Şimdi Ara

Xiaomi mi 11 lite ana konu (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.765
Cevap
45
Favori
131.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Geçen günlerde 5G NE varyantına Türkiye özelinde resmi HyperOS güncellemesi yayınlandı. Sadece Türkiye özeline değil diğer kullanıcılar ve bölgeler için de güncelleme yayınlandı. Sırada 4G ve 5G varyantları var. En azından Çin'de yayınlandığını görsek o bile yeter. Çin'e çıkışından 2-3 ay kadar sonra bize de geleceğini düşünüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi geçtiğimiz günlerde Mi 11 Lite'ın selasını okudu ve kalemini kırdı. Mi 11 Lite da EOL yani güncelleme almayacak cihazlar listesine dahil oldu. Doğrusu 3 MIUI 2 Android güncellemesi yapılırdı genelde ama bu kez bizi üzdü zira 11 Lite için 1 MIUI güncellemesi daha olmalıydı. Aynı işlemcili Note 10 Pro da güncelleme almayacaklar listesine dahil olmuş. 5G varyantı için şimdilik böyle bir durum yok.

    https://trust.mi.com/misrc/updates/phone?tab=policy

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • techno_man000 T kullanıcısına yanıt

    hyper os gelecek diye resmi açıklama vardı. Birde normal artık bence kaç senelik cihaz son güncelleme stabil olduktan sonrası önemli değil bence.

  • jagatai J kullanıcısına yanıt

    Resmi olarak alacaktı evet ama açıklama resmi olduğu kadar bu liste de resmi sonuçta. Xiaomi vazgeçmiş görünüyor. MIUI 14 akıcı ve daha sorunsuz bir sürümdü, ama son güncellemenin üzerinden 8 ay geçti, en azından güvenlik yaması alabilirdi Mi 11 Lite.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.