Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 4 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (Türkçe İnceleme İlk Sayfada) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.202
Cevap
49
Favori
158.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • pranis kullanıcısına yanıt
    işlemleri yaptım ve cihaz da açıldı bi sıkıntı görünmüyor şimdilik. emeği geçenlere teşekkürler
  • Xiaomi resmi global sitesine galeri sorunu ile ilgili mail attım. bana her defasında önbelleği temizleyin, romu güncelleyin gibi kaçamak cevaplar veriyorlar. Ya gerçekten adamlar cihazlarındaki bu sorunun farkında değiller ya da çözüm için umursamazlar. Belki de sorunu sadece bende var zannediyorlar. Tüm redmi note kullanıcılarından ricam aşağıda vereceğim mail adresine kameradan galariye geçiş sorunu ilgili mail atarak çözüm istemeniz. Malı aldık hizmeti de alalım. Sattım kurtuldum olmasın, hakkımızı arayalım.

    service.global@xiaomi.com
  • arkadaşlar aliexpressden 139dolar -510tl dolara note 4 32 3GB modelini aldım.hollandaya akrabaya gönderdim.iyimi yaptımbilmiyorum.bu markayı seviyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: khramn

    Xiaomi resmi global sitesine galeri sorunu ile ilgili mail attım. bana her defasında önbelleği temizleyin, romu güncelleyin gibi kaçamak cevaplar veriyorlar. Ya gerçekten adamlar cihazlarındaki bu sorunun farkında değiller ya da çözüm için umursamazlar. Belki de sorunu sadece bende var zannediyorlar. Tüm redmi note kullanıcılarından ricam aşağıda vereceğim mail adresine kameradan galariye geçiş sorunu ilgili mail atarak çözüm istemeniz. Malı aldık hizmeti de alalım. Sattım kurtuldum olmasın, hakkımızı arayalım.

    service.global@xiaomi.com

    doğru diyorsunuz bende şimdi yazdım. Bakalım ne diyecekler.
  • Ben de yazdım şimdi, sonucu bildirecegim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galeriye geçmeme hatası türkçe dilinde oluyor diye biliyorum.
  • khramn K kullanıcısına yanıt
    Hocam bu yazışmaları yapacak kadar ingilizce biliyorsanız cihazı da ingilizce kullanın, zira galeriye geçiş sorunu sadece Türkçe'ye has. Dili ingilizce olarak ayarlarsanız sorun ortadan kalkıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PearBear

    Hocam bu yazışmaları yapacak kadar ingilizce biliyorsanız cihazı da ingilizce kullanın, zira galeriye geçiş sorunu sadece Türkçe'ye has. Dili ingilizce olarak ayarlarsanız sorun ortadan kalkıyor.

    a) Güzel Türkçem dururken neden ingilizce kullanayım.

    b) Yazışmaları google ile çevirerek yapıyorum, ancak cihazı çevirerek kullanamam.

    c) Biz parayı cihazın sadece donanımına ödemiyoruz, yazılımına da ödüyoruz. Stabil sorunsuz yazılım sunmak görevleri. Düşünsenize son nesil son sistem bir telefon satıyor olsalar içerisinde android 2.3 olsa güncelleme imkanı olmayacak olsa alırmısınız ?

    d) İlgisiz değiller ancak sanırım ya yeterince geribildirim yapılmamış ya da üzerinde durulmamış. Son olarak hatanın videosunu çekip göndermemi istediler, gönderdim. Umarım bir çözüm üretirler. Kötü tarafı bilgileri olmazsa android 7 de bile aynı sorun yakamızı bırakmayacaktır ki ben bu cihazı en az 3-4 yıl kullaanayım diye aldım.




