Şimdi Ara

Xiaomi Mi 10T / PRO /[ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.105
Cevap
135
Favori
573.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi Mi 10T / PRO /[ANA KONU]

    Yeni stoklar zamlı gelmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim de Mi 10T Pro 8/256 GB telefonum elime ulaştı. Birkaç resim atayım daha detaylı görmüş olun. Telefonu tam olarak test etmedim, sadece ilk izlenim olarak birkaç yorum yapacağım. Xiaomi Mi 10T / PRO /[ANA KONU] Xiaomi Mi 10T / PRO /[ANA KONU] Xiaomi Mi 10T / PRO /[ANA KONU] Xiaomi Mi 10T / PRO /[ANA KONU] Xiaomi Mi 10T / PRO /[ANA KONU] Xiaomi Mi 10T / PRO /[ANA KONU]

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • xf kullanıcısına yanıt

    hocam sizin bi kac resmi konuya ekledim siyah rengi merak eden arkadaslar vardi

  • Öncelikle daha önceki telefonum Redmi Note 8 Pro 128 GB (Tr garantili, 1 yıldır kullanıyorum, artık satılık)


    Sırası ile gideyim,


    İşlemci ve telefonun genel hızı: Telefon aşırı seri, tüm uygulamalarda ve ana ekranda geçişlerde çok hızlı, işlemci hızını ben kamerayı açıp kapatırkan bile farkettim, bu konuda endişeniz olmasın.

    İphone 8 plus vs bir çok farklı telefon kullandım, kesinlikle en akıcısı bu şimdiye kadar kullandıklarım arasında.



    Ekran : En çok tartışılan konu bu idi forumda ki tartışanlar haklılar. Benim eski kullandığım note 8 pro ekranı ile parlaklık açısından pek bir fark yok, renkler vs hemen hemen aynı. Fakat 144 hz olayı geçişlerde kendini hissettiriyor. oyunda daha çok hissediliyor pozitif fark. Ancak kesinlikle amoled ekran kadar canlı ve gerçekçi değil ekranı. telefonun tek eksiği amoled olayı olmuş bence, ah amoled olsaydı diyorum... Bu arada ben birşey farkettim sizde bunu farkettiniz mi lütfen yorumlayın, iki telefon arasında örneğin youtube izlerken ya da film izlerken Mi 10T pronun çok daha kaliteli bir deneyim yaşattığını çok net farkediyorsunuz, sanki note 8 pro 720p iken Mi 10T pro 1080p gibi. oysa ki iki ekran arasındaki fark sadece birinin 60 diğerinin 144 hz olması değil mi ?

    Acaba bu fark işlemcinin gücü ve bağlantı hızı (aynı wifide idiler) teknolojilerinin farkından dolayı youtubeda otomatik mi ayarlanıyor ?



    Pil : Pil konusunda biraz hayal kırıklığım var, genel olarak hızlı şarj ve pil performansı vasat diyebiliriz. Ama yoğun kullanımda 1 günü çıkaracaktır. Tabi ilk gün bugün, abandık telefona karıştırmadık yerini bırakmadık, ondan olsa gerek. batarya performansı konusunda objektif yorum yapabilmek için en az 2 hafta telefonu kullanmak gerek kanımca.



    Ses-Hoparlör : Telefon bu konuda çok iyi bence. Stereo ses mono'ya göre çok daha doyurucu, keyifli. Yanlız telefon yüksek sesler açıldığında elinizde resmen titriyor. baslar tizler çok net.

    altta ve üstte iki ayrı hoparlörden sanki alttaki biraz daha güçlü, belli belirsiz ama bu fark.




    Kamera : Yine Note 8 Pro ile kıyaslayacağım; çok iyi. Farkı özellikle gece çekimlerinde fark ediyorsunuz. telefonun diyafram aralığının f1,7 olması çok şey katmış. 108 mp olayı konusunda biraz hayal kırıklığı bence, yani poco f2 pronun 64 mb kamerasından daha iyi değil, taa ki gece çekimine kadar. orada iş değişiyor, ki onun da mp ile alakası olmadığını biliyorsunuz. Kamera modlarında birçok değişik mod eklenmiş, bu güzel. GCAM çıkmadı henüz sanırım, ben asıl onunla denemeyi istiyorum.


