Şimdi Ara

Xiaomi Mi 5s Ana Konu & Kullanıcı Kulübü & İnceleme (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.302
Cevap
138
Favori
674.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • duygusuz58 ois yok, gorilla glass yok, vb. Maliyet maliyet. Bir de hepsini aynı telefona koyarsa bir sornaki modele ne koysun adam. Yenilik diye bir sonraki modelde bir şey kakalayacaklar illa. O yüzden eksik oluyor hep. Ama ekran öyle çizilecek dandik bir ekran değil. Plastik hissi veriyor ama sağlam bir ekran. Gorilla glass 4 sadece kamera camlarında kullanımış diye biliyorum ben.
    Ekranı Jdi(Japan Display Inc) denen bir firma üretiyor. Sony, Toshiba, and Hitachi ortaklığıyla kurulmuş bir şirketmiş. Çin malı değil yani.


    ender@ bende indiriyorum şimdi. 8,2'yi falan bekleyemem. Şarj deli etti beni. Teşekkür ederim link ve açıklama için.
  • cenedi kullanıcısına yanıt
    Hocam pc bozulunca çok sık takip edemez oldum forumu



    Bu arada eu'nun yeni güncellemeyi kurdum, yarım saattir takılıyorum. Şarj konusunda pek bi gelişme olmamış gibi geldi bana. Yine 5 saat ekran süresi verecek muhtemelen. Akşam son durumu yazarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • le_tatative kullanıcısına yanıt
    Yapmaaa...... 2 kötü haberle geldin sabah sabah. Neyse sağlık olsun hocam. Sıkıntı yok. İkiside en yakın zamanda düzelir inş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: le_tatative

    Hocam pc bozulunca çok sık takip edemez oldum forumu



    Bu arada eu'nun yeni güncellemeyi kurdum, yarım saattir takılıyorum. Şarj konusunda pek bi gelişme olmamış gibi geldi bana. Yine 5 saat ekran süresi verecek muhtemelen. Akşam son durumu yazarım.

    Arkadaşlar, daha önceki şarj süreniz neydi... ben daha önce iphone kullanan biri olarak , en son iphone 7 den geçtim bu telefona....
    iphone kullanırken ıkıncı gunu ogleden sonra bitiyor gibiydi... bu telefonda ise ıkıncı gün akşam saat 23:00 lerde %10 da iken takıyorum... şarj konusunda bana göre hiç bir sıkıntısı yok...




  • cenedi kullanıcısına yanıt
    Hocam ben buralardayım da konu pek ilerlemiyor ve sürekli aynı sorular sorulduğu için pek yazmıyorum :) ek olarak geçen hafta telefon dayımın elinde şifre yanlış girilmesinden dolayı format attım kendine :) yedekleri bile geri yüklemedim güncel rom çıkmasını bekliyorum :) belki bu haftaki eu rom u kurarım. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ender E kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi rom'u kurarsak kuralım bir günü rahat çıkartıyor, Kullanıma göre bazen 2 gün.O konuda sıkıntı yok Ama bu eu rom'da ekran süresi sıkıntı veriyor. Yani fazla kullanımda yarı yolda bırakacak gibi bir durum+korku var. Bunu neye göre baz alıyorsunuz derseniz? Ekran süresine bakarak söylüyorum hocam. 7,2 serisinden önce 7-8 saat ekran süresi alınıyorduk.(8 Daha hiç almadım gerçi) Ama şu an 5 saat'e kalıyor. Yani gündüz biraz falza oyun,video,instagram kullansak akşamı zorlar gibi bir şey. Bu da rahatsız ediyor açıkçası. Niye 7 saatten 5'e düşüyor anlamsız geliyor.
    Bu arada eu rom'a 7.2.16/17 demişler bunlar. Şimdi biz 16 yı indirdik yarın bir daha mı çıkıcak?
  • cenedi kullanıcısına yanıt
    hocam bu telefonu alsak illa rom ile uğraşacak mıyız? rom filan uğraşmak istemiyorum da.
  • eCCo kullanıcısına yanıt
    PhiLum P kullanıcısına yanıt
    Ecco@ Sende haklısın hocam. Yenilik şart. Ele ayağa gelecek bir rom'da çıkmadı. Epic'den umutluydum aslında ama yemedi. Arada bir hatırlat kendini.


    PhiLum@ Hayır hocam uğraşmazsın. Biz zevkine deniyoruz. Hastalık yani. Garantili falan alırsan Global stabil rom yüklü gelir zaten. Güncellme gelirse otomatik kurulur, sen isteren güncellersin tabi.


    Bu arada bir kaç mi5s'li arkadaş denemiş ama sonuç almamamış. 4,5 G'si olan arkdaşlar denyebilir. Benim ev'in civarında zor bulnur o şey(4,5g). O yüzden ben deneyemedim.https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-meizu-telefonlarda-volte-hd-ses-kullanimi--124017293



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenedi -- 17 Şubat 2017; 9:34:49 >




  • cenedi kullanıcısına yanıt
    hocam nerede satılıyor bu alet yahu ben mi bulamıyorum anlamadım. hep mi 5 var, 5s i görmedim hiçbir yerde, mi 5s hb de gördüm o da ön siparişte fakat forumdaki arkadaşlar hb yi önermedi.
  • PhiLum P kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada'yı önermeyen arkadaş niye önermemiş ki? Şu anda bence en hesaplı ve en iyi alınacak site o. Nereden alırsanız alın garanti veren firmalar hep aynı. Evobt,delta. Ama bir fark var Hepsiburada biraz daha kurumsal olduğu için bir sorun çıkarsa iade, vb işlemler daha kolay. Tüketici hakem heyetine dahi gitseniz bile daha kolay para iadesi alırsınız.

