Şimdi Ara

Xiaomi Mi6 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (558. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.936
Cevap
289
Favori
1.538.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 556557558559560
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Evet şuan sadece özel romlarda olduğu ve Oreo ile gelecek deniyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ryalp

    Öyle zaten

    Ancak sağlamlık hissi vermedi özellikle kablo kısmı

    Kutuya verdikleri özeni kulaklığa göstermemişler

    Anladim hocam ben günlük olarak Ep-51 i kullanmadigim icin yorum yapamam, genelde Xiaomi Anc Hybrid i kullaniyorum telefon ile. Ep-51 de bizim cihaza bağlıyken Apt-X standarti ile veri gönderimi yapılıyor, ses kalitesi bu yüzden de iyi olabilir. A2dp ile gönderilse ne kadar değişir durum bilemiyorum tabi ama.



    Ben kablodan cok Bu bataryanin ve kontrol kisminin bulunduğu bölümun malzeme kalitesini begenmemistim. Özellikle sarja takip çıkardıkca sanki Micro Usb yuvasi bozulacak gibi bir his birakti ama bana batarya ölene kadar dayanir bu kulaklik bir aksilik olmaz ise Günlük kullanimda kullananlara ise ne kadar dayanabilir onu bilmiyorum ama, nazikce kullanip iyi bakmak gerekiyor bana göre bu kulakliga. Gearbest konusunda bir kisi de 3-4 kullanimda bozuldugundan bahsetmis ama hor kullanmadiktan sonra ve kulaklikda üretim hatasi yoksa by kadar çabuk bozulacagini da düşünmüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Tabi birazda şans işi daha önce jabra almıştım sağlamlık hissi çok iyiydi 2 kere servise gitti 3 seferde aynı arızayı yapınca sinirden parçaladım bunu 2 katı fiyatı vardı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkese merhaba, bugün burada ki arkadaşların yorumlarına ve tecrübelerine dayanarak bende aranıza katıldım, tecrübelerinizi aktardığınız için herbirinize ayrı ayrı teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende karar verdim gibi, telefonu 1.840 liraya almak üzereyim herhangi bir şey söylemek isteyen var mı? :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seriousgigi -- 26 Aralık 2017; 0:37:42 >
  • Selamlar, şu anda Huawei Gr5 kullanıyorum. Genel olarak telefondan memnunum, ama 5.5 inch biraz büyük geliyor elime.



    Eskiden 1500 civarına fiyat performans ürünleri vardı ama artık rakam 2000 den başlıyor sanırım :) Huawei garantisinden çok memnunum daha önce yollamıştım 5 günde tamir olup geri gelmişti. Mevzu bahis mi6 yı alırsak her hangi bir sorunda garanti durumunda ortada kalmayalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba dostlar bende sizden yardım isteyeceğim Xiaomi Mİ6 ile Huawei Mate 10 Lite arasında kaldım. Çok araştırma yaptım çinli arkadaşım bile çinde en çok Huaweinin tuttuğunu söyledi. Ama özellikleri mukayese edince Xiaomi bir adım önde . Servis olayında ise Huawei. Bütçem 2200TL civarı ne tavsiye edersiniz kullanıcılar olarak ? Xiaomi Delta servisten çeken oldu mu servisi nasıl ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alaka_ist -- 25 Aralık 2017; 23:43:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alaka_ist

    Merhaba dostlar bende sizden yardım isteyeceğim Xiaomi Mİ6 ile Huawei Mate 10 Lite arasında kaldım. Çok araştırma yaptım çinli arkadaşım bile çinde en çok Huaweinin tuttuğunu söyledi. Ama özellikleri mukayese edince Xiaomi bir adım önde . Servis olayında ise Huawei. Bütçem 2200TL civarı ne tavsiye edersiniz kullanıcılar olarak ? Xiaomi Delta servisten çeken oldu mu servisi nasıl ?

