Şimdi Ara

Xiaomi Huami Amazfit (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
893
Cevap
32
Favori
78.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rock steady

    Amazfit smarwatch 2 ve bip 2 geliyor yakın zamanda fiyatlari pace ayarinda olacak gibi, beklemenizi tavsiye ederim.
    hocam bakmıştım, bip 2 normal bip ile tek farkı ekg çekebiliyor olması. fiyatı da 2 katı olacak neredeyse. ben de sırf always on özelliği için alacağım. yoksa spormuş gps miş umrumda değil yani. ekranı kalitesiz demişler bi o tereddütte bırakıyor. akıllı saat/bileklik sürekli aldım beğenmedim sattım. hevesimi atamadım bi
  • Bemce amazfit pace her anlamda guzel bir cihaz. Ekranin surekli acik olmasi, sarjin uzun gitmesi ve gps bence kilit ozellikler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kullanımı son derece yogun olan bir cihazın konusunun bu derece sessiz olması beni çok sasirtiyor. Neyse, geleyim kendi derdime...

    2 hafta kadar once her pace'in tadacağı şarj noktalarının pert olması sorunu ile karsilastim, pek de bir yardim alamadim. Ben de kendi ugraslarim sonucu şöyle bir yontem elde ettim. İlla ki herkes ayni problemle karsilasacagindan ilerde yardimi olur belki baskalarina diye paylasmaya karar verdim.

    Oncelikle saatin arka kapagini acmak icin sac kurutma makinesi ile 10 dk kadar isitmaniz lazim ki yapistiricisi yumusasin. Yapistirici yumuşasa dahi acmasi cok kolay degil, bi yerleri zedeleniyor yine zorlarken. Actiktan sonra arka kapaktaki islevsiz pinleri kirdim. Daha sonra farkli bir kaynakta gordugum sekilde eski bir usb kablosunu kesetek icindeki kablolari ayirdim. Bunlardan biri + uç, bunu voltmetre ile olcerek bulmak gerekiyor. Daha sonra resimdeki sekilde kablolari kullanarak cihazi sarj edebiliyoruz. Su an tam sarjimi tamamladim ve yeniden arka kapagi hafif bir yapistirici ile yapistiraran kullanilabilir hale getirdim. Arkankapaktaki sarj noktalarini da simdilik bantla izole ettim. İlerleyen gunlerde bu deliklere şarj için pin yerlestirerek silikon ile kapatma planim var. Boylece yine tam anlamiyla kullanilabilir olacak diye umuyorum. İlerleme kaydedersem yine paylasacagim. Xiaomi Huami Amazfit Xiaomi Huami Amazfit Xiaomi Huami Amazfit Xiaomi Huami Amazfit Xiaomi Huami Amazfit Xiaomi Huami Amazfit Xiaomi Huami Amazfit Xiaomi Huami Amazfit

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • rock steady kullanıcısına yanıt
    Hocam kaç aylık kullanımdan sonra başladı bu şarj sorunu bende saati kullanıyorum 1 yıldır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zaten alete güncelleme bile gelmiyor artık Türkçe vs yalan oldu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kessn kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 1,5 yıl oldu.
    Halısaha maçı, günlük yürüyüşler, kardiyo, bisiklet, fitness vs. her turlu faydalandım.
    Aldığımdan beri başka saat kullanmadım :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar, saatimin şarjı son 2 haftadır 30saat anca dayanır oldu. Son apk güncellemesinden sonra oldu sanıyorum. Ne yapmalıyım. Fabrika ayarlarına geri döndüm sorun devam ediyor. Her gün şarj etmek zorunda kalıyorum.

    Yardım please
  • Şarj problemi yaşayanlar için pratik bir çözüm buldum. İşe yaradı. Eğer problemsiz devam ederse paylaşım yapacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 21 Ağustos 2019; 18:23:56 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: earthfrost

    Selamlar, cihazı 10 gündür kullanıyorum. Özellikle yurt dışında değil ama yurt içindeki yazılar ve incelemelerde hatta burada bile ekran ışığı muhabbet çok dönüyordu. Açık alanda şahane kapalı alanda çok kötü diyordu herkes. Aklımda bir tek bu soru işareti ile ürünü aldım ve beklentim gerçekten çok kötüydü, dedim herhalde evde saati kullanamıycam :)

