Şimdi Ara

Xiaomi mija veya viewsonic m1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
4.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar
    Evde film izlemek icin portatif bir projektor ariyorum.Xiaomi veya viewsonic m1 tarzinda.Xiaomi 120inc goruntusu ile daha mantikli duruyor.
    Acikcasi bu işten anlamiyorum,tecrubeli arkadaslarin yardimlarini bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bende yakın zamandır projeksiyon bakıyorum. Odamda 140 ekran 4k Grundig Smart tv var. Yetersiz olduğunu hissediyorum duvarın tamamına aktarmak istiyorum film vs izlerken. Keza sadece film izliyorum. Amazon aliexpress vs güzel cihazlar mevcut ama şu zamanda pek alınası değil. Dolarda ne olduğu belli değil.

    Dahili işletim sistemli Androidli cihazlar çok hoşuma gidiyor gözlemlediğim kadarıyla çok kullanışlı gibi. Xiaomi bana da sıcak geliyor ama netflix uygulaması yok sanırsam içinde. Ya harici tv box alıp projeksiyona bağlayacaksın ya da dahili olarak zengin bir cihaz seçimi yapmak durumunda kalacağız.
  • ASLSY kullanıcısına yanıt
    Anker Nebula Mars II isimli bir cihazda mevcut,netflix vs mevcut,amerikan markası galiba.Özellikleri fena değil gibi.Aldığı yorumlarda keza öyle.
  • Ben 3 projeksiyon test ettim 1 tanesi led 2si dlp projeksiyon şuan viewsonic pa503x kullanıyorum
    lg ph150g
    Optoma X343e
    viewsonic pa503x

    led projeksiyon uzun ömürlü ama kullanacağınız alan geniş değilse küçük görüntü alıyorsunuz gündüz loş ortamda bile izlenmiyor heleki led projeksiyonlar dlp lambalı projeksiyonlarla aynı fiyat şuan alacaksanız eğer dlp yada lazer projeksiyonlara yönelin pişman olmayın
    ben şuan viewsonic pa503x olan modelini 4 metrelik bir mesafede 200x200 perde ile zoom yapmadan görüntüyü alabiliyorum bütçenizi yukarıya çıkarabilirseniz Optoma HD144X alabilirsiniz.
    Xiaomi mija veya viewsonic m1
    Xiaomi mija veya viewsonic m1
    Xiaomi mija veya viewsonic m1




