Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.834
Cevap
71
Favori
208.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ozaman alıyım bende. İnşallah sıkıntı yaşatmaz. Çok korkuyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu telefonda çift sim kaydı oluyor mu? Olmuyorsa sonradan olur mu acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akhtar

    Fotoğraf çekip işleme süresi uzun mu sürüyor cihazın? Bilenler yorumlarsa sevinirim
    Şöyle anlatayım üst üste bas çek bas çek foto yapamıyorsunuz. bastıktan 1 saniye sonra tekrar basarsınız çünkü fotoyu işliyor. Ama misal makro ve portre kamera da aynı durum söz konusu değil orda üst üste bas çek sıkıntı olmuyor. Birde resimi çektin ve hiç beklemeden direk ön izlemeye basıp hemen fotoyu görmek istiyorsun ya. fotoya basınca hemen geliyor ama bulanık olarak ve fotograf işleniyor yazıyor. yaklaşık 2 saniyeye düzeliyor. veya bastın 1 saniye falan bekledin sonra ön izlemeye tıkladın bu defa direk net olarak çıkar. Bazı arkdaşlar pro modeli daha hızlı işliyor diyor ama anlamadım işlemci aynı sadece kamerada minik bir değişiklik var. pek mantıklı değil ama araştırmak lazım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Etoist

    Allahını seven bilgi versin kafayı yicem :( iphone 7plustan Mi Note 10 canavara geçiş yaptım herşey tamam fakat whatsapp konuşmalarımı (150-200 tane müşteri yazışmalarım var) nasıl yükleyebilirim 3-4 gündür araştırıyorum fakat nafile ?? whazzapmigrator dedikleri bir program var 40TL yazıyor play store da ama satın alıp yine olmazsa para çöpe gidecek ?
    Bilgisi olan varsa ücretsiz halletme yöntemi var mı rica ederim yardım etsin. (iphone iclouda yedek aldım videolar hariç)
    https://www.youtube.com/watch?v=gM9IF_G0Dz4

    Bu kanalın sahibi arkadaşta 7 plustan geçti. Bir sorun isterseniz kendisi sorunsuz WhatsApp vs geçirmişti çünkü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifakinti -- 29 Ocak 2020; 9:52:34 >




  • Bu arada Xiaomi Eu 11.0.7 kullanıyorum oldukça memnunum. Biraz oyun çift hat ile 9 saat üstü ekran süresi alıyorum.
  • arifakinti A kullanıcısına yanıt
    Evet, satın alarak ben de tecrübe ettim bu dediklerinizi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S10 kullanıyorum bataryasından memnun kalmadığım için satmayı düşünüyorum. Bu telefonu alsam batarya ve kamera konusundan memnhn kalır mıyız geçmeye değer mi. Benim için şuanlık önem verdiğim şeyler iyi bir kamera performansı ve üzün süre götürecek pil performansı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlısıyla ben de mi note 10 pro 8/256 siparişi verdim.pro modeline imei dosyaları hakkında yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı aramızda?
  • mi 9t pro'dan mi note 10'a geçen var mı aranızda? arada öyle çok fark var mı? ekran kalitesi ve batarya yüzünden mi note 10'a geçmek mantıklı mı? (telefondan oyun oynamıyorum)
  • Htc 10 kullanıcısıyım, mi not 10 a geçmeyi düşünüyorum. Tecrübesi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim, garantili almak istiyorum. Distribütör garantili mi yoksa ithalatçı garantili mi yoksa xiaomi türkiye garantili mi almalıyım. fiyat farkı yüksek, xiaomi garantisi kullanıcı memnuniyeti açısından nasıldır, değer mi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu konu başlığı diğer xiaomi konularına göre ölü, sebebi de telefonun hem yeni çıkması hem de fiyatının yüksek olması nedeniyle pek satmamasından kaynaklanıyor olmalı.
  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    Kamera sizin için önemli ise ve 9t pro yu iyi bir fiyata elden çıkarabilirseniz geçmemek için bir neden yok, ama kamera çok önemli değilse ve bütçede kısıtlı ise en mantıklısı 9t pro ile devam etmek. Konunun bukadar sessizlik olması gerçekten ilginç, az satılan bir model olsa normal diyecem ama şuan en çok satılan modeller arasında. Muhtemelen sorun yaşayan yok, sorun yaşamayan arkadaşlarda önceki kullandıkları modeli ve note 10 hakkında kısaca bilgi verirse almayı düşünen arkadaşlarada faydalı olur, sorunlar çıkmaya başlarsa konu hareketlenir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mi note 10 kullanıcıları foto çekmekten dolayı buraya vakit ayıramıyordur bence
  • https://www.youtube.com/watch?v=EcS9q90iVH4&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    Mi note 10 un batarya performansı 9T pro ile neredeyse aynı kapasite farkı olmasına rağmen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Emin misiniz hocam, youtube'da rekorlar kırıyor mi note 10 batarya konusunda? Battery drain testlerde özellikle tüm telefonlardan iyi sonuç veriyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefonun çok ısındığı ile ilgili yorumlar var bazı kaynaklarda, rahatsız edici derecede ısınıyor mu kullanan arkadaşlar cevaplayabilir mi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Mi Note 10 En az 3 saat fazla ekran süresi verir. Bu arada MIUI 11 batarya optimizasyonu içeren bir güncelleme almadı. Yani bu cihaz 12 ila 14 saatleri rahat görecektir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pcrex kullanıcısına yanıt
    Ben ilk aldığım gün pili sıfırlamak için ( pil seviyesi %60'dı) Sadece Benchmark programları ile cihaza yüklendim. Özellikle pil çabuk bitsin diye stress testi yapıp durdum ( Antutu Benchmark) hiç anormal bir ısı artışı olmadı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende forumdan bilgileri alarak mi note 10 aldım. Yaklasik 2 haftadir kullaniyorum. Basta proya takmistim 2gb ram farki yuzunden ozellikle. Enteresandir o ara probun beyazi hic bi yerde yoktu. Sonra xiaominin amazfit gtr saatini gordum. Pro ile duz arasinda 500 600 TL fark vardi. Onu alacagima duzunu alip kalan fark ile biraz butce yaratip saat alayim dedim. Iyikide demisim. Saatin konusu bura degil ama cok memnunum telefona gelince;

    Oncelikle eskiden bu islerden cok anlasamda zamanla bildiginiz standart duz bir kullanici oldum ( yas is cocuk su bu) ve samsung note 5 den gecis yaptim. Telefon cok guzel. Ozellikle batarya ve kamerasi beni fazlasiyla memnun etti. Benim icin telefonda en onemli sey tasarımı ile bataryasi. Bu acidan cok memnunum. Bataryada nomal kullanımda yaklaşık 3 gunu gordum. 9 kusur ekran suresi aldim. Daha iyi hale gelebilir ozenerek aldigim sureler degil.

    Bilmiyorum belki android verisiyonundandir. Ozellikleri ince dusunmeleri benim cok takdirimi topladi. Telefon ile saat senkronizesinde saatimde baskasina ozel olarak nasil titreyecegini bile secebiliyorum. Bu ayrinti bile cok hos.

    Yazilimi guncelleme durumuna gecicem.acaba hangisini kullansam. Guvenilir ve uzun batarya suresi onemli tabi. Global rom dedikleri sanirim resmi olani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.