    Geldi başladım kullanmaya hiç de öyle yazıldığı çizildiği gibi değil ekran, gayet güzel, bir kere ekranın devamlı açık olması nefis bir olay. Zifiri karanlıkta olmadıktan sonra saati görüyorsunuz (tabi çok enteresan bir ekran yüzü kullanmıyorsanız). Kaldı ki kolunuzu oynatınca zaten arka ışık devreye giriyor ve ben otomatikte kullandım diğer seviyelerinde kullandım hiçbir problem olmadı. Almadan önce samsung un modellerine baktım mağazalarda. Fiyat farkı zaten muazzam TR den alsanız bile 2 katından fazla fiyat farkı var ki gearbest felan alırsanız 3 katı oluyor. Kesinlikle küçümsenecek bir fark değil bu. Ayrıca batarya da inanılmaz, ben bundan önce mi band 2 kullanıyordum onda ekran vs bunun gibi değil tabi 20-25 gün dayanıyordu şarjı. Sürüyle karşılaştırma videosu izledim yazı okudum diğer akıllı saatlerin hiçbiri bu kadar uzun batarya ömrü vaad etmiyor. Gariptir 2 yıl önce ben merak salmıştım bu akıllı saatlere ama hergün şarj muhabbetinden beklemek istemiştim bu kadar zaman geçti hala aynı. Samsung un saatleri ekran kapalı halde anca 2-3 gün dayanıyor. Bunda ekran devamlı açık, spor salonunda koşu ve bisiklet modlarını kullanıyorum, notifikasyonlar hep açık, alarm var, bugün bugün 5. gün oldu %21 batarya gösteriyor. Tabi ben GPS kullanmıyorum, insanlar bisikletle gezerken felan full GPS açık geziyorlarmış, hergün 1-2 saat kullansa bile yinede 3 günü rahat çıkartıyormuş. Şahane yani.

    Bir diğer bayıldığım özelliği saat görselleri, gerek xda olsun gerek başka siteler olsun güzel bir topluluk oluşmuş, yüzlerce seçenek var. Toplam 50 ye yakın görsel yükledim cihaza, günlük hayattaki giyim tarzınıza göre ekran değiştirmek çok güzel. Klasik giyindiğimde analog bir saat koyuyorum inanın bu işlerden anlamayan biri gün ışığında ekrana baksa normal saat zanneder :)

    Sonuç olarak mi band 2 gibi müthiş bir fiyat performans cihazı. İnanın maddi durumunuz olsa bile S2 miş S3 müş garmin miş sırf 3 katı daha fazla şarj edeceğiniz için kullanmak istemezsiniz. Ha saati iş için kullanıyorsunuzdur, para kazanmanıza yardımcı oluyordur, ozaman tabiki en iyisini alın o farklı bir durum. Ama aktivitemi takip etsin, telefon cepteyken gelen mesajı okuyabileyim, cep telefonunun yanında her gün yada günü birlik şarj etmeye yeni bir cihaz daha eklenmesin derseniz güzünüz kapalı alın.
    hocam gps i nasıl kapatıyorsunuz bisiklet modunda falan




  • quote:

    Orijinalden alıntı: rock steady

    Amazfit smarwatch 2 ve bip 2 geliyor yakın zamanda fiyatlari pace ayarinda olacak gibi, beklemenizi tavsiye ederim.
    Ben de EKGli modelleri bekliyorum ama Çin dışına henüz verilmiyor sanırım
    FDA onayı mı bekliyor acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rock steady kullanıcısına yanıt
    Bir iki cihaz hakkında bilgi ararken mesajınızı gördüm, okudum ama sorunu net olarak anlamadım.

    Saat üzerindeki pinlerin saat içindeki pile olan bağlantısı mı zarar gördü. Saati bundan mı açmanız gerekti. Saat değil ama son nesildir Mi band 3 kullanıyorum, pinlerin sorun yaratacağı hiç aklıma gelmezdi, bozulsa bozulsa şarj kablosu zarar görür diye düşünüyordum. Pinler nasıl zarar gördü biraz açarsanız senirim.

