Şimdi Ara

Xiaomi, Eylül ayında 10 milyon akıllı telefon satarak rekor kırdı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hb de bu haftasonu günün fırsatı olarak mi4 ü 730 liraya satıyorlardı. 1 tane aldım snap 801 3gb ram hd ekran başka bir markada 1000 liranın üstünde. bu firma çok başarılı. eşimde mi 5 kullanıyor çok memnun

  • Bir sonraki telefonun Xiaomi olacak. Ucuza iyi telefon yapıyorlar, satmamaları için bir sebep yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redmi note3pro kullanıyorum 16aydır bir kez bile kitlenmedi telefon.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Xiaomi alacaktim ama bir kac sorum var. Redmi note 4x kullandim telefonu AUXa baglayinca arabada, ciziti yapiyordu net ses vermiyordu. 5 senelik telefonumda tek bir cizirti olmuyordu. Bunun nedeni nedir? Mi6 dusunuyorum onda da var mi bu olay? Bir diger problem ise dokunmatik cok hassas degildi tepkisiz kaliyor veya istedigim secme komutu yerine baska bir islem yapiyordu.
  • 1000-1500 TL bandında Kamerası en iyi fotoğraf, video çeken modeli hangisi acaba?
  • iCloud Drive çalışsa içinde hemen geçerim
  • Ben Xperia Z2'den redmi 4x'e geçtim ve cihaz bana z2yi asla aratmıyor. Biri üst segment diğeri giriş seviyesi cihaz olmasına rağmen. Mi6 falan kullansam durum nasıl olurdu hayal edemiyorum yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adanalivlkn1234

    Ben Xperia Z2'den redmi 4x'e geçtim ve cihaz bana z2yi asla aratmıyor. Biri üst segment diğeri giriş seviyesi cihaz olmasına rağmen. Mi6 falan kullansam durum nasıl olurdu hayal edemiyorum yani.

    mi6 alsan tasarım haricinde pek bir fark yaşamayacaksın. telefonda donanım belli bir seviyeyi bulmuş kullanımda iyi telefon kötü telefon pek kalmadı.

    xiaomi nin tek eksik kısmı kamera
  • işlevi çok güzel, gereksiz telefon değil. rekor kırması normal.
  • HAŞMETLİi kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim cahil çok bende mi4 aldım 700 TL ye iki tane arkadaşım ise Sony z2 i aldı biri 1500 e diğeri ise 1800 e benim telefonla dalga geçmeye çalıştılar yok Çin malı hemen bozulur vs vs sonra bu ikisinin telefonu bozuldu birininkinin wifi yi bozuldu diğerinin ki kafayı yedi kendi kendine program açıyor vb. Sonra telefonları karşılaştırdık işlemciler aynı ram aynı ön kamera mi4 daha iyi 4k video çekiyor 2k ekran var antutudan aynı puanı alıyorlar. Sonra bunlar yediremediler kendilerine halada benim telefonu kötüleme çalışırlar yok neden iPhone almadın derler beyinleri olmadığı için böyle salak salak konuşurlar 700tl ye yarı onların yarı fiyatına aldım yedikleri kazığı daha çıkaramadılar kazığı tadı damaklarinda kaldı yani adamların

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xioami uygun fiyata rakiplerinden daha ust duzey seyler sunuyor alt segmentte tercih ederim ama iphone alabilecek durumdaysam iphone

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem ucuz hem kaliteli Xiaomi bir harika gerçekten ileride Apple dan vaz gecersem ilk markam bu olacak.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gün önce aldım Redmi Note 4x,mermi koy ateş eder :)

  • an itibarıyla telefonum rahmetli olmuştur. yeni telefonum xiaomi mi max 2 olacak. umarım güzel bir telefondur. şahsen bu telefondan memnun kalırsam xiaomi den şaşmam.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drjacob

    iCloud Drive çalışsa içinde hemen geçerim

    Sizde geçmemek için tam bahanesini bulmuşsunuz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: buraoca2


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dethagorf


    quote:

    Orijinalden alıntı: buraoca2

    Bu satışlarının en büyük sebebi bana göre Mi6 gibi bir cihazı piyasaya çıkartması. Marka imajını ciddi manada yükseltti, önceki cihazlar gibi sorunlu bir cihazda olmadığı için, tanınırlığı daha da arttırdı bu dönem. Mi Note 3, Mi5x, Mi Mix 2 gibi cihazlarda bu işin tuzu biberi oldu resmen. Xiaomi bu şekilde gelişmeye devam ederse, önümüzdeki yıl kendisinden yukarıda bulunan firmaları sıkıştıracaktır.

    Ne gibi sıkıntıları vardı hocam?

    Mi5 ve Mi5s lerde parmak izi okuyucunun düzgün calismamasi, Kulaklik ve hoparlör sesinin istenilen seviyede olmamasi gibi. Mi6da, uzun suredir Kronik sorunu su ana kadar olmayan, duzgun bir cihaz olarak piyasaya çıktı.

    İfade şeklinize konsantre olarak belirtmek istediğim birkaç ayrıntı var.Kişisel problem,şikayetlerinizi üretici ve son kullanıcıyı dikkate aldığımızda tümünü kucaklarcasına genelleme yaparak dile getirmişsiniz.Sizin bakış açınız ve mantığınız ile hareket ettiğimizde tüm bahsettiğiniz ürünleri piyasadan toplattırmak gerekir ki,bunun içinde prosedür gereği kronik problem sözkonusu olmalı öyle değil mi?




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.