Şimdi Ara

Xiaomi profesyonel vücut baskülünü duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi profesyonel vücut baskülünü duyurdu



    Bugün evimizde önemli bir yer tutan basküller yavaş yavaş akıllanmaya başladı. Elde ettiği verileri telefonunuza gönderen basküllerin yanında artık çok daha detaylı algılama yapan basküller de kendisine yer buluyor. Xiaomi’nin yeni baskülü buna son örnek.



    Xiaomi’den detaylı baskül



    Xiaomi Eight-electrode Body Composition Scale adı verilen yeni baskül sekiz adet elektrot barındırıyor. Çift frekanslı bioimpedans teknolojisi sayesinde 35 adede kadar farklı vücut komposizyonunu ölçebiliyor.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi Civi 2 özçekime odaklanıyor



    Baskülün tüm yüzeyi ten temasına hassas olarak tasarlanmış. Elektrotlar bu yüzeyin altında yer alıyor. Bir ölçüm yongası elektrotlardan gelen vücut akım döngülerini yüksek hassasiyetli hesaplama yaparak uygulamaya aktarıyor. Baskülün hesaplamaları DEXA altın sertifikasına sahip.



    Böylece vücut yağ oranı, su dengesi, kas ağırlığı, kemik ağırlığı gibi değerleri standart akıllı basküllere göre çok daha doğru olarak verebiliyor. Bluetooth ve WiFi üzerinden bilgi aktarılabilirken baskül ayrıca doğrudan bulut hesabına da veri aktarabiliyor. 4 adet AA pil ile çalışan baskül 56$ olarak satılacak.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2022/09/27/xiaomi-eight-electrode-body-composition-scale-launched/







  • Ne alaka hocam? Bu tip tartılar; sporla uğraşanlar, diyet yapanlar ve sağlık sıkıntıları yaşayan insanlar tarafından sıkça kullanılıyor - özellikle iç hastalıkları ya da hormon bozuklukları yaşayan hastalar tarafından-. Cihazın yüksek hassasiyeti olduğu ve sertifikalandırıldığı da belirtilmiş. Sorun nedir anlayamadım gerçekten.
  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    Ne alaka hocam? Bu tip tartılar; sporla uğraşanlar, diyet yapanlar ve sağlık sıkıntıları yaşayan insanlar tarafından sıkça kullanılıyor - özellikle iç hastalıkları ya da hormon bozuklukları yaşayan hastalar tarafından-. Cihazın yüksek hassasiyeti olduğu ve sertifikalandırıldığı da belirtilmiş. Sorun nedir anlayamadım gerçekten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 29 Eylül 2022; 09:32:21 >
  • Kadınların satın almayacağı ürün yoktur. Yeter ki "buna ihtiyacınız var" cümlesini kurun :)

  • ladro L kullanıcısına yanıt

    Yahu ne alakası var? Cinsiyetçilere sinir oluyorum da bazı argümanlar harbiden çileden çıkartıyor beni. 33 yaşında adamım Mi Body 2 kullanıyorum neredeyse 1 yıldır ve tüp mideliyim kilomu kalorimi detaylıca korumaya çalışıyorum spor yapıyorum ve yüzlerce dolarlık profesyonel Tanita cihazlarla karşılaştırıldığında yüzde 1'den daha az bir hata payı veriyor. 2 arkadaşıma daha aldırdım şu saçma genellemeleri bırakın..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam ihtiyacim olan urun, Turkiyeye ne zaman gelir acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.