Şimdi Ara

Xiaomi de Galaxy Flip rakibi bir model hazırlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi de Galaxy Flip rakibi bir model hazırlıyor



    Samsung’un Galaxy Z Flip modeli katlanabilir akıllı telefonlar içerisinde önemli bir yere sahip ancak dikine katlanabilir telefonlar aslında Moto Razr ile başlamıştı. Bugün dikine katlanabilir telefon geliştirenlerin sayısı hızla artıyor. Huawei’nin ardından Xiaomi de yarışa katılıyor. 



    Xiaomi Mi Mix Flip mi geliyor?



    Xiaomi Mi Mix Fold firmanın enine katlanır akıllı telefonuydu. Çin’de ortaya çıkan sertifika onayları dikine katlanabilir bir akıllı telefon hazırlığında olduğunu gösteriyor. İsimlendirme ise muhtemelen Xiaomi Mi Mix Flip olacak. 



    Ayrıca Bkz.Xiaomi 12 arka paneli sızdırıldı



    Telefon hem iç hem dış kısmında çift kamera yapısı görülüyor. USB Tip-C girişi olan telefonun arka kısmında minik bir bilgilendirme ekranı olması da olası. Bunun dışında göze çarpan önemli bir farklılık yok. 



    Dikine katlanabilir akıllı telefonlar enine katlanabilir olanlardan biraz daha düşük maliyetli. Bu bakımdan üreticiler iki farklı konsept sunarak tüketicinin seçeneklerini arttırıyor. Xiaomi Mi Mix Flip için henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı. 

     




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/xiaomi_certifies_a_clamshell_flip_phone_with_dual_camera_and_selfie_display-news-52451.php







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.