Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23.840
Cevap
654
Favori
561.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • agtr A kullanıcısına yanıt
    duygulara tercüman olmus :))
  • luckystar kullanıcısına yanıt
    Çin server'larının yoğunluğu su götürmez bir gerçek. Xiaomi'nin ürün çeşitliliği artıyor ve kullanıcı sayısı her gün kat ve kat yükseliyor. Server'larına yeterli özeni göstermeseler sanırım şu anda yaprak kıpırdamazdı, hiçbir işlem yapamazdık:) Ama bu da az geliyor.. Özellikle bir çok ürünü sadece Çin server'larında çalıştığı için. Yapmaları gerekenler Çin versiyonu olarak da piyasaya sürülen cihazlarını hızlı bir şekilde globalleştirmeleri ve her ülkenin sunucusunda çalışır hale getirmeleri olacaktır.

    Ben aynı mihome uygulamamda 26 cihaz kullanıyorum, bunların çoğu gateway'e bağlı güvenlik sistemi bileşenleri. Hepsi de Çin server'larında çalışıyor, aldığım ürünler de genelde global değiller. Kameradan tutun da evdeki kettle bile internete bağlı, uzaktan kontrollü. Şükür ki bu yavaşlık, server problemleri bende çok nadir oluyor. Ama yazıyı yazan arkadaşın da dediği gibi, eskiden bundan bir iki yıl kadar önce çok daha iyidi yalan da yok...

    Bu kadar cihazın yönetilmesi, dünya çapında bu kadar kullanıcıya sahip olmaları gerçekten de çok iyi sunuculara sahip olmalarını şart koşuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekiz -- 11 Aralık 2019; 9:51:34 >




  • luckystar kullanıcısına yanıt
    OLUMLU TARAFLARI:
    Merhaba; 1s bence gayet iyi. Çin serveri seçili, uygulama dili Türkçe. Ama robot süpürgenin olduğu menüler Türkçe değil. Açıkçası lazım da değil. Çin serveri olması bir şeyi değiştirmiyor. İleri bir zamanda çalışması için görevler veriyorum vaktinde işini hallediyor. Beta modunu aktif ettim menüsünden, şimdi odaları da tanıyor istediğim odayı temizletebiliyorum hatta ileri zamanlı görevlerde oda oda temizlik isteyebiliyorum. 12 de oturma odası, 16 da salon vb. Temizlik konusunda gerçekten şaşırtıcı çünkü haftada 3 kez çalışıyor ve inanılmaz toz topluyor. Normal süpürgede bu kadar toz çıkmıyordu nereden buluyor anlamadım. Süpürmesi, köşeleri alması falan çok iyi.

    OLUMSUZ TARAFLARI:
    *Google Home cihazı ile bağlanmıyor. O da önemli bir şey değil. Yakında bağlanır.
    *Cihazı ilk çalıştırdığımda kapı arkası stopper ve ufo Isıtıcının ayakları ile biraz kapıştı. Üzerlerinden geçmeye çalıştı. Stopperlerin olduğu yere sanal duvar çektim artık onlara bulaşmıyor :) Ufo ve benzeri sıkıntılı eşyaları da evin bir köşesine çektim oraya da yasak bölge koydum artık içim rahat bütün evi temizliyor. Yasak bölgelere girmiyor. Bir kez zorlandığı nesnelerin üzerinden geçmek için neden bu kadar mücadele verdi anlamadım. Baktın olmuyor vazgeç işte :) İlla geçecek o ufonun ayağının üzerinden.
    *Evdeyken wifi açıkken veya evde değilken mobil veri üzerinden hiç fark etmiyor cihaza uygulama üzerinden bağlanmaya çalıştığımda haritanın yüklenmesi uzun sürüyor. Hatta uygulamayı kapatıp açıyorum anca geliyor. Evdeki internetim 50 mbit ve modemim oldukça kaliteli. Yani bağlantı sorunu olduğunu sanmıyorum. Bir nedenden dolayı uzaktan bağlantı süresi uzun sürüyor çözemedim.
    *Kapağı ve içindeki toz haznesi biraz hassas gibi. Ama ulaşması kolay yedek parçalar olduğunu sanıyorum. Bizde biraz dikkatli olacağız artık.
    *Türkçe konuşmuyor ama İngilizce dil seçeneği var. Zaten konuşmasa da olur öyle önemli bir cümle kurmuyor. Şarja gidiyorum, odayı temizledim bitirdim gibi şeyler söylüyor.
    *Oda temizliği yapabiliyor ama bölge temizliği yapamıyor. Mesela yemek yediniz ve sonrasında masanın altını temizletmek istiyorsunuz; öyle bir menü yok. Ya odayı komple temizler yada joystick ile siz temizlik yapılacak bölgeye kendiniz getirirsiniz sonra zone clean butonuna basarsınız ilgili bölgeyi 2 metrekare kadar temizler.




