Şimdi Ara

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (370. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.400
Cevap
150
Favori
605.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    Kemere takılan fermuarlı, bölmeli çantam çok yıprandı.

    Nerden alabilirim?

    Aliexpres'e girmek istemiyorum.

    Yurt dışı çok geç geliyor.

    Bilgi verebileceklere teşekkürler.

  • deksuri kullanıcısına yanıt

    Merhabalar hocam


    Tam sizinle aynı durumdayım. x3 den 3 yıldır çok memnunum ki sıfır beklenti ile almıştım. şimdi hafızası geniş ve iyi foto video çeken bi cihaza ihtiyacım va. mi 13 ultra bakıyorum ama yurtdışı hangi versiyonu aldınız kayıt yaptırdınız mı nereden aldınız merak ettim. benim planım mi 13 ultrayı alıp kayıt ettirmeden poco ile birlikte kullanmak naslsa 8 ay kayıtsız kullanılabiliyor. kalan 4 ayda da pocodan devam ederim diye düşünüyorum.

  • HyperOS gelir mi bizim cihaza?
    Eşimin 12 lite a geldi bugün.
  • MySun kullanıcısına yanıt

    Gelmeyecek hocam. Ama port romlar var ancak stabil değil.

  • Global stable 14.0.2.0 kullanıyorum bir süredir genel olarak memnunum.

  • Arkadaşlar merhaba, Çocuğuma X3 NFC aldım. Android telefonlarda mobil veri sınırı vardı bunda bulamadım. Her ayın fatura döngüsünü kaydediyorduk ve aylık veri girildiğinde sınırına gelince mobil veri kapanıyordu. Bu telefonda yok. Bildiğiniz bir uygulama var mı ya da nasıl bir ayar yapmalıyım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keybi -- 24 Mart 2024; 20:43:54 >
  • keybi K kullanıcısına yanıt
    Hocam güvenlik uygulamasına girin sağ üstte ayarlar butonu olacak basın orada veri tüketimi gibi bir seçenek var basın tarife kısmından ayarlayabilirsiniz.
  • Garage_Sale G kullanıcısına yanıt

    Hocam merhaba,

    aynı problem bende de var,siz değişim yapıp faydasını gördünüz mü?

  • Merhaba gençler,


    Bu cihazı 3 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Orijinal bataryayı nerden alabilirim?

  • orjinal batarya zor bu marka bir kaç tane kullandık hepsinden memnun kaldık tavsiye ederim

    woyax deji türkiye
    Xiaomi Poco X3 / Poco X3 Pro Mucize Batarya Deji BN57
    https://woyax.com.tr/xiaomi-batarya/64-xiaomi-poco-x3-poco-x3-pro-mucize-batarya-deji-bn57
  • süraka kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler.

  • Gerçekten artık tahammülüm kalmadı arkadaşlar.

    Bu telefonu tercih ettiğim güne lanet olsun, bir insan neden bu telefonu satın alır. Yeni satın alacaklar varsa hala sakın ha almayın. Sözde iyi bir donanımı var diye pazarlıyorlar size. Arkadaşlar hiçbir iyi telefonun bir forumda bu kadar sayfa yorumu olmaz.

    Ayarlara girersin dosyalara girersin allahın belası telefon reklam verir. Yok youtubede ekran sararır chormeda ekran sararır. Şimdi de benim Instagram reelslerda ekran sararıyor. Batarya desen gelen güncellemelerle bitti.

    Evet hepsinin çözümü varmış evet arkadaşlar varmış. Ama neden uğraşasınız, bir ton para veriyorsanız. Ben bırakıyorum artık bu telefonu ve sinir hastası olarak bırakıyorum IOSe geçiyorum. Bütçesi olmayan da gitsin ikinci elini vs alsın. İlla ki android alacaksanız lütfen gidin Samsung gibi sağlam yazılımlı telefonlar alın her ne kadar donanımı zayıf olsa da. Bu kadar kötü bir yazılım ile istediği donanım olsun bu telefonlarda bir cacık olmaz.

    Yıllarca j7 prime kullandım, evet kamerası kötüydü şöyleydi böyleydi ama kullanılıyordu kardeşim. 2 yıldır x3 nfc kullanıyorum son durum ne instaya ne chrome giriyor. Uygulamalar donup kalıyor, telefona restart atınca kendine gelmesi zor olduğundna insan ona bile korkuyor.

