Şimdi Ara

Xiaomi Mi 5s Ana Konu & Kullanıcı Kulübü & İnceleme (467. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.302
Cevap
138
Favori
674.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 465466467468469
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: happymtl

    Global stabil 7.0 çıkmadı. Beta dan stabil e pc'den miflash ile rom atarak geçebilirsiniz.

    eyvallah kardeşim teşekkürler mi flash ile 8.5 olan stabile geçtim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gonuldostu82 kullanıcısına yanıt
    EU stabil e geçtim şarj olarak daha memnunum bilgine...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar kamerada ağır çekim ayarı kaldırıldı mı yoksa ben mi bulamıyorum. Rom 8.5.3.0

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iyi akşamlar.Agustos 2017 civarında hepsiburadadan aldığım Mi5S Ghost screen veriyor yüksek miktarda.Lg panelli napmaliyim.Hepsiburadanin direk Hepsiburada satıcısından almıştım.Tesekkurler.Evo garantiliymis bu arada arkadaslar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SağKalanÇocuk -- 14 Ocak 2018; 1:49:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CloneTrooper

    B-S-G's Modded Google Camera - MGC_5.1.018.177470874.41362666__A7.0-8.1_MI5S_v2b(BSG, 2018-01-10)
    İndirme Linki: https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/MGC_5.1.018.177470874.41362666__A7.0-8.1_MI5S_v2b.apk
    Kaynak: https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/
    Android 7.0 ve üstünde çalışır.
    Kurduktan sonra HDR+ kullanabilmek için ayar yapmanız gereklidir. Benim kullandığım ayarlar:

    B-S-G Mod settings
    Model>Nexus 6P
    Config camera HDR+>Pixel 2017 Zsl Hdr+
    HDR+ parameters>Medium veya High

    HDR+ özelliğinin sürekli açık kalmasını istiyorsanız kamera uygulaması açıkken üst kısımdan "HDR+ açık" seçeneğini seçebilirsiniz.
    Ayarların geçerli olabilmesi için uygulamayı tamamen kapatıp yeniden başlatın.

    Son güncellemeler gelen özellikler (B-S-G Mod settings sekmesinden özellikleri açabilirsiniz)
    -portre modu
    -smart bust(seri çekim) ile kısa animasyon yapımı

    Portre modunda ön kamera açılmıyor, normal midir? Miui Pro romda kullanıyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben yüklerken hata verdi, nerede hata yapıyorum? Linkini paylaşabilirmisiniz 15.1 in?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: happymtl

    Ben yüklerken hata verdi, nerede hata yapıyorum? Linkini paylaşabilirmisiniz 15.1 in?

    Bu linkten en güncel sürümü bulup indirin :



    https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=234416



    Hata muhtemelen firmware sürümü kaynaklıdır. Aşağıdaki linkten en güncel firmware'i bulup indir ve rom'u yüklemeden önce twrp'den yükle:https://github.com/fjtrujy/capricornCNFirmware/releases

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 20180108 sürümlü LoS 14.1 kullanıyorum. Video ve ses sorunum yok. Olan arkadaşlar büyük bir ihtimalle yanlış fw'yi flashladılar.https://github.com/fjtrujy/capricornCNFirmware/releases buradan önce 1.yi olmaz ise 2.yi yüklerlerse sıkıntı kalkacaktır. Batarya herkesin aynı büyük bir ihtimalle. 5 saat ortalama. 8 saat max. 3 saat min.

    Gelelim artık iğrendiğim kısma, MiUI ile Xiaomi ne yapmaya çalışıyor ben artık anlayamadım. Os olarak rakiplerinin gerisinde çok çok gerisinde. Casper bile yazılımı oturttu. Düşünün artık. Daha hala stabil bir yazılım çıkartamadı. Daha da kötüsü çıkarttığı betalar sürekli geriliyor, kasıyor ya da çok saçma buglar ile dolu oluyor. Bir bildirim sistemini saf androidden sorunsuz şekilde kopyalamak kaç haftayı alabilir ki ? Hala bildirim sistemi stabil çalışmıyor. Kilit ekranında quick reply yok. Ee ne anladım bu işten? Rakipleri artık telefonu elinize aldığınız an telefonu kendiliğinden uyandırıp bildirimleri tek tek gösterir iken. Siz daha hala parmak izi sorunu yazıyorsunuz. Bu mu yazılım anlayışı? Anca saçma sapan şeyler için güncelleme çıkartıyorlar. Pil performansı bile komedi. Kimi 8 saat alıyor kimi 3 saat. Dahası 8 saat alan adam aynı rom'u tekrar kurduğunda 4 saat alıyor. Android Os %20 pil kullanıyor. Nereye gidiyor bu değirmenin suyu ? Bekleme süresinde kimi zaman %30 kimi zaman %8 kimi zaman %2 gidiyor. Sayısal loto mübarek. Utanmasalar her ay telefon çıkartacak duruma geldiler. Her kitleye hitap bu şekilde olmaz. Olamaz. "Mi 5 çıktı haydi Mi 4'ü boş verelim, Mi 6 çıktı haydi Mi 5s'i yok sayalım." mantığı ile hareket etmeye başladılar.

