Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi Note 2 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
19
Favori
24.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir de şu global sürüm durumunu pek anlamadım. Pttcell için band 20 gerekli mi? Yani 800 mhz ye tekabül ediyor sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JohnA

    Ben de 1 ayı aşkın bir süredir kullanıyorum mi note 2 (global). Telefonumdan gayet memnunum. Soruya gelirsek benim gözümde iki ana unsur mi6 ya da mi note 2 seçimini etkiler.
    ilk olarak ekran boyutu, ben açıkcası nispeten büyük ekranlı telefonları sevdiğim için 5,7 inçlik bir ekran benim için ideal bir seçim
    ikinci olarak da daha sonra çıkmış ve daha yeni işlemci ile gelmesi, evet bende sürekli takipteyim ve en son çıkan neyse kullanmak için kısacası deli oluyorum ama diğer taraftan da işimi fazlasıyla görecek bir donanım varken en son olsun bu olsun diye de tutturmamaya karar verdim (benim için zor oldu :) )
    Diğer bileşenlere gelince açıkcası müzik dinliyorum ama profesyonelce yapmadığım için o kadar detaylı anlayamıyorum o nedenle benim için ön planda bir kriter değil.
    Benzer şekilde fotoğraf kalitesi de benim için ön planda değil. Evet güzel çeksin isterim fakat yine de çamur gibi çekmediği müddetçe sıkıntı yaratmaz benim için. (not: gündüz çekimleri çok güzelken karanlık ortam çekimlerini beğenmiyorum şahsi olarak)
    Global sürümün fark ettireceğini özellikle türk telekom kullananlarda fark olacağını söylüyorlar fakat ben turkcell kullandığım için deneyimleyemedim bu durumu.
    Diğer bir cevapta bahsedilmiş olarak ekran koruma konusunda sıkıntılı.
    Pil konusunda ise ben çok memnunum daha önce kullandığım hiç bir telefonda almadığım ekran süreleri alıyorum. gps tabanlı oyunlar oynuyorum ve bunlar gps, veri, ekran hep açık şekilde olması gerekiyor bu haliyle gayet iyi performans alıyorum.(çoğunlukla mi band 2 ile de bluetooth ile bağlı olarak)
    Benim için bir de miui da bulunan ikinci alan uygulaması çok yararlı oldu ikinci bir telefon taşıma zorunluluğu kalkıyor. bazı mi telefonlarda bu uygulamayı kullanmak kasma yapıyormuş fakat mi note 2 de çok akıcı olarak bir o alana bir bu alana geçiş yapabiliyorum düzenli olarak.

    Global versiyon olup olmadığını nasıl anlıyoruz.

    Mesela hepsiburadada satılan global versiyon mu?




  • Yanında yazması lazım Global diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de çok araştırdım bu konuyu kutusundan başka anlama şansı yok sanırım. Donanım olarak yazılım üzerinde öyle bir ibare bulunmuyor.
    Kutusundaki imeilerle yazıları(global olanın üzerinde olması gereken yazı internette vardı) telefonun imei ile karşılaştırmaktan başka bir yol yok araştırdığıma göre.
  • Merhaba arkadaşlar,Mi Note 2 6/128GB siyah cihazımı satıyorum,ilgilenen arkadaşlar PM den mesaj yazabilir.Cihazı kızım için almıştım büyük ekran olması nedeni ile satıyorum.İmei kayıtlı,kilidi açılmış ve global karalı sürüm kurulu,makyaj ı sıfır dan farksız.★ Xiaomi Mi Note 2 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★★ Xiaomi Mi Note 2 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★★ Xiaomi Mi Note 2 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★★ Xiaomi Mi Note 2 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★★ Xiaomi Mi Note 2 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★★ Xiaomi Mi Note 2 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★★ Xiaomi Mi Note 2 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★




  • Kamerası mi 6'ya göre nasıl?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 7.0 Almadı mı daha bu cihaz ya
  • bu cihazın global olmayanı çinden 1400tlye alabiliyorum. 4/64'lük modelini. Tavsiye edermisiniz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sergenatalmis

    bu cihazın global olmayanı çinden 1400tlye alabiliyorum. 4/64'lük modelini. Tavsiye edermisiniz ?

    Global değilse almayın. O fiyatlara ikinci el temiz bulunur yakın zamanda.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FreeShah


    quote:

    Orijinalden alıntı: sergenatalmis

    bu cihazın global olmayanı çinden 1400tlye alabiliyorum. 4/64'lük modelini. Tavsiye edermisiniz ?

    Global değilse almayın. O fiyatlara ikinci el temiz bulunur yakın zamanda.

