Şimdi Ara

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
14.715
Cevap
621
Favori
1.177.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Platronics M55 bluetooth kulaklık bağlanınca bluetooth ve wifi sinyallerinde karışıklık oluyor ve internet hızı tv box üzerinde inanılmaz düşüyor. Tüm videolar program fark etmeksizin 144p de izleniyor.
    https://www.hepsiburada.com/car-bluetooth-music-driver-arac-aux-hands-free-mp3-baglanti-kiti-p-HBV00000J4GV3, Çin malı her yerde rahatlıklıkla bulunan bu ürünü kullandığımda hiç bir sorun olmadı fakat bu ürünün şarjı 20 dakika gitmeye başlayınca ürünü kullanmayı bıraktım.

    Şimdi yeni bir ürün arayışındayım;
    2 ürüne yoğunlaştım;
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-bluetooth-kablosuz-ses-alicisi-3-5mm-aux-cevirici-arac-ici-ve-tum-kulakliklari-kablosuza-cevirir-p-HBV000007ZC0X?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-airdots-tws-bluetooth-5-0-kulaklik-p-HBV00000K41EM

    Bu iki ürünü xiaomi tv box s ile kullanan varsa yardımcı olabilir mi ?




  • Elements9 E kullanıcısına yanıt
    Mi Box s üzerinden sesi kablo ile alıp bt ile paylaşan ekstra güç ile beslenen transmit cihazlardan alabilirsin bence, böylelikle Box in bt sine dokunmamış olursun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: askin.tc

    Arkadaşlar Android Pie 9.0 Beta 3 PI2231
    yayınlandı
    Beta 2 yi zip olarak alamamıştık şimdi beta 3
    Geldi wipe data istemiyor 9 pie kullananlar wipe yapmak zorunda değil.
    8.1 den geçecekler mutlaka wipe data ve catch yapmalı.

    Download linkini paylaşıyorum
    https://r2---sn-hgn7yn76.gvt1.com/packages/data/ota-api/xiaomi_oneday_oneday/84eeea378c7cbd03adb8240382717aa457ef6ea5.zip?cms_redirect=yes&mip=46.45.154.117&mm=31&mn=sn-hgn7yn76&ms=au&mt=1576102005&mv=u&mvi=1&pl=24

    Merhaba resmi android 9 güncelleştirme geldi mi? Bende hale 8.1 versiyon mevcut.




  • Elements9 E kullanıcısına yanıt
    Konuyla ilgili birkaç çözüm var aslında.
    Bunlardan en kolayı Modem wifi ağını 2.5 ghz den 5 ghz ye çekmek. Tabi modeminiz destekliyorsa.
    ikincisi ethernet dönüşürücü alıp modeme ethernet kablo yardımı ile bağlamak. Kendim bu yolla çözdüm.Frekans çakışması olmadığı için istediğiniz bluetooth kulaklıkla çalışıyor.
    Üçüncüsü RX - TX harici bluetooth dağıtıcı almak. Cihazınızdan bağımsız ses dağıtabilirsiniz. Hatta sesi direk tv den dijital olarak dağıtabilirsiniz.
    Bu sayede iki kulaklık bile desteklenebilir.
  • Pie betaya nasıl guncelleyiebilirim adım adım anlatabilecek var mı ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iCankat

    Üst edit: Apptoide'dan farklı bir bluetooth uygulaması indirdim ve zorla da olsa alıcıyı gösterip eşleştirdim. Fakat şimdi farklı bir sorun var. Bluetooth ile bi speaker bağladığımda wifi hızım 1mbs'e düşüyor. Buna bi çare bulan oldu mu konuda satın almadan önce birkaç kişide daha bu sorunun oldugunu görmüştüm okurken.


    Eski Mesaj:


    Arkadaşlar evdeki kablolu ses sistemimi Mi box s ile kullanmak için arabamda kullandıgım bluetooth alıcısını eve çıkardım. Ses sisteminin aux kablosunu bluetooth alıcıya taktım ve telefondan bağlandım. Telefonun sesini net bi şekilde kablosuz olarak bluetooth yardımıyla ses sisteminden alabiliyorum fakat Mi Box S ile bluetooth aksesuar ekle bölümünden arama yaptığımda eşleştirmem için cihazı bulamıyor. Sürekli arıyor neden yapıyor sizce bunu? Telefonda sorunsuz bulup bırakabiliyorken Mi Box'ın görmemesi canımı sıktı.