    Bence ön sipariş den yararlanarak alın. Zam gelirse etkilenmesiniz. Bir sorun çıkarsa iade edersiniz zaten. Sim takmayın, wi-fi bağlamayın test edin, mumnunsaniz kullanın, sorun varsa iade edin.

    Ayrıca ilk 6 ay içinde bir sorun çıkarsa tüketici hakem heyetine giderek para iadesi alırsınız. Bu noktada hepsiburada sorun çıkarmaz işte. Diğerlerinde ise örnek n11deki x satıcı firma muhatap olur, n11'in kendisi değil. Eğer paravan bir şirketse vay halinize. tabi işini düzgün yapan satıcıları tenzih ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde gelmez gelmez, bende yedekli söyledim bu sefer hepsi geldi. Elimde fazla kılıf/kırılmaz cam var.

    İsteyene;
    1 Kırılmaz cam veya body beyaz + şeffaf silikon kılıf + type-c çevirici
    15 TL
  • PhiLum P kullanıcısına yanıt
    Şans işi hocam birşey diyemem. Cepport olur, Hepsiburada olur farketmez, karar sizin. Hangisi hesabınıza geliyorsa oradan alın. Buradaki 1. Nokta hepsinin garantisinin Evobt veya delta olması. 2. Nokta ise Allah muhafaza 4 ay sonra sorun çıkarsa bu garanti veren firmaların(Evo_delta) durumu ortada. Yüzde 80 kullanıcı hatası der. Sizde tüketici hakem heyetine giderseniz kiminle muhatap olacaksınız. Cepport veya diğerlerini bilmiyorum. Bildiğim tek şey bu duruma düşerseniz Hepsiburada'nin ödemeyi kesinlikle yapacağı. Diğerleri de köklü bir firmaysa ödemeyi yapar.

    Ayrıntılarda bu kadar boğulmaya gerek yok. Kafanıza en uygun yerden alın gecin. Biz hiç tanımadığımiz insanlara 1000 km öteden havale yapıp aldık. Değil sağlam telefon kargodan hıyar bile çıkabilirdi ve hiç bir hak iddia edemezdik. Allaha çok şükür sapasağlam cihaz geldi. Bu kadar kurdalamayin. Bi ata sözü var. Sakınan göze çöp batarmiş diye. Benden size son tavsiye bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenedi -- 17 Şubat 2017; 10:51:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • cenedi kullanıcısına yanıt
    Ben bu yeni çıkacak olan stabilden umutluyum :) bakalım... O da tırtıl olursa eu rom kurar devam ederim ben zaten 6 saatin üzerine hiç çıkamadım :) ama en güzel özelliği kullanmadığım zaman hiç gitmiyor şarj :) aynı ios gibi oluşu. Beklemede şarj kullanımı çok iyi telefonun diğer cihazlar gibi saatte %3 falan azalmıyor. 2 sim aktif + 2 mail hesabı ve sürekli WhatsApp kullanımına rağmen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibraxi

    Normalde gelmez gelmez, bende yedekli söyledim bu sefer hepsi geldi. Elimde fazla kılıf/kırılmaz cam var.

    İsteyene;
    1 Kırılmaz cam veya body beyaz + şeffaf silikon kılıf + type-c çevirici
    15 TL

    kırılmaz camla kılıf telefonda nasıl duruyor bi fotoğraf atarsanız ben düşünüyorum hocam.
  • cenedi kullanıcısına yanıt
    anladım hocam ya hb den ya cepport un mağazası varsa oradan alacağım. bir de mi5 ile mi 5s arasında çok fark var mı? 5s yeni bir cihaz sanırsam, hb de ön siparişte daha..
  • ibraxi kullanıcısına yanıt
    Hocam bende düşünüyorum,beyaz ekran koruyucu ve kırılmaz camın resmini alabilirniyim, beyaz koruyucu çerçeveyi tamamen örtermi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hepsiburada.comdan ön sipariş ile aldım, cihaz 23 şubatta kargoya verilecek.

    Hepsiburada.com sıkıntılı ise iptal edeyimmi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer şikayetleri diğer satıcılar içinde bulabilirsiniz.
    @PhiLum
    Verdiğiniz linke baktım cepport ve newportu tavsiye etmiş. Üründe sıkıntı olmayınca alırken hepsi ilgili sıkıntı oluştuğunda önemli olan. Muhatap bulamaz iseniz o zaman sıkıntı oluyor. Ben de aşağıdaki linkte o firmalar hakkında şikayetler okumuştum.
    https://forum.donanimhaber.com/telefon-alirken-uzak-durulmasi-gereken-firma-n11-gt-newport-gg-gt-cepport-hb-gt-mys-iletisim-intellicell--121308096

    @cenedi nin dediği gibi Hakem Heyetlik bir durumda Hepsiburadan daha iyi bir muhatap bulamazsınız. Yine de tercih sizlere kalmış.




  • duygusuz58 D kullanıcısına yanıt
    hocam peki hb dekiler orjinal rom mu? hani böyle bir şeyler diyorlarda yok o fake rom filan. anlamıyorum pek bunlardan hb den alırım büyük ihtimal.
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.