  • Ben geçtiğimiz hafta Teknosa'dan Xiaomi Mijia mini projeksiyon satın aldım. Aklınıza takılan soru olursa yardımcı olabilirim. Diğer alacalar arkadaşlarada faydam dokunabilir böylelikle. Siz sormadan kendi tecrübelerimi aktarayım; full hd çözünürlük projeksiyonda gerçekten çok önemliymiş bunu gördüm. Youtube'tan 4K videoları takılmadan sorunsuzca oynatıyor. Bluetooth 4.0 olması beni üzdü, LG Xboom hoparlörlere bluetooth ile bağlandığımda görüntü-ses gecikmesi yaşıyorum. Chromecast çok kullanışlı ve güzel bir özellik, android işletim sisteminin faydasını burada gördüm en çok. Kendi hoparlörleri gece film izlemek için çok ideal, tok bir sesi var, tatmin edici. Xiaomi'nin global sitesi üzerinden yaptığım ürün incelemesinde Netflix'in güncelleme ile geleceğini yazmışlar. Gelmezse de benim için sıkıntı değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sypr kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgiler için,bende evde gece film-dizi izlemek için düşünüyorum,micro-usb girişi olan bir android telefonu nasıl bağlıyorsunuz?
  • Netflix nasıl izleyceğiz bu cihazda üstad? Az önce bende sipariş verdim n11'den.İos cihaz için adabtörler paralı uygulamaları yansıtmıyor diyorlar,netflix-digiturk gibi.
    Siz izleyebiliyormusunuz netflix?
  • dizigen D kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Hayırlı olsun, umarım verdiğiniz karar sizi de benim gibi mutlu eder. Ben Samsung Note 9 kullanıyorum hocam, bağlantıyı da chromecast ile kablosuz olarak yapıyorum. Netflix üyeliğim yok, o yüzden şu an ihtiyaç duymuyorum. Ama olsa da Netflix'i telefondan yada PC'den chrome tarayıcıdan açıp yine kablosuz bağlantı yaparak görüntüyü aktarabilirsiniz veya en kaliteli çözüm Digiturk kutusunda da olduğu gibi HDMI kablo ile bağlamak.
  • Teşekkürler,hdmi adabtörler paralı kanalları akratmıyor diye bilgi aldım satıcıdan.Apple için.Bende chromecast 3 siparişi verdim az önce,chromecast içinde uygulamalar mevcutmu,o şekilde mi izliyoruz,yoksa gene telefondan vs mi görüntüyü aktarıyor acaba?
  • dizigen D kullanıcısına yanıt
    Maalesef iPhone konusuna çok hakim değilim. Elime geçen ilk İOS cihazla testlerini yapmaya çalışacağım ama. Projeksiyon kendi içinde zaten chromecastı barındırıyor. Google Play'den işinize yarayacağını düşündüğünüz uygulamaları yükleyebilirsiniz ama uygulamalar oldukça kısıtlı. Ben sadece VLC Player'ı indirdim. Youtube, Google Müzik, Google Fotoğraflar uygulaması zaten içinde yüklü geliyor.
  • sypr kullanıcısına yanıt
    Harici chromecast aldım hocam bende,bunun içinde netflix uygulaması vs var herhalde değilmi? Pek kullanmadım şimdiye kadar bilmiyorum.
  • Bir kaç tanede fotoğraf paylaşayım cihaz performansı hakkında bilgilendirici olabilir. En alttaki fotoğrafı aslında video olarak çekmiştim, gündüz performansını göstermek için. Burada sizlerle paylaşmak içinde videodan ekran görüntüsü alarak buraya ekledim. Odanın her iki tarafında da pencereler var, biri fotoğrafta görüldüğü gibi yan tarafta diğeri de duvarın tam karşısında ve ikindin saatleri.

    Xiaomi mija veya viewsonic m1
    Xiaomi mija veya viewsonic m1
    Xiaomi mija veya viewsonic m1
    Xiaomi mija veya viewsonic m1Xiaomi mija veya viewsonic m1Xiaomi mija veya viewsonic m1Xiaomi mija veya viewsonic m1
    Xiaomi mija veya viewsonic m1
    Xiaomi mija veya viewsonic m1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sypr -- 9 Nisan 2020; 0:5:32 >




  • Çok güzel hocam,gerçekten görüntüler çok güzel.Xiaomi'Nin güzel iş çıkardığını düşünüyorum,hdr özelliği vs olsun gayet iyi.
  • sypr kullanıcısına yanıt
    Hocam HDMİ ile bilgisayardan çıksak projektöre,pc'den netflix açtığımız zaman projeksiyondan görüntü alabiliyormuyuz? insanlar sürekli netflix'İn bu tip yansıtmalara karşı korumalı olduğunu yazıyor.Siz denedinizmi?
  • dizigen D kullanıcısına yanıt
    Benim Netflix üyeliğim yok, hiçte olmadı. O yüzden maalesef bu sorunu cevapsız bırakıyorum.
  • Arkadaşlar merhaba, malum eve hapsolduktan sonra ben de bir projeksiyon alma ihtiyacı hissettim. Benim tek amacım netflix. Bu cihaza netflix güncelllemesi geldiği zaman buradan yazabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam pc baglayarak yada apk kurarak kullanılıyor netflix,internetten aldigim bilgi bu yönde.Gelince deneyip yazacagim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobilite de birbirine bişeyler bağlamayı sevmiyorum.
    Pc bağlantısı ile kullanılacaksa piyasada çok temiz 1000 TL altına 2. El projeksiyonlar mevcut.
    İşin özü bir cihaza 3000 TL verip de apk kurmak pek mantıklı da gelmiyor.
    3000 TL verip 500 lümeni gözardı edebileceğim tek seçenek kendi içinde netflix olması.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anker Nebula Mars II
    Yukarıda arkadaş bahsetmiş
    Biraz inceledim sorunsuz ve şimdi Xiaomi fiyatına düşmüş indirimle malum sitede

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.