Şimdi Ara

XİAOMİ AKILLI AYAKKABI 299 LİRA!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
3
Favori
16.037
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teknoturk

    Bi ara "Google virüs çıkarsa sorgulamam anında indiririm" dedirtecek kadar yenilik bombardumanı yapıyordu. Şimdi Xiaomi sırt çantasından, elektrikli su ısıtıcısına kadar ürün çeşidini artırıyor ve akıllı özellikler ekliyor ürünlere.

    Xiaomi'den akıllı klozette gelecek , coming soon 2019
  • Bu ayakkabının özellikleri neler ? neresi akıllı ? Adım saymayı saymıyorum. Mesela bu ayakkabıda klima ve sinyal kesici cemır var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kefeniyle yola çıkan adam


    quote:

    Orijinalden alıntı: MeMETH_

    Doktor değilim ama aslında oturmak kalbi yoruyor desek yanlış olmaz sanırım. Çünkü normal insanların nabzı dakikada ortalama 65-75 atarken sporcuların normal kalp atımı dakikada 40 ve altı oluyor. Kalp güçleniyor, daha az atım yaparak aynı düzeyde kan pompalayabiliyor vücuda. Arabanızı hep 1. viteste yüksek devirde kullanırsanız motora ne olur?

    Bu bakış açısı da mantıklı

    İnsan oğlu koşmak için dizayn edilmemiştir

    Hızlı tempo yürüyün. .



    Koşmak kalp ve bağlı damarları yıpratır. .hızlı kalori ve yağ yakımi yapar o ayrı. .zayıflamak için hızlı bir çözüm



    Sporcuların kalbi güçlüdür daha az atarak vücuda gerekli kanı pompalayabilir. Ancak sporcu demek ille depar atmak demek değildir sanırım. .gureste bir spor bisiklette.ayrıca spor geçmişi olması bir insanin oda onemli



    Siz yinede hızlı tempo yürüyün.



    Not : kardiyolog felan değilim yinede uzmandan öğüt alın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mi Fit uygulamasında 2 tane eşleştirme seçeneği var

    (Bu arada tabanlığın altındaki süngeri çıkarıp çipi taktım ama hala eşleştiremedim)

    QR kodu okuyamıyor telefon yada QR kodunda sıkıntı var. Bence ikincisi.
  • Ayakkabı MiFit uyumlu değilmiş MiHome uyumluymuş. Şuan ayakkabı çalışıyor. Adımları sayıyor fakat kalori ve duration göstermiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MeMETH_

    Beyler yingin koşu ayakkabıları sağlamdır ama koşu ayakkabısı alacaksanız,
    Paranız varsa Asics (150-200Tl)
    Paraniz yoksa Decathlon Kalenji alın. (35tl)
    İkiside fiyat-performanstır.

    Koşacaksanız alın birde. Koşu bandı alıp çamaşır kurutanlar gibi olmayın. İlla spor salonuna gitmenize gerek yok çıkın arka sokakta hergün yarım saat koşun. Millet uzaylı gibi bakacak size. Ama Atalarımız 500.000 yıl boyunca hergün koştular. İnsan vücuduna koşmaktan ve sudan daha iyi gelen bir şey yok. Yada evde çay içip survvor izleyin. Seçim sizin.

    Bir fizyoterapist olarak yazınızda yanlış bilgiler var düzeltmek isterim. Sürekli koşmak vücudunuza özellikle de dizinize ve diz altı kaslarınıza (Peronealler, Calf, Tibialis vs.) fazla stres bindireceği için sanıldığının aksine çok da sağlıklı değildir. Eğer koşacaksanız ortopedik ayakkabı ve ayağınıza uygun olanını seçmeniz lazımdır. İnsan vücuduna koşmaktan iyi gelen bir şey yok derken kastınızın aerobik kapasiteyi arttırmak olduğunu düşünüyorum. İyi günler.




