Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix 2S #Ana Konu# (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.262
Cevap
12
Favori
59.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sanırım bazılarını yapmamış eski birkaç notumu bulamadım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ender

    sensorun oldugu kısmı temız tutmak gerekıyormuş, ozellıkle kullanılan kılıf vs o kısmı kapatmaması gerekıyormuş.

    aşağıdaki kısmı sık sık temizleyin deniyor


    Hoparlörün solunda ve hoparlörün sağında iki delik(Bu delikleri nasıl görebiliyoruz bende bilmiyorum ) vardır. Çok küçük bir kağıtla ikisini de temizledim.
    Artık yakınlık sensörü ile her şey yolunda demiş elemanlarhttps://forum.xda-developers.com/xiaomi-mi-mix-2s/help/mi-mix-2s-proximity-sensor-issue-t3807056/page6
    Ben servise vermiştim sırf bu sebepten dolayı, ekranı değiştirip yollamışlar. Şimdilik bir sorun yok ama nasıl kılıf kullanırsanız kullanın o kısmı kapatıyor. Mecburen maneul yolla o bölgeye müdahal ile edilmesi gerekiyor. Temiz tutma işlemi de apayrı bir dert.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar telefon alıcam bu tel. dikkatimi çekti önerirmisiniz? varmı kronik bi arızası falan?
  • casoga kullanıcısına yanıt
    Kronik tek sorun arama yaparken ekranı karartan sensör bazılarında verimli çalışmıyor. Oda herkes de olmuyor bazılarında güncellemeyle düzeliyor bazen de kılıf ya da ekran koruyucu yüzünden olabiliyor. Onun dışında bir sorunu yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • casoga kullanıcısına yanıt
    bir haftadır kullanıyorum memnunum.Kronik mi değil mi belli değil sensör muhabbeti var sadece.
  • Kılıfı üst tarafından 2 şer cm hoporlörün sağ ve solundan kestim, alüminyum folyo ile (çok ince olduğu için) hoporlörün yanlarında bulunan sensörlerdeki tozları da dikkatlice temizledim. 3 gündür en ufak sıkıntı yok, önceden yazılımla epey düzelmişti (ya da ben öyle sanıyordum), ama arasıra sapıtıyordu yine, şimdi hiç sıkıntısı kalmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • *Ubeyd* kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf çekip gösterme şansınız var mı acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoporlörün yanında, ekran çerçeve çizgilerine dikkatle bakarsanız sağda ve solda çok az daha boşluk var, yaklaşık 2 şer cm uzanıyor, sonra bitiyor. İşte oralarda sensörler var. Alüminyum folyo ile dikkatlice o incecik sensör boşluğunu temizledim. Çok ince bir alan olup kasa ile ekran arası bölgeye sıkıştırıldığı için farketmesi zor biraz. Ekran kılıfı da haliyle kapatıyor orayı. Ben de o kısımları kestim, açıklığı genişlettim.
    Xiaomi Mi Mix 2S  #Ana Konu#
    Xiaomi Mi Mix 2S  #Ana Konu#

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • *Ubeyd* kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkür ederim . Aklımızda bulunsun. Sorun yaşayan arkadaşlara da yardımı dokunur belki .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cihazı almayı düşünüyorum. Ön kamera çok mu kötü? Sensör sorunu herkes de var mı yoksa tozdan mı oluyor? Donanımsal kronik sorun olabilir mi?
  • İyi ışık alırsa güzel isler çıkıyor kötü değil bence ama aman aman bı beklentim yoktu alırken , sizin de olmasın . Sensör bence toz toprak ile alakalı daha iki hafta oldu alalı bahsedilen sorunlar bazen oluyor bazen olmuyor . Can sıkıcı bir tarafı da yok açıkçası benim için . Ekstradan güç tuşuna basmak gerekiyor ya da bir iki saniye ekran açılsın aydinlansin diye beklemek . Bu fiyata daha iyisi yok zaten .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 1 Temmuz 2019; 22:44:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap için teşekkürler. cihaz tasarım olarak hoşuma gidiyor bu nedenle takip ediyorum. 4000 e kadar bütçem var ama alacak düzgün telefon yok. damla çentik yada büyük çentik gibi tasarımlar bence berbat ve estetik değil. mix 3 de baktım ama hem kızak kullanışsız hem cihaz kalın hemde ağır gibi geldi.
  • fox5578 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle keşke elinize alıp görme şansınız olsa telefonu , tüm sorularınız daha kolay yanıt bulmuş olacak da işte magazalarda falan bulunmuyor malesef . Kütahya da ikamet ediyorum arada Bursa'ya gidip geliyorum eğer yakinsaniz görüşelim inceleyin . 2900 e almıştım ben kuponlarla bin liraniz da cebinizde kalır . Gayet yeterli bir telefon ben çok arastirmistim . Daha pahalı telefonların tasarımı bile içime sinmiyorken bence bu telefon şekil .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fox5578