    Riske girmem diyorsanız huawei alın, xiaomi servis konusunda bariz sıkıntılı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bir ara bu müzik dinlerken sesin azalıp çoğalma probleminden bahsediliyordu hala mevcut mu bu sorun birde merak ettiğim kulaklık üzerinden telefon görüşmesi yaparken böyle bir problem var mı acaba??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aybrsc A kullanıcısına yanıt
    ben böyle bir sıkıntı yaşamadım yeni güncellemelerle kalktı sanırım bu sorun.
  • Msy60 M kullanıcısına yanıt
    Hocam şu kulaklıkhttps://tr.gearbest.com/sports-fitness-headphones/pp_560728.html
  • Arkadaşlar merhaba ben de dün akşam itibari ile 128Gb versiyonu ile aranıza katıldım. Pek kurcalama imkanım olmadı ancak birkaç şey takıldı kafama. Telefonu açarken hem pin kodu hem kilit kodunu soruyor biraz kafa karıştırıcı kaldırmanın bir oldu var mı acaba? Bir de mesela whatsapp mesajları geliyor, her gelen mesajda ekran uyanıyor yani diğer telefonlarda karanlık lır bildirim ışığı uyarı verirdi. Bunda biri mesaj yazınca telefon açılıyor bakmayınca kendiliğinden kapanıyor 30 saniye sonra diğer mesajda yine açılıp kapanıyor. Nasıl aşabiliriz bunları?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nightmare667

    Arkadaşlar merhaba ben de dün akşam itibari ile 128Gb versiyonu ile aranıza katıldım. Pek kurcalama imkanım olmadı ancak birkaç şey takıldı kafama. Telefonu açarken hem pin kodu hem kilit kodunu soruyor biraz kafa karıştırıcı kaldırmanın bir oldu var mı acaba? Bir de mesela whatsapp mesajları geliyor, her gelen mesajda ekran uyanıyor yani diğer telefonlarda karanlık lır bildirim ışığı uyarı verirdi. Bunda biri mesaj yazınca telefon açılıyor bakmayınca kendiliğinden kapanıyor 30 saniye sonra diğer mesajda yine açılıp kapanıyor. Nasıl aşabiliriz bunları?

    Öncelikle hayırlı olsun.Pin kodunu kaldırabilirsiniz (Ayarlar/Ekayarlar/Gizlilik/Sim kilit..) ancak ilk açılışta desen ya da kilit kodu girmeniz gerekir,daha sonra ekranı kilitlediğinizde sadece parmak izinizle ya da kilit yoksa ekranı kaydırarak açabilirsiniz.

    Whatsapp ile meseleye gelecek olursak,onu da bildirim ayarlarından ayarlayabilrisiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalay83 -- 26 Aralık 2017; 11:59:47 >








  • Arkadaşlar merhaba. Bugün migrostan almayı düşünüyorum. Sormak istediğim bir şey var. Türkiye'ye hangi yazılımla geliyor bu cihazlar. Avrupa rom ile diye duydum. Hangi rom ie kullanmalıyım. Avrupa rom mu global rom mu? Teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lordzeus83

    Arkadaşlar merhaba. Bugün migrostan almayı düşünüyorum. Sormak istediğim bir şey var. Türkiye'ye hangi yazılımla geliyor bu cihazlar. Avrupa rom ile diye duydum. Hangi rom ie kullanmalıyım. Avrupa rom mu global rom mu? Teşekkür ederim.

    İhtalatçı garantili olanlar Global ROM ile gelir, hiç birşey yapmanıza gerek yok, açın güncelleyin, kullanın...
  • Arkadaşlar bugün dikkatimi birşey çekti. Arka kapağın altı ve kenarları üste göre daha sıkı kapalı sizlerde de böyle mi? Başka bir forumda bunu konuşuyorlardı o zaman dikkatimi çekti.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen hocam durum bendede aynı hatalı falan sanıyodum demekki normalmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SessizFirtinaTR S kullanıcısına yanıt
    Benim gördüğüm 4/5 tane mi6 aynı şekilde normal yani

    Bende ilk sorunlu sanmıştık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ekranlardan birinde boş klasör nasıl açıyoruz peki. Mesela dosya açıp içine banka veya sosyal medya programlrını atacağım.
  • 
Sayfa: önceki 556557558559560
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.