    Biliyorum bir format atsam geçer her şey, ama neden bunu yapmak zorundayım. Neden her yazılım güncellemesinde biz kullanıcılar hard reset atalım da sağlam kurulsun demek zorunda.

    Ben çok doldum artık hayat kalitemin içine etti bu cihaz, kalan arkadaşlara da en kısa sürede kurtulmaları temennisiyle.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senbanabide -- 28 Nisan 2024; 9:45:7 >




  • senbanabide S kullanıcısına yanıt
    4 seneye girdim birkaç sıkıntısını Manuel hallettim taş gibi telefon POCO serileri özelikle çoğu kisiyide öneriyorum ve aldirmisligim oldu kah bu model olsun kah bir kaç model üstü oldu herkes memnun.
  • BlacK SeA StorM 61 kullanıcısına yanıt

    Kardeşim olacak iş değil senin dediğin telefon zaten 2020 Eylülde çıktı. 4 sene olması mümkün değil. Ben de yeterince kullandım donanımsal bir arızam da yok olsa bütün 2 sene boyunca bana engel olurdu.

    Telefonun kendi yazılımı arızaya gerek bırakmayacak derecede kötü. Tek olumlu yanı takoz gibi telefon, ekran koruyucu olmadan da ekranı kırılmadı yıllarca.

  • senbanabide S kullanıcısına yanıt

    Bir şeylerde hata yapıyorsunuz bence. Sanırım 2020 yılı Eylül ayından beri kullanıyorum. En ufak sıkıntı sorun yavaşlama yaşamadım. O zaman 2100 e almıştım yd cihaz. Rom atıyorum, modül yüklüyorum, en ince ayarlarına kadar her şeyini mutlaka inceliyorum. Biraz takoz olmasının haricinde f/p lerin amiral gemisi bence.

  • senbanabide S kullanıcısına yanıt
    Gereksiz uygulamaları kaldırıp. Poco launcher ( arayüz) güncellemesi yapınız. Kendi sistem güncellemelerini yapınız. android güvenlik güncelleştirmeleri yapınız. Google play sistem güncellemelerini yapınız. Güvenlik uygulaması güncelleştirmesi yapınız.
    Yazılım olarak harf resetten sonra bunları kendinin güncellemesi lazım ama Xiaomi yazılım konusunda yeterli değil o yüzden siz kendiniz cihazdan daha iyi performans almak için takip etmeniz gerekiyor.

    Performans ayarları reklamları kapatmak için bunları uygulayabilirsiniz.


    Performans ayarı


    Gereksiz ve kaldırılamayan uygulamalardan Örn; (Getapps) vb. için

    Getapps ve kaldırılamayan uygulamaları telefon üzerinden kaldırma yöntemi

    deneyebilirsiniz.

    Cihazınız rahatlar daha iyi bir kullanım elde edersiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 28 Nisan 2024; 10:38:30 >




  • Valla polemiğe dönüştürmek istemem ama benim tecrübemle taban tabana zıt yazdıklarınız. Tabi benim de zaman zaman kızdığım saçmalıklar olmuştur ama genel olarak baktığımda 4 seneye yakındır kullanıyorum tabanca gibi telefon. Fiyatına göre 10 numara 5 yıldız. TR rom en son sürüm kullanıyorum telefonu alalı da 1 veya en fazla 2 kez sıfırlamışımdır hız olsun batarya olsun şu an 15 bin tl'ye falan satılan telefonlardan bir eksiği olduğunu düşünmüyorum. Reklam olayı xiaomi'nin genel bir sorunu x3'e özgü bir durum değil sonuçta.


    Bir arkadaş daha yazmış takoz diye evet telefonun en bariz eksi yanı biraz büyük ve özellikle kalın ve ağır olması. Ha nedir takoz olmasının da faydasını görmüş olabilirim, bu telefonu daha önce kullandığım telefonları kaç kez düşürdüysem onların toplamından daha fazla kez düşürmüşümdür ama nazar değmesin hiç çatlak veya kırılma olmadı yanlarda bir kaç ezik dışında.





  • 
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.