  • darkange7 D kullanıcısına yanıt
    S55 kullanıyor Türkiye serverinde. Bahsettiğiniz yavaşlığı cok yaşamadım. Ama son günlerde sürekli , kullanıcı sözleşmesini kabul et cıkıyor, ayrıca bazı yazılar çince oluyor. Benimde 1s yolda ama acıkcası bu sebeblerden dolayı iptal etmeyi düsünüyor. Back order a dustu, geri ödeme talep ettiğimde 10-15 gunde iade olur diye düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekiz kullanıcısına yanıt
    Dostum
    Boşver S6yı, S7 geliyor yakında.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Ah hocam, geliyor geliyor da bu gümrük vergileriyle, bu dolarla bize gelmiyor ki..:)

    Banggood'un yaptığı gibi kampanya yapacak siteler lazım, yoksa ürünün fiyatının yarısı kadar vergi ödemek insanın gücüne gidiyor çok.. Şimdi de banggood'a bağlıyız o ne gönderirse onu alabiliyoruz işte..
  • tekiz kullanıcısına yanıt
    Ben yıllardır yanlış yerde, yanlış zamanda doğmuşum diyorum hep.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • luckystar kullanıcısına yanıt
    Eğer ihtiyacınız varsa iptal etmeyin derim. Çünkü çok güzel bir makine. Yavaşlık server kaynaklı olabilir. Bana hiç sözleşme uyarısı gelmiyor. Belki uygulama güncelleme aldığı için olabilir bilemedim.
  • STYJ icin 11.12 uzatilmis kargo idi hareket yok hala

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba
    Roborock s52 cihazımda virtual zone oluşturdum. Süpürge nasıl olduysa oaraya gitti fakat şimdi çıkamıyor o alandan. Haritayı da resetleyemiyorum. Şu an ev dışında olduğum için cihazı da resetleyemiyorum. Sorunun çözümünü bilen var mı.
    Bu arada ilk mesajda cihazı Türkçeye çevirmenin yöntemş anlatılmış. Ben uğraşmak istemediğim için FloleVac isimli bir uygulama ile indirdim. sEÇENEK OLARAK AKLINIZDA KALABİLİR. Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar KulübüXiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü




  • tekiz kullanıcısına yanıt
    Biz vergi sebebiyle 3 yıl geriden takip ediyoruz zaten teknolojiyi. Bu olay telefonda da aynı bilimum teknolojik aletlerde de. İphone 12 çıkacak biz x ler ucuzlar diye ümitleniyoruz. Aslında çok acı bir olay ama elden birşey gelmiyor
  • Merhaba,

    @tekiz hocam beni de listeye ekleyebilirsiniz, 1.nesil süpürgeyi yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum, çok memnunum.
    - Fırça, filtre için denenmiş, memnun kalınmış bir link var mı?
    - 1.nesilde odaları ayırabiliyor muyuz?

    Teşekkürler, iyi günler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TsG -- 11 Aralık 2019; 11:30:28 >
  • herkese merhaba,
    last mile delivery'de takılan STYJcilerden biri de benim.
    yurtiçi kargoya teslim edildiğinde olur da sms alamazsam sıradan bir takip sitesinden görebilir miyim ama yurtiçi kargoya teslim edildiğini? geçmiş tecrübeleri olanlar paylaşırsa sevinirim.
    bir gelişme olursa buradan iletişime geçersek harika olur.adres dolayısıyla biraz sorun yaşıyorum ona göre tedbir alacağım.

    Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü




  • karakulaklık K kullanıcısına yanıt
    Benim de tarihler birebir aynı 1s siparişim aynı şekilde takıldı. Aynı tarihlilerin bir kısmı dün Yurtiçi kargoya verildi diye biliyorum. Bizimkileri de bugün verirler umarım.
  • Tekiz ve Hepsirobot. Ürünü (1s) alma sürecimde çok başınızı ağrıttım, şimdi çook memnunum. Yardımlarınız için ikinize de çok teşekkürler Ne büyük kolaylıkmış ya😃

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dracarys D kullanıcısına yanıt
    Memnun kalmanıza çok sevindim.
    İyi günlerde kullanınız.
    Saygılarımla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bukars B kullanıcısına yanıt
    Edit Map seçip yasaklı bölgeleri, varsa sanal duvarları filan kaldır sonra kaydedip cihazı şarja gönder belki çözülür. Mesaja göre alet hapis kalmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Siteden sipariş verme tarihiniz nedir hocam ? Benim 2 Aralıktı ve 10 aralıkta kargoya verdiler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karakulaklık K kullanıcısına yanıt
    Benimde gümrük çıkışı saatine kadar aynıydı. 20 dk önce bildirim geldi yurtiçinden yola çıkmış. Bu tarihte çıkış yapanların dün sabah itibariyle kargoya verilmeye başlandı. Sizin de bu akşama kadar olmadı yarın öğlen verileceğini düşünüyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hyponsoinage

    Benimde gümrük çıkışı saatine kadar aynıydı. 20 dk önce bildirim geldi yurtiçinden yola çıkmış. Bu tarihte çıkış yapanların dün sabah itibariyle kargoya verilmeye başlandı. Sizin de bu akşama kadar olmadı yarın öğlen verileceğini düşünüyorum
    Gözümüz yollarda, kulağımız bildirim sesine hasret kaldı :)

    Saat 14:50 itibari ile kargoya vermiş bildirimi geldi ;))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bunasılrobo -- 11 Aralık 2019; 14:56:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.