Şimdi Ara

XP'de Açıldıktan sonra yavaşlama!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SLM. Windows xp açlıyor. Desktopu görüyorum. 3-4 dk belkide daha fazla hiç bir program çalışmıyor. Arka planda bişeyler yapıyor ama anlayamadım. Bi süre sonra tıkladığım programların hepsi birden açlıyor ve bilgisayar tıkır tıkır çalışmaya başlıyor. Sorunun başlangıcı şöyle:

    Bilgisayarıma format attım ve programları tekrar yükledim. Henüz bilgisayarımda temel programlar yüklü. İnternete ise wireless bağlanıyorum. Wirelessi açtığımda 3-4 dk bilgisayar hiç tepki vermiyor. Startupda çalışan programlar sql server engine, pc cillin, ralink wireless, osd (küçük önemsiz bişey), intel ekran kartı yazılımı. başkada bişey yok. Çok can sıkıcı bişey. bilgisayar arka planda ne yapıyor bilmek istiyorum.

    Bilgisyarım özellikleri centrino 1.73, 1gb ram, 64mb ekran kartı, 80 gb hdd. 60gb ve 20gb 2 partition var.

    Ayrıca bazen açlışta tray iconlar çıkmıyor. Mesala ses simgesi. bende ne yapıyorum denetim masasına gidsiyorum. Ses özellikleri içinne giriyorum. Ses simgesi iconun göster işareti varmı diye bakıyorum. Görüyorumki işaret var ama ortada icon yok :((. bende ne yapıyorum önce işreti kaldırıyorum ve apply yapıyorum. Sonra işreti tekrar koyuyorum apply yapıyorum.İşaret geliyor.

    yardım ederseniz sevinirim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.