    Android 4.1'de gelen "Project Butter" olayından Xiaomi'nin haberi yok sanırım. Ram şişiyor. Çok ciddi şekilde şişiyor. 1.5 Gb boş olması sizi yanıltmasın. İşletim sistemi kendini yenileyemiyor. Bilenler bilir, Windows'ta uzun süre Photoshop Cs5 altı kullanır iseniz aynı sorunu yaşarsınız. Raminiz boştur ama photoshop donar, kasar, hata verir. Ağır bir oyun, 1-2 saatlik ağır surf ya da 3-4 saatlik spotify'dan extream kalitede steam yaptığımda alet bariz bir şekilde hantallaşıyor. Bildirim merkezinin 30 fps'den aşağıya düştüğünü bariz şekilde hissediyorum. Bu oluyor çünkü kernel'ın komple baştan yazılması gerekiyor. Ya sen Miui diye bir işletim sistemi çıkartıp hala nasıl interactive governor kullanırsın? "Ama o androidin standart governoruuuuuu" diyen olursa vururum onu. Neyi standart da bunu standart kullanıyor? Bak Samsung'a, olmayacağını anladı eşşşekler gibi interactive governor'u kendi telefonlarının önceliğine göre baştan kodladı. Bilmiyor isen dağıt kaynak kodlarını başkası senin yerine yapsın. Xda'da insanlar senin yapmadığını yapmak için can atıyor can! Veririz bağışla 2'şer dolar al sana mis gibi kernel. Ama olmaz di mi? Kurumsallık zırvalığı çünkü. Kurumsallığına tükürdüğüm...

    Güncelleme yapma sende o halde diyen arkadaşlar olacak. Arkadaşım yazılım düzgün çalışmıyor ki güncelleme yapmayayım. Çalışsa inan elimi sürmeyeceğim. İçinde yolladıkları browser uygulaması xda'da felç oluyor. Ya diyorum ya bir mesaja cevap vermek 2018'de kaç saniyenizi alır. Aç ekranı, indir bildirimi aşağıya, cevabını yaz ve yolla. Bu... Bu kadar basit... Niye olmuyor. Niye yapılamıyor. Amerika'yı baştan keşfetmeyecekler. Var olanı temalayıp sisteme gömecekler. Bu kadar basit. Neden abuk subuk Mi Drop ile uğraşıyorsun ki sen önce bulutun ne halde ona bir bak. Sürekli kilitlenme, bağlantı hatası dolu. 10 idi 5'e çektin. 5 gb bulut için telefonun şarjını sömürüyorsun. Ne gerek var ? Kapatıyorsun bu sefer de anti lost uygulaması gidiyor. Anti lost için başka uygulama kuruyorsun, spy çıkıyor. Yani bu telefonda bir işi sistem uygulamaları ile götürmek mümkün olmuyor. Aramalara basıyorsun taaak numeratik, ekranın tamamını kaplıyor. Ya koy işte opsiyon; açılınca karşıma numeratik gelsin mi, gelmesin mi bana sor. Mesaj uygulamasını yazmıyorum bile. Tam bir fiyasko. Ya bildirimlerden mesajı tam okuyamamak nedir ? Nasıl bir hatadır bu? İlla uygulamaya mı gireyim ben ? Hep bir eksik, hep bir eksik. Çalışan tek düzgün şey hesap makinesi ve notlar.

    Bize çok acilinden CAF tabanlı bir android lazım. Yoksa inanın tat vermemeye başladı bu alet. Kamerası bu kadar güzel olmasa inanın evde boş boş duran iOs 10 yüklü 6s'e takacağım sim'i tüm sorunlar çözülecek. En azından forumlara gidip benim 8 saat gidiyor sizin niye az diyen insanları görünce sinirlerim oynamaz. Herkes belli, 4 saat ekran süresi. Temiz iş. Ama işte kamera...




  • cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Ön kamerada portre mod çalışmıyor şuan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba resimde görünen 3d dokunma mi oluyor.

    Xiaomi Mi 5s  Ana Konu & Kullanıcı Kulübü & İnceleme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • duygusuz58 D kullanıcısına yanıt
    Evet, 3D touch.
  • Bizim telefon için aktiflestirdiler mi normalde. Pasifti bu özellik. 8.1.11 developer kullanıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: duygusuz58

    Bizim telefon için aktiflestirdiler mi normalde. Pasifti bu özellik. 8.1.11 developer kullanıyorum.