    Kullandıgım bluetooth alıcısı bu:https://www.hepsiburada.com/case-4u-cyber-samsung-lg-iphone-bluetooth-aux-arac-kiti-an-6991-p-TELSARF856069914?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.tum.universal-genel.pla&gclid=CjwKCAiAqaTjBRAdEiwAOdx9xvvHm6f4-Hoy6hCyXiW4fCLmNCtdMdWYcv2NbCBwYtPFFgBGOsgBKBoCGz4QAvD_BwE
    Merhaba aynı sorunu yaşıyorum hangi uygulamayla Bluetooth bağlantısı sağladınız ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mkokcu41 M kullanıcısına yanıt
    Hiç hatırlamıyorum valla ordan bluetooth falan yazıp indirmiştim 6-7 ay oldu :)
  • Sağol teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip
  • Merhaba,

    Bluetooth Kesin Çözüm;

    Modem 5GHZ Wireless bağlantısı ile xiaomi tv box bağlanınca bluetooth kulaklıklar sorunsuz çalışmaya başladı.
    Yalnız bluetooth sorunsuz çalışması için tv arkasına sakladığım tv box'ı tvnin önüne çıkarmak gerekti aksi durumda kesilmeler oldu...
  • Merhaba.

    Birkaç sorum olacaktı.
    01) Bu cihaz hala 350-400 bandında alınır mı?
    02) 2020 ye giriyoruz. Yeni versiyonu çıkar mı, herhangi bir haber vs göremedim? Takip edebildiniz mi?
  • Cihazın kullanımı vs. çok hoş ama internet hızı olayı tam işkenceye döndü. İnternetim 16mbps, bir 8 mbps çekiyor bir 1 mbps sürekli değişiyor. Neye göre değişiyor, neden çöküyor çözemedim. Iptv zehir oldu. Şu 5 ghz modem olayı da ayrı bir saçmalık, aynı modemden aynı uzaklıkta telefon 16mbps alabiliyor ama bu cihaz 8'in ötesini göremedi. Ki 8'de kalsa bile canıma minnet. Sürekli değşiyor.
  • arkadaşlar bu modemin ghz sini, 2,4 den 5 e değiştirme işini, modem ayarlarından vs mi yapıyorsunuz yoksa kablosuz ağları ara dediğinizde çıkan seçeneklerden 5 i seçmek yeterli mi oluyor?

    ben herhangi bir ayar yapmadan alete bluetooth kulaklık bağlayınca internete girince herkes gibi kitlenmeler yaşıyorum, ancak direkt olarak usb den bağlı hdd deki videoları izlerken, kulaklık bağlantısı bir sıkıntı çıkartmıyor.
  • cihazın harici bir anteni yok, modem/router ile aynı odada olursa güzel güzel çalışır. 5ghz router/modem kullanılırsa sorunsuz 4k youtube/netflix izlenebilir.
  • nicosia kullanıcısına yanıt
    tp-link usb3.0 çoklayıcı aldım 24 mbit in tamamını görüyorum mi box da. Paran çoksa ugreen marka olanını alabilirsin ama tp link benim işimi çözdü, daha üstündeki usb portlarını deneyemedim ama ethernet bağlantısı kısmı sorunsuz çalışıyor. Yalnız n11 den alacak olursan izmirnecip firmasına bulaşmamanı öneririm.
  • nkaylan N kullanıcısına yanıt
    Açıkçası ben Mi Box'ı kablolardan kurtulmak için aldım, Tv'nin yanında hali hazırda kasam vardı kullanmadığım. Remote mouse ile de telefondan rahatça kullanıyordum. Ama kablo yoğunluğu daraltmıştı beni, şimdi Mi Box'da da aynı şey olacak. Diğer odadan 8 metre ethernet çekmem lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicosia -- 17 Aralık 2019; 15:34:56 >
  • nicosia kullanıcısına yanıt
    Kablo kirliliği olmasın istiyorsanız Router yardımı ile 5ghz kablosuz ağ oluşturup onun üzerinden bağlanabilirsiniz.
  • renzokuken kullanıcısına yanıt
    Modeminiz destekliyorsa modemden yapılabiliyor. Modem ayarlarında mevcut. Mi box için 5ghz ağ seçip ağ isminin sonuna 5GHZ yazarsınız. hem 2.4 hem 5ghz ayrı ayrı çalışır.
  • aNeXiEtY kullanıcısına yanıt
    Çıktı zaten. o da donanım olarak mi box s ten pek farkı yok gibi. 2gb ram ile gelior. Beyaz renkli. Söylediğin fiyat bandına da yeni cihazı biraz zor temin edersin.
  • raikkonen21 kullanıcısına yanıt
    Önerebileceğiniz bir router var mı hocam?
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.