    Tabi gelelim asıl önemli farka : OIS !! kesinlikle ne kadar önemli olduğunu daha iyi anladım, telefonla yürürken fotoğraf çektiğinizde sanki durup netlemişsiniz gibi net fotoğraflar elde edebiliyorsunuz. Kamera benim için önemli diyenler artık OIS olmayan bir kameraya sahip telefonu direk elemeleri gerektiğini tecrübe ederek öğrendim. (Poco f2 prodan sırf bu yüzden vazgeçip geri gönderdim)


    Telefoto kamerası yok, yanı arkada 4 değil 3 kamera var, bunun maliyete etkisini bilmiyorum, kullanım sırasında arar mıyım? bakalım görelim.


    Geniş açı kamerasının kalitesi orta. ne oneplus 8 pro gibi ne redmi note 8 pro gibi. ana kamerayı sık kullananlar için çok aranmayacak bir detay diye düşünüyorum.


    Ön kamera performansı da oldukça iyi, burada ön kamerada yazılımla bir yüz güzelliği efektini direk uyguluyor sanki, artık selfielerde daha güzel çıkıyorum Xiaomi Mi 10T / PRO /[ANA KONU]  Ön kameranın ekrana gömülü olması (poco f2 prodaki gibi pop up olmaması) bir avantajı daha getiriyor, "Yüz tanıma" ile kilit açma. Mesela benim için çok önemli ve çok kullanışlı geliyor bu özellik, bu arada tek yüz değil birkaç değişik yüz eklenebiliyor. Mesela note 8 proda tek yüz ekleniyordu.


    Bu arada ciddi bir kamera çıkıntısı var, telefonu düz yüzeye koyduğunuzda kamera üzerine oturuyor, kamera camına bir koruyucu takmak şart. yanında gelen kılıf kamera çıkıntısını biraz aşıp kamerayı biraz koruyor ama bu hali ile kesinlikle yetersiz, kamera camı ekran koruyucu tavsiyelerini alalım :)


    Parmak izi okuyucu : telefonun açma kapama tuşu üzerinde bulunuyor ve muhteşem çalışıyor. Önceki telefonda kamera altındad idi ve devamlı oraya parmağı götürüp kamerayı lekeli hale getiriyordum, bu telefondaki yeri kesinlikle daha iyi ve daha hızlı.


    Tasarım : Ben siyah modelini aldım mecburen, çünkü sadece o stokta vardı. Siyah modeli tamamen parlak cam olduğu için net siyah gibi değil antrasit ayna gibi duruyor. Fotoğraftakinden şık. Kılıfsız kullanırsanız çok dikkat çekeceği kesin, ama buna cesaretiniz olacağını sanmıyorum :)

    Yanında gelen kılıf sıkı geçiyor telefona, orta kalınlıkta, yanları mat, arkasının yarısı mat yarısı şeffaf. kocaman xiaomi yazmasalar iyimiş bence.




    Kısa kısa Xiaomi Mi 10T / PRO /[ANA KONU]  yazmaya çalıştım.

    Sormak istediğiniz birşey var ise vakit buldukça deneyip görüp yorumlayabilirim.





  • Ekran konusu bence gereksiz tartışılıyor,Önceliği ekran olan ve bu özellikleri de aynı anda isteyen min 8 bin TL verecek ve Amoled cihaz alacak,Ha öncelik ekran değil ama ekran da rahatsız edici boyut da kalitesiz olmasın deniyorsa bu cihaz bu açıdan rakipsiz,Ben Mi stor da F2 pro ve Mi 10 ile karşılaştırdım bire bir olarak ,fark varmı var ama bana göre rahatsız edici değil,s20 plus oppo reno 4 pro ekranlarına da baktım aynı şekil de Amoled farkı var ama yine bana göre rahatsız edici değil,

    Benim mevzum FP olduğundan ve min bütçe ile max performans arayışım sebebiyle cihaz dan oldukça memnun olduğum söyleyebilirim,

  • Telefonu kullananlar ekran sürelerini ve nasıl bir kullanımda bu süreleri aldıklarını paylaşabilir mi?

