Şimdi Ara

Xiaomi Redmi 9 [Ana Konu] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
4.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kendi sorumu kendim cevaplayayım.Aynı yorumu Hepsiburada ürün değerlendirmesine yazdım fakat kendi kriterlerine uymadığı için yayınlamıdılar.

    Telefon KVK garantili.Telefon kutusunu açtığımda telefonu saran üstünde donanım özelliklerini içeren yazı simgeler olan folyosu yoktu. Kullanım kılavuzu çıkmadı.Oysa bu telefonun kutu açılış videolarında bunlar çıkıyor. Ekrana koruma filmi uygulanmış ve üzeri kullanımdan kaynaklandığını düşündüğüm çizikler var onu attım.Kendi ekranı ve gövde kozmetiğinde , kullanım deneyiminde sorun olmayınca kulağımın üstüne yatıp görmezden geldim.

    Telefon Android 10 global rom yüklü çıkıyor ard arda üç güncelleme aldı ve Android 11 arayuz sürümü Miui 12.5 oldu. Widevine sertifikası almış ve L1 seviyesinde. Volte özelliği var. Bu bilgiler nette hiç bir yerde yok ondan yazıyorum. Kamerası vasat diyebilirim. Yazılım arayüz akıcılığı iyi. Oyun deneyimim yok ama genç kullanıcıları tatmin etmez diye düşünüyorum.Günlük kullanımda sosyal medya video film dizi platformlarında ideal bir telefon.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 9 ile 9t arasındaki fark nedir? 9t'nin konusunu göremedim forumda

  • redmi 9 un arama ekranında dahili görüşme kaydetme özelliği var mı ?

  • Redmi 9 4/64 de band 20 var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Graindor kullanıcısına yanıt

    Hocam iyi akşamlar. Redmi 9 telefonu hala kullanıyor musunuz ? Memnun musunuz ? İşlemci performansı yeterli mi günlük işlemlerde ? ips ekranı reterince kaliteli renk veriyor mu sizce ?

  • torquehp kullanıcısına yanıt

    Telefonu anneme almıştım artık bende değil. Ona teslim edinceye kadar bir kaç gün evde tablet gibi kullandım. Kendim Samsung a52 kullanıyorum evdekilerde Lg v30+ var gözüm onlara alışmış ona göre kııyaslarsam Ekranda görüntü keskinliği netliği iyi aynı gibi ama a52 daha canlı ve parlak. Redmi 9 da Parlaklık gözüme az geldi ve puslumsu gibi. Karanlık modu güzel yalnız sanki amoled ekran. Oto ayarı parlaklığı ortama göre uyum göstermiyor hep ortada. Odada gün aydınlığında elimle müdahele edip hep sona getirmek durumunda kalıyorum. Çentiğe gözüm alışmadı sevmedim ama ekran ayarlardan gizlenebiliyor. Arayüz akıcı. Oyun deneyimim sıfır. Günlük işlerde yeterli olacağını düşünüyorum

  • Bu telefonun 128/4 gb versiyonu var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IMEI nasıl atılıyor bu telefona? IMEI kaydını anlatan bi link verebilir misiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.