    Çözüm ürettiğinize sevindim, ancak ciddi bir işlem görmesi gerekmiş.
  • fuckulteli kullanıcısına yanıt
    Hayır, saatin arka kapağındaki 4 adet şarj noktası hasar gördü, yani şarj istasyonuna oturan yuzeyleri... Ya da saati kolunuza taktiginizda bileginize degen kisim diyebilirim. Baslardanuzeri paslanma belirtisi gosteriyor, korozyona ugruyor. Ter, nem, yagmur camur vs etkili oluyor bu baglamda. Ama sanirim her sarjda bu noktalar artik akim etkisi midir, voltaj etkisi midir nedir bilmiyorum yavas yavas eriyor sanki... En sonunda ortasinda kucuk bir delik açılıyor ve artik istasyondaki karsiliklarina denk gelmemeye basliyor, devre tamamlamadigi icin de sarj olmuyor.

    Ben saati almadan once yaptigin arastirmada bu meseleden sikayetci cok kisiyle karsilasmistim zaten ama bu kadar kisa surede olmasini beklemiyordum sadece. Xiaomi Huami Amazfit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rock steady -- 4 Eylül 2019; 23:38:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • rock steady kullanıcısına yanıt
    Hiç akla gelmeyecek bir problem. Dediğim gibi mi band'lerde hiç şikayetçi olan görmeyince bende yaşamayınca ilginç geldi.

    Acaba alır almaz üzerine incecik bir lehim atılsa o pinler aşınmayacak hale getirilse ilerisi için garanti olur mu? Neyse dediğim gibi ürüne sahip değilim birkaç bilgi edinmek için konuya girmiştim. Umarım ciddi sorunlar yaşayanların sayısı artmaz. İyi günlerde kullanın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fuckulteli kullanıcısına yanıt
    Hocam band 1-2-3 icin bu sorun söz konusu degil cunku pinler kayisin icinde kaliyor, yani teninize temas etmiyor. Fakat band 4'te bu sistem degismis ve tıpkı pace'teki gibi olmus, teninize temas ediyor. Açıkçası ben 1.5 senedir her turlu spor faaliyetinde kullandim, hic baska saat takmadim, belki yogun kullanimim bu sureci hizlandirmistir, bilemiyorum...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi Huami Amazfit
    Evet 11 Kasım da n11 den 500₺ ye aldığım amazfit pace saatin pinleri tamir edilmiyormuş. Değişim için ise resimde gösterilen rakamı uygun görmüşler. Ne yapmalı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim saat de şarj olmuyor artık :( Koşarken en iyi arkadaşımdı.
  • "Şu akıllı saatler nedir, ne değildir, neler sunuyorlar, ne gibi kolaylıklar sağlıyorlar" diye arada sırada bakınıyorum. Aktif ve düzenli spor yapanlar dışında çok da aman aman kolaylık sağlamıyorlar gibi görünüyor. Egzersiz/spor uygulamalarında yaşanan sorunlar, yanlış ölçümler, amanla şarj edilemez hale gelmesi de çabası...

    Amazfit Bip / Verge / Pace 2 Stratos almayı düşünüyordum.
    Bilemedim şimdi
  • Yanlış yerde mi soruyorum bilmiyorum ama Amazfit GTR nasıldır kullanan var mı? Bu aralar akıllı saat araştırıyorum 1000 TL civarına aklımdaki modeller Amazfit Pace 2, Amazfit GTR ve Huawei Watch GT. Bir de Galaxy Watch Active var. Öneriniz nedir? Bir de bu saatler telefonumda bulunan kablosuz ters şarj özelliği ile şarj edilebilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yusufunuz kullanıcısına yanıt
    Eğer sizden kaynaklı bir durum yoksa hakem heyetine başvurun derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BRAVEHEART11

    "Şu akıllı saatler nedir, ne değildir, neler sunuyorlar, ne gibi kolaylıklar sağlıyorlar" diye arada sırada bakınıyorum. Aktif ve düzenli spor yapanlar dışında çok da aman aman kolaylık sağlamıyorlar gibi görünüyor. Egzersiz/spor uygulamalarında yaşanan sorunlar, yanlış ölçümler, amanla şarj edilemez hale gelmesi de çabası...

    Amazfit Bip / Verge / Pace 2 Stratos almayı düşünüyordum.
    Bilemedim şimdi
    Bip bileklikle saat arası bir ürün. Pilinin çok uzun süre dayanması en büyük özelliği.
    Pace F/p ürünüdür. Uygun fiyata bulursanız değerlendirin.




  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.