    cevap için teşekkürler. cihaz tasarım olarak hoşuma gidiyor bu nedenle takip ediyorum. 4000 e kadar bütçem var ama alacak düzgün telefon yok. damla çentik yada büyük çentik gibi tasarımlar bence berbat ve estetik değil. mix 3 de baktım ama hem kızak kullanışsız hem cihaz kalın hemde ağır gibi geldi.
    Bende mix3 almak için elindeki mix 2s satmak istiyorum..dudunurseniz PM atın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben, benim telefondan ümidi kessem iyi olacak. garantiye vereli 15 iş günü geçti hala tık yok. Mi yüksek seviye merkezine gönderildi diyor başka bir şey demiyor kvk. işin kötüsü telefon kvk da mı yoksa kvk baska yere mi gönderdi o da beli değil. bunlar 20 iş gününde yapamayacak gibi bu telefonu (sensör arızasından vermiştim)

    yavaştan yasal yolları araştırma zamanı geliyor. xiaomi'nin garantisi sorunlu diyorlardı forumlarda inanmamıstım. hakikaten öyleymiş.
  • Evoya gönderiyor kvk. Birde kvk diye pahalı satıyorlar ama kendileri tamir bile etmiyor çok saçma birşey.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Liquido02

    Evoya gönderiyor kvk. Birde kvk diye pahalı satıyorlar ama kendileri tamir bile etmiyor çok saçma birşey.
    5 iş günü daha yapamazlarsa para iadesi hakkım doğuyor. para iadesini kvk'dan mı yoksa telefonu aldıgım cepporttan mı yapıyoruz bilgisi olan var mıdır?
  • Yetkili tamir servisi KVK değilmiş zaten GENPA bakıyor xiaomiye aslında . Bu telefon sanırım KVK garantili alınmayacak . Ben arastirmistim almadan önce sikayetvar da KVK garantisinde baya sıkıntılı görünüyordu . Benimki evofone ve GENPA servis garantili . Bakalım sensör arıza falan çıkarırsa nasıl yol izleyeceğiz .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 3 Temmuz 2019; 11:16:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZevkiSefa

    Yetkili tamir servisi KVK değilmiş zaten GENPA bakıyor xiaomiye aslında . Bu telefon sanırım KVK garantili alınmayacak . Ben arastirmistim almadan önce sikayetvar da KVK garantisinde baya sıkıntılı görünüyordu . Benimki evofone ve GENPA servis garantili . Bakalım sensör arıza falan çıkarırsa nasıl yol izleyeceğiz .
    aslında bu bır sensor arızası değil , sensorun konumu yanlış yerde. kılıf ıle orada kapatılınca sensor tamamen sorun oluşturuyor, ya kılıfsız kullanacaksınız yada kılıfı sensor noktalarını kapatmayan şekilde sececeksiniz.. bana göre keşke vermseydınız telefonunuz şimdi Allah bilir kaç kişi kurcaladı, ve sonrada tamir ettik diye vereceklerdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 3 Temmuz 2019; 11:24:56 >
  • Bir belge almanız lazım servisten ondan sonra cepport iadesini yapıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.