    Hocam ben de 8.1.11'deyim ama o özellik yok. Bildiğim kadarıyla 128 gb modellerde oluyordu.

    Bu arada ayarlarda bugün kullanıcı diye bir kısma rastladım daha önce yoktu. Size de geldi mi? Kendi kendine misafir diye kullanıcılar falan eklemiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: duygusuz58

    Bizim telefon için aktiflestirdiler mi normalde. Pasifti bu özellik. 8.1.11 developer kullanıyorum.

    Merhaba.
    Uzun bir süredir eu rom (Geliştirici versiyon) kullanıyorum. Çok memnunum. Uzun bir süredir bu romlarda 3d Touch aktif (Sanırım sadece JDİ Panele sahip olanlarda) Yani illa 4-128 GB'lik model olması gerekmiyor. Güzel bir özellik ama yazılımlar buna uygun hazırlanmadığı sürece çok da fazla bir kullanımı olmuyor. Ayrıca bir süredir de Face İD var. Oda bayağı başarılı.
    Bu arada ben telefonu çok yoğun kullanan birisi değilim. Telefon, internet, fotoğraf, oyun vb amacıyla az az kullanıyorum. Benim kullanım amaçlarıma göre fazlasıyla yeterli ve güzel bir telefon ve rom.
  • Ellerine sağlık hocam çok güzel tarif etmişsin gerçekten.Kafamız allak bullak oldu, neyi kuracağımızı şaşırdık.MIUI tabanlı rom kuruyoruz ayrı bir dert, AOSP mu kursak diyoruz. kararsız kalıyoruz.
  • O kadar rom kurdum.Hiç hataları firmware ile çözmedim.Ne işe yarıyor hocam bu firmwareler ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aykutaktav

    20180108 sürümlü LoS 14.1 kullanıyorum. Video ve ses sorunum yok. Olan arkadaşlar büyük bir ihtimalle yanlış fw'yi flashladılar.https://github.com/fjtrujy/capricornCNFirmware/releases buradan önce 1.yi olmaz ise 2.yi yüklerlerse sıkıntı kalkacaktır. Batarya herkesin aynı büyük bir ihtimalle. 5 saat ortalama. 8 saat max. 3 saat min.

    Gelelim artık iğrendiğim kısma, MiUI ile Xiaomi ne yapmaya çalışıyor ben artık anlayamadım. Os olarak rakiplerinin gerisinde çok çok gerisinde. Casper bile yazılımı oturttu. Düşünün artık. Daha hala stabil bir yazılım çıkartamadı. Daha da kötüsü çıkarttığı betalar sürekli geriliyor, kasıyor ya da çok saçma buglar ile dolu oluyor. Bir bildirim sistemini saf androidden sorunsuz şekilde kopyalamak kaç haftayı alabilir ki ? Hala bildirim sistemi stabil çalışmıyor. Kilit ekranında quick reply yok. Ee ne anladım bu işten? Rakipleri artık telefonu elinize aldığınız an telefonu kendiliğinden uyandırıp bildirimleri tek tek gösterir iken. Siz daha hala parmak izi sorunu yazıyorsunuz. Bu mu yazılım anlayışı? Anca saçma sapan şeyler için güncelleme çıkartıyorlar. Pil performansı bile komedi. Kimi 8 saat alıyor kimi 3 saat. Dahası 8 saat alan adam aynı rom'u tekrar kurduğunda 4 saat alıyor. Android Os %20 pil kullanıyor. Nereye gidiyor bu değirmenin suyu ? Bekleme süresinde kimi zaman %30 kimi zaman %8 kimi zaman %2 gidiyor. Sayısal loto mübarek. Utanmasalar her ay telefon çıkartacak duruma geldiler. Her kitleye hitap bu şekilde olmaz. Olamaz. "Mi 5 çıktı haydi Mi 4'ü boş verelim, Mi 6 çıktı haydi Mi 5s'i yok sayalım." mantığı ile hareket etmeye başladılar.

    Android 4.1'de gelen "Project Butter" olayından Xiaomi'nin haberi yok sanırım. Ram şişiyor. Çok ciddi şekilde şişiyor. 1.5 Gb boş olması sizi yanıltmasın. İşletim sistemi kendini yenileyemiyor. Bilenler bilir, Windows'ta uzun süre Photoshop Cs5 altı kullanır iseniz aynı sorunu yaşarsınız. Raminiz boştur ama photoshop donar, kasar, hata verir. Ağır bir oyun, 1-2 saatlik ağır surf ya da 3-4 saatlik spotify'dan extream kalitede steam yaptığımda alet bariz bir şekilde hantallaşıyor. Bildirim merkezinin 30 fps'den aşağıya düştüğünü bariz şekilde hissediyorum. Bu oluyor çünkü kernel'ın komple baştan yazılması gerekiyor. Ya sen Miui diye bir işletim sistemi çıkartıp hala nasıl interactive governor kullanırsın? "Ama o androidin standart governoruuuuuu" diyen olursa vururum onu. Neyi standart da bunu standart kullanıyor? Bak Samsung'a, olmayacağını anladı eşşşekler gibi interactive governor'u kendi telefonlarının önceliğine göre baştan kodladı. Bilmiyor isen dağıt kaynak kodlarını başkası senin yerine yapsın. Xda'da insanlar senin yapmadığını yapmak için can atıyor can! Veririz bağışla 2'şer dolar al sana mis gibi kernel. Ama olmaz di mi? Kurumsallık zırvalığı çünkü. Kurumsallığına tükürdüğüm...