    Global değil fakat nubia z17 alayım diyorum oda global değil. Neden global olanla olmayan arasındaki fark nedir. Ben genelde 3G Kullanıyorum kendi telimde de. Ayrıca şehir merkezinde yaşıyorum bir sıkıntı olur mu?... İkinci el cihaz almak istemiyorum. Birde cevap bulmak istediğim başka bir soru bu cihaz 7.0 Güncellemesi aldı mı ?
  • Güncellemeden emin değilim ben de. Ama bildiğim kadarıyla 3G kullanıcısı için ciddi bir sorun olacağını sanmıyorum. Ama bazen bazı modellerde her bölge için farklı şekilde üretim yapılıyor. Oneplus 5'e de bakabilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FreeShah

    Güncellemeden emin değilim ben de. Ama bildiğim kadarıyla 3G kullanıcısı için ciddi bir sorun olacağını sanmıyorum. Ama bazen bazı modellerde her bölge için farklı şekilde üretim yapılıyor. Oneplus 5'e de bakabilirsiniz.

    1+5 Pahalı bütçem yetmiyor. Mİ6 NOTE 2 VE Z17 arasında kaldım.
  • bende global olmayan modelini siparis verdim . sebekede bi sorun cikmaz umarim. cin verdiyonunda hangi bantlar var nerden bulabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatih1009

    bende global olmayan modelini siparis verdim . sebekede bi sorun cikmaz umarim. cin verdiyonunda hangi bantlar var nerden bulabilirim

    Hayırlı olsun hocam. Turkcell'de genelde sıkıntı olmuyormuş diğer hatlarda da kırsalda yaşamıyorsun sorun çıkmıyormuş. Elinize Geçince Artı ve Eksileriyle Yazarsınız. Nereden Aldınız Bu arada ?

    ________________

    Bir kullanıcısı artık cihazın 7.0 alıp almadığını söyleyebilir mi ?
  • Arkadaşlar merhaba,

    Bu modeli almayı düşünüyorum önümüzde ki ay. Yalnız kafama bişey takıldı. Direk parmak izi ile uyandırma var mi? Bazı videolar da ilk home tuşuna basmamız gerektiğini söylüyor. Eğer öyleyse bu bile almama sebebim olabilir. Kendin note 3 Pro kullanıyorum onda bile direk uyandırıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cepport fiyatı 200 lira düşürmüş Artık ne kadar kar ediyorlarsa..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 7 aydır kullanıyorum cihazı ve global değilse alma, yok şebeke, yok bilmem ne gibi aslı astarı olmayan yorumlar görüyorum forumda. Bu tür düşüncelere sahip olanlar nedenleri ile açıklayabilir mi acaba neden global değilse alınmamalı? Örneğin ben İstanbulda yaşıyorum 4/64 cihazım yüksek ihtimalle Türkiyeye gelen ilk cihazlardan birine sahibim. Kamerasının kötü olması dışında hiç bir olumsuz eleştiriyi hak etmeyen cihaz için aslı astarı olmayan yorumlar yapmasın kimse bence. 2 gün önce 3 gün şarj süresi ile kullandığım cihazı kötüleyen kişinin art niyetli olduğunu düşünürüm ben şahsen. Lütfen gerçeği yansıtan yorumlar paylaşarak insanların doğru bilgiye erişmeleri konusunda yardımcı olun. Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakkopowa

    Yaklaşık 7 aydır kullanıyorum cihazı ve global değilse alma, yok şebeke, yok bilmem ne gibi aslı astarı olmayan yorumlar görüyorum forumda. Bu tür düşüncelere sahip olanlar nedenleri ile açıklayabilir mi acaba neden global değilse alınmamalı? Örneğin ben İstanbulda yaşıyorum 4/64 cihazım yüksek ihtimalle Türkiyeye gelen ilk cihazlardan birine sahibim. Kamerasının kötü olması dışında hiç bir olumsuz eleştiriyi hak etmeyen cihaz için aslı astarı olmayan yorumlar yapmasın kimse bence. 2 gün önce 3 gün şarj süresi ile kullandığım cihazı kötüleyen kişinin art niyetli olduğunu düşünürüm ben şahsen. Lütfen gerçeği yansıtan yorumlar paylaşarak insanların doğru bilgiye erişmeleri konusunda yardımcı olun. Teşekkürler.

    4.G bantlarının tamamını desteklemiyor. Bunu önemseyenler için bu bir sorun. Yoksa şebeke çekmiyor diyen? Şaşırtıcı. Kamerasının kötü olmasına üzüldüm. Takip ediyordum. Bu durumda bana uygun değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Xiaomi Mi Note 2 uyumlu bir adımsayar uygulaması önerebilir misiniz?

    Çoğu uygulama yürümeye başlayınca kendiliğinden çalışmıyor. Uygulamayı çalıştırmak gerkiyor. Halbuki uygulamaya dokunmadan her gün yürünen adımları arka planda kaydetmesini stiyorum.

    LG G4 kullanırken LG Health bu işi görüyordu. Aynı uygulama Mi Note 2'de arada aktive etmek gerekiyor.
  • merhaba
    Maalesef daha 7.0 almadı.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.