Xp Pro da mevcut olan ağ paylaşım sınırı yani tüm internet cafeci arkadaşların çok iyi bildiği ana makinada olan dosya ve mp 3 lere paylaşım verdiğimizde en fazla xp home da 5 proda 10 bilgisayar bağlanabiliyor şimdi aşağıdaki işlemlere yaptıktan sonra isterseniz 100 bilgisayar aynı anda bağlanabilecek.. Öncelikle bilgisayarda deepfreeze varsa pasif hale getirin ve aşağıdaki linkten zipli dosyayı indirin ve açın system 32 diye bir dosya çıkacaktır.
    http://www.paylas100.com/file.php?file=9e6cc1170d5f91ff768acb9d56dc1f1c

    şimdi değiştireceğimiz dosyalar windows file protection sebebiyle çoğunlukla başarısızlıkla sonuçlanmaktadır. Yani dosya koruma sistemi system 32 klasörü içindeki dosyaları değiştirmemize izin vermiyecektir.Biz öncelikle başlat çalıştırdan şu değişikliği yapalım

    başlat çalıştır tan regedit yazarak
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon]
    bu anahtarı bulun bu anahtarda SfcDisable diye bir dword değeri vardır buna çift tıklayın ffffff9d yazıp kaydedin

    Bunu yaptıktan sonra makinanızı restart yapın ve güvenli kipte açın Windows/system 32 klasörüne gidin ve srvsvc.dll dosyasını bulun ve bu dosyayı silin ya da masaüstüne indirdğimizi system 32 klasöründeki cracklenmiş srvsvc.dll dosyasını kopyala yapıştır diyerek system32 klsörüne atın.Daha sonra yine masaüstündeki system32 klasörünün içindeki drivers klasörüne gidin ve içindeki dosyayı kes yapıştır diyerek system32 klasörünün içindeki drivers klasörünün içine atın işlem bu kadar şimdi restart yapın artık ve istediğiniz kadar bilgisayarla makinanıza bağlanmayı deneyin.
    Bu arada güvenli kipte dosyaları değiştirdikten sonra çıkmadan önce bu dosyaları sağ tıklayarak salt okunur yapın ve engelleme varsa kaldırın ve paylaşım verdiğiniz ana makinada çok gerekmedikçe güncelleştirmeleri kapalı tutun..Ayrıca yükleme yapacağınız makinada sp2 yüklü olması gerekiyor aksi takdirde çalışmaz.

    ____________________________________________________________

    ReSiMLi AnLatıM
    ____________________________________________________________


    ben basitce anlatayımmm

     xp home ve pro için paylaşım sınırı sorunu ve çözümü


    evet arkdaslar resimde gördünüz gibi.

    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon] bu anahtari takip edip karsimiza gelen sayfada SFCDisable anahtarını tıklayip resimdeki degeri girip tamama basiyoruz ve pc mizi yeniden baslatiyoruz. bilgisayarımız acilirken f8 yardımıyla güvenli kipte acip.
    http://rapidshare.com/files/11140451/LanBaglantisi.rar bu linkten indirdimiz ve masa üstününe attimiz dosyalari aciyoruz ( öyle var sayıyorum )

     xp home ve pro için paylaşım sınırı sorunu ve çözümü

    c:\windwos\system32\ klasörünü acip srvscv.dll dosyasini icine kopyaliyoruz dosya değiştirilsinmi dedinde evet diyoruz.. ( işlem yapmadan önce yedek almanısı öneririm... ) ve sonra dosyanın üstüne sağ tıklayip salt okunur sekmesinin yanındaki kutucu tıklıyoruz...
     xp home ve pro için paylaşım sınırı sorunu ve çözümü

    ve işlemin son kismi aynen srvscv.dll deki gibi bu dosyayıda c:\windows\system32\drivers klasörüne kopyalip salt okunur yapıyoruzz... ve işlem bitti hayırlı olsun...
     xp home ve pro için paylaşım sınırı sorunu ve çözümü

    dogru yaptinizi denemek icin.. pc mizi yeniden baslatiyoruzz...
    baslat\calistira cmd yazaip karsimiza cikan dos penceresine net config server yazıyoruz " En Fazla Oturum Acan Kullanıcı " ibaresi karsinda "sınırsız" ibaresini görüyorsakk işlemleri doğru yapmış oluyorsunuz.. eger hala "10" ibaresi varsaa malesef bir yerde hata yaptiniz lütfen tekrar deneyin.... kolay gelsinn


    not : bilgi alintidir.. ( anlatim bana ait )







  • http://www.paylas100.com/file.php?file=9e6cc1170d5f91ff768acb9d56dc1f1c

    ben çekemedim .. dosyaya ulaşabilen varmı?
  • http://****.com/files/11140451/LanBaglantisi.rar bir link daha var yazıdaa.. yani ***** yerine r a p i d yazip alabilecegini ben söylemiyim..
  • eyvallah ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.