Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (917. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.833
Cevap
654
Favori
560.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 915916917918919
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Roborock seriyi genişletirken viomi neden v3 te kaldı acaba. Burdan alınmamalı durumunu çıkarabilir miyiz?
  • Brkhn23 B kullanıcısına yanıt

    Aynı sorun bende de var. Şikayetvar da birçok kişi de de aynı sıkıntı var. Ben Banggood dan aldım nasıl çözeriz bilmiyorum

  • Merhaba Vacuum mop 2in1 1C robotum var son 2 aydır çoğu zaman temizlik esnasında kapanıyor. Yurtdışından aldığım için garanti vs. yok. Bir çok kişide aynı sıkıntıyı okudum çözüm bulabilen var mı?

  • Arkadaşlar merhaba, xiaomi mob pro ile s5 max arasındaki fiyat farkı değer mi sizce?
  • Değmez bence. Dreame f9 alın s5max ile lidar sensör dışında aynı cihaz. Hatta 8 cm yüksekliğinden dolayı birçok eşyanın da altına girer ve temizler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S5 Maximın şarj ünitesinin yerini değiştirdim sonra sapıttı alet. Bazen yeni yer buluyor bazen bılmıuor . Bulunca editten restore map diyorum eski yeri gösteriyor .. çöüzm. Nedir acab a
  • avare_3788 A kullanıcısına yanıt

    Merhabalar bende vacuum mop pro kullanıyorum, bahsettiğiniz sorunun benzerini bende yaşadım ancak daha sonra bunun sebebinin şu olduğunu anladım. Eğer planlanmış tanımlamasından sonra harita üzerinde oda ayırma, alan sınırlama gibi herhangi bir işlem yaparsanız bu planlanmış temizlik ayarlarınız bozuluyor ve tüm eve dönüşüyor ki planlanmış alanlara müdahale edip değiştirdiğimiz için gayet normal bir durum. Bunu farkettikten sonra eğer haritada bir alan sınırlaması yada oda bölme birleştirme işlemi yaparsam, planlanmış temizlik kısmını tekrardan kontrol edip düzeltiyorum böylece herhangi bir sorun yaşamıyorum. Harita değişince doğal olarak planlanmış temizlikteki alanlarda değişim olan kısımların ayarı bozuluyor. Bendeki sorun bu şekilde çözüldü. Sizde bir kontrol edin belki sizin sorununuzun sebebi de bu olabilir.

    Ayrıca yaşadığım farklı bir sorunu da paylaşmak istiyorum. Benim cihazım salonun temizliğini yaparken belirli bir noktada haritadaki yerini kaybedip başıboş bir şekilde dolanıyor du. Salonda çok fazla sandalye masa ayağı vs. olduğu için acaba işlemcisi yeterli gelmiyor olabilir mi diye salonu iki odaya bölüp denedim yine aynı sorun devam etti. Hep aynı noktada temizliğin sonlarına doğru sapıtıyordu. Oda da bulunan eşyalar mı etkiliyor diye her gün farklı eşyaları çıkarıp denedim ve sonunda cihazı neyin etkilediğini buldum. Halı üzerinde bulunan halı kılıfı cihazı etkiliyormuş. Sanırım bu kılıf nedeni ile cihaz hareket ederken alt taraf tam sabit olmadığı için kayıyor ve konumunda bir miktar sapma oluyordu. Bu sapma miktarı belirli bir değere ulaştığında da cihaz konumunu kaybediyordu, o nedenle temizliğin hemen hemen aynı noktasında konumunu kaybettiği için başıboş bir şekilde dolanıyordu. Halı kılıfını kaldırdığım günden beri sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Ben deneyimlerimden şunu anladım, eğer bir hata oluşuyor ise bunu iyice gözlemleyip hatanın cihazdan mı yoksa evdeki bazı nesnelerden mi kaynaklandığını anlamak gerekiyor. Bu şekilde şimdilik yaşadığım 2 sorunun da sebeplerinin cihaz kaynaklı olmadığını öğrenerek problemleri çözdüm. Umarım bu deneyimler benzer sorun yaşayan arkadaşlar için yardımcı olur.





  • Herkese merhabalar. Forumdaki yorumlara bakarak xiaomi miija vacuum mop pro ile araniza katıldım.

    Bilgi sahibi arkadaslara bi kaç sorum olucak.