  • gogollo G kullanıcısına yanıt

    aynı şekilde dediğiniz gibi bende mi 9t pro almıştım 2 ay önce,

    hint malı poco çakması bir telefon olduğunu fark edince iade ettim.

    Gittigidiyor MH aradı ve sim kart takıp takmadığımı sordu.

    Takmadığım için eksiksiz olarak gönderdim ve iademi aldım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cengaver1

    aynı şekilde dediğiniz gibi bende mi 9t pro almıştım 2 ay önce,

    hint malı poco çakması bir telefon olduğunu fark edince iade ettim.

    Gittigidiyor MH aradı ve sim kart takıp takmadığımı sordu.

    Takmadığım için eksiksiz olarak gönderdim ve iademi aldım.

    kendileri sim kart takılıp takılmadığını anlayabiliyorlar mı?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: seyhmus21



    Yeni stoklar zamlı gelmiş

    Daha zam yok. 8gb model o fiyattaydı zaten. Şimdilik aynı fiyatlar. Bence bir parti daha bu fiyattan satarlar sonra zam yapılır çünkü çok çabuk tükendi lansmanın bir anlamı kalmadı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: stuka

    kendileri sim kart takılıp takılmadığını anlayabiliyorlar mı?



    Alıntıları Göster

    güzel soru, hiç düşünmedim satıcılar o teknolojiye sahip mi bilemiyorum

    ben takmadığım için dert etmedim, ama taksaydım açıkçası ben de düşünürdümXiaomi Mi 10T / PRO /[ANA KONU] 

  • Bu cihaz için kılıf falan ne zaman gelecek bilgisi olan var mı ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün facebook gruplarında gördüm mi10 t pro ya kayıt eden olmuş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bagencıty B kullanıcısına yanıt

    9 saat ekran süresi aldım ve yüzde 22 şarjı var daha


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortam ışığına göre oto ekran ve gece süper ekonomik batarya moduyla,çok aşırı bir telefon kullanımı yoksa rahat 1,5 gün tek sarz ile kullaniyorum,..1 haftalık kullanım sonrası pil oturmaya başladı,daha performanslı hale geldi,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xda da ghost screen olayı yaşayan varmış , telefonu kullanan arkadaşlar da sorun yaşayan oldu mu , böyle bir sorun hemen göze çarpmayabilir özellikle kontrol etmek gerekiyor .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonum yurtdışı henüz orijinal imeisi ile kullanıyorum.

    Volte aktif görünüyor ama wovifi çalışmıyor ve görünmüyor.

    Sizde durum nasıl,eskiden xiaomi telefonlarda test menüsünde bazı işlemler yapıyorduk ama hatırlamıyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MelanchoLy - Man M kullanıcısına yanıt

    Ben de çok merak ediyorum

  • GCAM hazırmış bu arada :)

    https://forum.xda-developers.com/xiaomi-mi-10t/themes/gcam-mi-10t-pro-t4179467/amp/

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefonu nasipse bn de yrn elime alacagim hb dan 128 -8 pro modelini aldim. Telefonu ilk aldigimda hangi testleri yapiyim bilgisi olan var mi ? Ayrica onemli sayilabilecek hangi uygulamalari yuklememi tavsiye edersiniz iki yildir ipone kullaniyordum unuttum cogu şeyi. sonrasinda izlenimlerimi paylasacagim nasipse ama acemiyim bilginiz olsun :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pisherif P kullanıcısına yanıt
    Aslında en çok aklıma takılan batarya. Bazıları çok kötü diyor bazıları çok iyi. Anlamadım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.