  • Sizler kullanıyorsunuz bu telefonu arkadaşlar. Elimde general mobile 4g var, sizce bu telefonu almalı mıyım ya da redmi pro mu? Çekmeme ya da mobil internette problem yaşıyor musunuz? 2. el almayı düşünüyorum.
  • Vay arkadaş bu konu çok yavaş, telefonu kullanan bayağı az galiba.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence yavaş olmasının sebebi insanların telefondan memnun olması :)
  • pranis kullanıcısına yanıt
    Aynen sorunsuz cihaz.Nazar değmesin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynen valla,hiç sorun yok çok fena stabil,bir sorun olacak ki millet foruma uğrasın,çatır çutur çalışıyor Xiaomi markasına bakış açımı değiştirdi o derece iyi
  • XnetaS kullanıcısına yanıt
    Kameradan galeriye geçiş sorunu olmazsa on numara olurda, bakalım ne zaman çözülecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben şahsen memnum değilimir arkadaşlar. huawei g8 kullanıyordum. çift hatlı diye note4 aldım. ilk kez de bir cihazı araştırmadan telefoncunun önerisi üzerine aldım. ama hepinizin aksine bendeki cihaz hiç stabil çalışmıyor. ben memnun değilim şahsen. satabilirsem tekrar g8 çift hatlısını alacam.
  • Kardeşler benim kafam karıştır. Lütfen birisi yardım etsin. Şuanda maddi anlamda pek müsait olmama rağmen cep telefonu ihtiyacım oluştu. Bende en az 1,5 2 sene götürecek bir cihaz arayışına girdim.Bütün gün hb sitesinde bütçeme göre telefon bakıyor daha sonra da incelemelerini izliyorum. 800 -1000 -1200 tl derken en son samsung c7 diye bir model buldum. Bu telefonun kasası, 64 gb hafıza ve 4 gb ram ı aynı zamda da dual sim oluşu hoşuma gitti. Derken buralara kadar geldim. Hiç aklımda olmayan bir model. Snapdragon 625 ve X20 işlemci arasında sanırım çok büyük bir fark yok. 3 gb ram da 1-2 mobil banka uygulaması ve klasik sosyal medya için sanırım bana fazlasıyla yeter. Şimdi geliyorum asıl soruma. Bu cihaz malum sitede (aşağıda linkini koyacağım) 1450tl. Gireyim bakayım sahibinden'de 2 el fiyatları ne kadar diye , birde ne göreyim sıfır cihazlar 800-900 tl. Sevinsen mi üzülsem mi bilemedim , bunların da yan sanayisi var mı ? Şu maddiyatta garanti pek umurumda değil yoksa bunlardan alıp geçeyim mi? Tek korkum SAR değerleri bu ucuz telefonlardan kullanacağız diye bir yeriniz düşmesin :) Şimdiden ellerinize sağlık. Cevaplarınızı bekliyorum. Saygılar.
    http://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-note-4-ithalatci-garantili-p-HBV000002NDN7



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hykr0 -- 26 Mart 2017; 21:30:59 >




  • Hykr0 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben note 4x kullanıyorum. Yani note 4 ün sd 625 olanını. Türkiye ye önce mtk olanı geldi. Performans yönünden oldukca tatmin edici olmasına rağmen ekran süresi olarak beni tatmin etmeyeceği için almaktan vazgeçip note 3 pro ya yöneldim. Tam note 3 pro alacakken note 4x i satmaya başladılar. Bende biraz sabırsız biri olarak istediğim renk olan siyahı beklemeden gold olanını alıp geçtim. Cihazdan birazda ince ayarla 15 saat ekran süresi alabiliyorum. Bu oldukca iyi bir değer. Şimdiye kadar hiç Türkiye garantisi olmayan cihaz almamıştım. Ama bugüne kadar bir kere bile garantiyle işim olmadı. Birazda buna ve satıcı arkadaşın bir yıl garanti vermesine güvenerek aldım. Bir haftadır aktif olarak kullanıyorum ve cihazdan memnunum. Size tavsiyemde mtk olanı değil sd olanını alın. Performans olarak az geride olsada ekran süresi olarak çok çok ileride. Sar kısmına gelirsek; elimde bir değer olmasada xiaomi firmasının bu konuda sorunlu bir cihaz üreteceğini sanmıyorum.




  • Hocam ilgine ve eline sağlık. Şuanda bu modeli de sayenizde yeni keşfettim. Sd işlemcilerde de konu başlığındaki videodaki gibi elle imei no girebiliyormuyuz. Aynı rom yükleme olayları sd işlemcide de geçerli mi? Sanırım çok büyük bir performans farkları yok aralarında. Ama ne kadar ekran süreleri var aralarıdna bilgim yok. Daha sonra gelen güncel bir model olduğundan sanırım 4x almak daha mantıklı. Çok teşekkür ederim.
  • Hykr0 kullanıcısına yanıt
    Hocam imei değiştirme işi biraz zahmetli diye biliyorum. Ama rom yükleme işlemleri basit. Twrp, root gibi işlere girmem derseniz, global stabil romu yükleyip uğraşmadan kullanırsınız. Cihaz yeni olduğu için çok fazla kaynak yok ama hint versiyonu ile benzer (hatta aynı) cihazlar olduğu için ona olan ayar buna da oluyor. Eğer cihazı almaya karar verirseniz konusunda size yardımcı olmaya çalışırım.
  • Sd de imei ve rom atma işi biraz sıkıntılı. Mediatek daha kolay.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.