Şimdi Ara

XP acilirken reset atiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Iyi günler arkadaslar,
    Sirketteki bilgisayarlarda Windows XP yüklü ve birkac gündür birkac bilgisayar tam windows acilis sayfasinda reset atiyor.Bunun cözümünü ararken bir anda önümdeki bilgisayar kendiliginden kapandi ve acilirken ayni seyi benim bilgisayarim da yapmaya basladi.Bilgisayarlarin hepsi ayni agda.Sizce ne gibi bir problem buna neden olmustur.Simdiden yardimlariniz icin cok tesekkürler

    Not:Arkadaslar Xp mi kaldi gibi bir sey yazmayin:)Ayni seyi ben de dusunuyorum ama malum sirket bilgisayarlari olunca ve bilgisayar sayisi fazla olunca yeni lisans almak oldukca pahali.



  • Tahminimce şirket bilgisayarlarınızda deepfreze yüklü değil ve bazılarında da virüs programı. Birileri zararlı bir yazılımı bilgisayara bulaştırmış ve bu yazılım ağ yoluyla bazılarına bulaşmış virüs programı olmayanlara. Zararlı içerikten dolayı windows zarar görmüş, kendi kendini doğru dürüst başlatamıyor olabilir. Civarlarda bilgisayardan anlayan birilerinin bakmasında fayda var ve sanırım format gibi görünüyor sonları.! :) Geçmiş olsun.
  • Kaspersky rescue disk kullanarak virus taraması yapın. Butun bilgisayarlara antivirus ve (hdd surekli yaz sil yaptığından dolayı onermem)deepfreeze kurabilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.