    Öncelikle ilk haritalama yaparken "kenarları süpür" komutunu mu vermemiz gerekiyor?

    Dün bunu yapmadan normal supürme komutu verdim fakat 130 m2 evin son odasını supurmeden şarj azaldı ve haritayı tamamlamadan sarj olmaya döndü. Şarj olduğunda tekrar devam ettirdiğimde temizliği ve haritaya en baştan başladı. Evde 1 yaşında bebek olduğu ve uyku saatine denk geldiği için temizliği sonlardim.

    Bir de temizleme geçmişine baktigmda 80 m2 bi yer temizleyip şarjı bitmiş, acaba hem harita çıkarip hem temizledigi için mi bu kadar az alanda şarjı çabuk bitti yoksa bu sarj süresi normal bir durum mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fearuq kullanıcısına yanıt

    Robotu kapatıp hemen dock önü koyup şarja gönderin düzelecektir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tnsrkn. T kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    İyi günlerde kullanınız.

    İlk haritalamada kenarları süpür seçeneğinin açık olması lazım, çabuk ve etkin bir harita için.

    MopPro'nun bataryasının 80m2 civarında bitmesi, eğer mobilye ve halı yoğunluğu fazla ise, normaldir.

    Saygılarımla

  • burakgibiyim B kullanıcısına yanıt

    Yıllardır S5 ve türevleri var. S6 yeni çıktı. Aynı şekilde V2 vardı geçen 2020 ortalarında da V3 çıktı. Genişleme nerede anlamadım ? Çok ürün çıkarılması ALINMALI mantığı mı gütmeli Xiaomi 1c, Mop Pro, Mop vs. vs. (birsürü modeli var xiaominin) üretirken ???

  • Bugün ilk defa kendi üzerinden temizlik başlattım. Harita oluşturmadı ve harita yönetimide açılmadı. Herhalde her seferinde uygulamadan başlatmak gerekiyor
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    Cevabiniz için teşekkürler. Bir de haftada 1 yada Max 2 kez çalıştırmayı planlıyoruz. Sürekli sarjda kalmalı mı yoksa calistiracagimiz günlerde mi sarjin fişini takalim? Pil ömrü için hangisi daha sağlıklı olur?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hautbois H kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkürler hocam
  • tnsrkn. T kullanıcısına yanıt
    Sürekli şarjda kalabilir, uzun süre çalıştırımayacaksa pilini çıkartıp saklamakta fayda var
  • Cihazım ikide bir fırçaya bir şey dolandı hatası veriyor. Cihazın hata verdiği andaki konumu, fırçanın ve toz haznesinin hali ekli resimlerde. Sizce sorun ne?


    Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü
    Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü
    Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü




  • Bir de cihazlarınızın pil tüketimleri nasıl? Benimki halısız ıslak zeminde, mopsuz 12 m^2 lik temizlikte %40 harcadı. Sizce bu normal mi?

  • metilfenidat M kullanıcısına yanıt

    Halınızdaki desenler kabartma ev büyük ihtimalle tekerlekler anlık da olsa aralarına girdiğinde fırçanızı kabartma desenlere doğru bastırıyor ve fırça motorunu zorluyor. Düz bir sert zeminde bu arızayı tekrarlamıyorsa sebebi budur.

  • metilfenidat M kullanıcısına yanıt

    Hayır, bu harcama çok fazla. Fan ayarınız nedir?

  • jeolog33 J kullanıcısına yanıt

    Cevabınız için teşekkür ederim.

    Bahsettiğiniz problemle daha önce karşılaştım. Silme birleştirme yapınca tüm eve dönme sorununu tecrübe ettim. Planlanmış temizlik içerisinde tüm eve dönüyor ki bunu uygulamada görebiliyorum.


    Benim sorunumda bu planlanmış temizliğe yansımıyor. Aklıma şöyle bir ihtimal geldi. Bazı günler planlanmış temizliği yarıda kesip standa döndürüyorum. Bu probleme yol açıyor olabilir. Onu da test edince paylaşırım. Henüz sebebi kesin olarak belirleyen edin.


    Diğer sorun için şunu soyleyebilirim. Temizlik yaparken bı şekilde cihazin yeri değiştirilirse referansini kaybediyor. Mesela halinin üzerindeyken halıyı çekmiştim kafası karıştı. Halı koruyucu da belki böyle bir soruna yol açmıştır.


    Yanıtınız için tekrar teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 915916917918919
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.