    Güncelleme yapma sende o halde diyen arkadaşlar olacak. Arkadaşım yazılım düzgün çalışmıyor ki güncelleme yapmayayım. Çalışsa inan elimi sürmeyeceğim. İçinde yolladıkları browser uygulaması xda'da felç oluyor. Ya diyorum ya bir mesaja cevap vermek 2018'de kaç saniyenizi alır. Aç ekranı, indir bildirimi aşağıya, cevabını yaz ve yolla. Bu... Bu kadar basit... Niye olmuyor. Niye yapılamıyor. Amerika'yı baştan keşfetmeyecekler. Var olanı temalayıp sisteme gömecekler. Bu kadar basit. Neden abuk subuk Mi Drop ile uğraşıyorsun ki sen önce bulutun ne halde ona bir bak. Sürekli kilitlenme, bağlantı hatası dolu. 10 idi 5'e çektin. 5 gb bulut için telefonun şarjını sömürüyorsun. Ne gerek var ? Kapatıyorsun bu sefer de anti lost uygulaması gidiyor. Anti lost için başka uygulama kuruyorsun, spy çıkıyor. Yani bu telefonda bir işi sistem uygulamaları ile götürmek mümkün olmuyor. Aramalara basıyorsun taaak numeratik, ekranın tamamını kaplıyor. Ya koy işte opsiyon; açılınca karşıma numeratik gelsin mi, gelmesin mi bana sor. Mesaj uygulamasını yazmıyorum bile. Tam bir fiyasko. Ya bildirimlerden mesajı tam okuyamamak nedir ? Nasıl bir hatadır bu? İlla uygulamaya mı gireyim ben ? Hep bir eksik, hep bir eksik. Çalışan tek düzgün şey hesap makinesi ve notlar.

    Bize çok acilinden CAF tabanlı bir android lazım. Yoksa inanın tat vermemeye başladı bu alet. Kamerası bu kadar güzel olmasa inanın evde boş boş duran iOs 10 yüklü 6s'e takacağım sim'i tüm sorunlar çözülecek. En azından forumlara gidip benim 8 saat gidiyor sizin niye az diyen insanları görünce sinirlerim oynamaz. Herkes belli, 4 saat ekran süresi. Temiz iş. Ama işte kamera...

    Hocam duygularıma tercüman olmuşsunuz resmen. O bildirim olayı gerçekten anlam veremediğim bir olay. Android 5 yüklü Samsung telefonlardaki bildirim sistemi bin kat daha kullanışlı. Saf Android zaten bildirim konusunda uçup gitmiş, Nougat ve Oreo'daki bildirimler iOS'den bile kat kat iyi durumda.

    Neyse ki XDA var da adam akıllı Android kullanabiliyoruz. CAF tabanlı ROM olmasa da olur, eninde sonunda biri CAF tabanlı ROM derleyecek gerçi de, Lineage tabanlı ROM'lar da oldukça iyi durumda bence.




  • evet beta bu resimdeki sürüm baya iyi olmuş yani jbl panel benim 3d var, jarj da iyi 4 çekirdek yük binmedikçe çalışmıyor, geceden sabaha, %1 jarj yiyor bekkemede.saygılar arkadaşlar.

    Xiaomi Mi 5s  Ana Konu & Kullanıcı Kulübü & İnceleme

    Xiaomi Mi 5s  Ana Konu & Kullanıcı Kulübü & İnceleme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 4. günün sonunda dayanamayıp linage os 14.1 kurdum.Arada takılmalar hissettim.Ama miui 8 den iyidir.Hızlı cevaplama bile yok.Arkadaşlara katılıyorum.Böyle telefona bu yazılım olmamış.Mi 5s e üvey evlat gibi davranıyorlar.Sesimizi duyurmaya mı çalışsak?bi imza kampanyası falan?
  • Ghostscreen oluşan lg panelli 5s ler listesine beni de ekleyebilirsiniz. Telefonu çok ısıtacak şekilde kullanan bir insan da değilim ama,anlamlandıramadım. Gerçekten keyif kaçıran bir durum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 465466467468469
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.