  • MeMETH_ kullanıcısına yanıt
    Hocam tavsiye ettiğiniz ayakkabıları bu fiyatlara bulamadım link varsa süper olur ihtiyacım var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 46 neden yok burasi cin mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akıllı don falanda çıkar ertesi gün milletin totolar nete düşer
  • Telefonunuza kuracağınız bir uygulama ile tüm istatistikleri harita üzerinde görebilecekken gereksiz olduğunu düşünüyorum. 1.5 yıldır Mi Band kullanıyorum elle tutulur tek yanı alarm özelliği ki onuda bir kaç gün kullanınca hissetmiyorum
  • bilekliğini aldık, saatini aldık telefonunu aldık. bi de bunu mu alalım gerek var mı ? heryerim xiaomi oldu.
  • Beyler bayanlar, Theyips arkadaşımın anlattıklarıyla bende aldım ayakkabıdan. Ayakkabı 2 günde geldi. Kutunun içinden ayakkabıların yanında küçük bir kutuda şarj aleti ve chip çıktı. 1 adet chipi sağ ayakkabının tabanlığını çıkarınca altında mavi bir sünger koymuşlar boşluk için. Chipi Mi Home uygulamasıyla taratıp (5 saniyede buldu) sonra chipin üstüne 2 kere dokunmamı istedi. (tap-tap) daha sonra %100 e kadar connected dolduktan sonra ayakkabıya yerleştirdim. Şimdi ofis içinde bikaç adım, apartmanda birkaç merdiven çıkıp geri geldim :D Bu tür senkronizasyonlu aletlerden ilk defa alışım. Acemi olarak anlatayım, bluetooth hep açık mı olması gerek yoksa açtıkça güncelliyor mu deneme şansım olmadı. saniye saniye adımı attığın gibi artmıyor kaç saniye periyotlarda yada durunca mı geliyor. tek ayakkabıdayken bütün adımlarımı sağlıklı sayabiliyor mu onuda bilmiyorum. bugün az gezintiden sonra akşam yine güncellerim :) Ayakkabı rahat şuanda ama dediğim gibi daha kullanmadım uzun yürüyüş veya koşudan sonra bir bakmak lazım. Ve birkaç fotoğraf..
    XİAOMİ AKILLI AYAKKABI 299 LİRA!!
    XİAOMİ AKILLI AYAKKABI 299 LİRA!!XİAOMİ AKILLI AYAKKABI 299 LİRA!!XİAOMİ AKILLI AYAKKABI 299 LİRA!!XİAOMİ AKILLI AYAKKABI 299 LİRA!!XİAOMİ AKILLI AYAKKABI 299 LİRA!!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cadoc12

    Beyler bayanlar, Theyips arkadaşımın anlattıklarıyla bende aldım ayakkabıdan. Ayakkabı 2 günde geldi. Kutunun içinden ayakkabıların yanında küçük bir kutuda şarj aleti ve chip çıktı. 1 adet chipi sağ ayakkabının tabanlığını çıkarınca altında mavi bir sünger koymuşlar boşluk için. Chipi Mi Home uygulamasıyla taratıp (5 saniyede buldu) sonra chipin üstüne 2 kere dokunmamı istedi. (tap-tap) daha sonra %100 e kadar connected dolduktan sonra ayakkabıya yerleştirdim. Şimdi ofis içinde bikaç adım, apartmanda birkaç merdiven çıkıp geri geldim :D Bu tür senkronizasyonlu aletlerden ilk defa alışım. Acemi olarak anlatayım, bluetooth hep açık mı olması gerek yoksa açtıkça güncelliyor mu deneme şansım olmadı. saniye saniye adımı attığın gibi artmıyor kaç saniye periyotlarda yada durunca mı geliyor. tek ayakkabıdayken bütün adımlarımı sağlıklı sayabiliyor mu onuda bilmiyorum. bugün az gezintiden sonra akşam yine güncellerim :) Ayakkabı rahat şuanda ama dediğim gibi daha kullanmadım uzun yürüyüş veya koşudan sonra bir bakmak lazım. Ve birkaç fotoğraf..
    XİAOMİ AKILLI AYAKKABI 299 LİRA!!
    XİAOMİ AKILLI AYAKKABI 299 LİRA!!XİAOMİ AKILLI AYAKKABI 299 LİRA!!XİAOMİ AKILLI AYAKKABI 299 LİRA!!XİAOMİ AKILLI AYAKKABI 299 LİRA!!XİAOMİ AKILLI AYAKKABI 299 LİRA!!

    Hayırlı olsun ayağında eskisin




  • (Mi Home) Uygulama güzel, koşarken yürümeye bir anda geçip yada merdiven çıkmaya başladığınızda güzel ayırt ediyor. Yalnız ana ekrandaki veriler günlük sıfırlanmıyor. 2 gün öncesinin verilerinin üstüne kaydetmeye başladı. 1-2 hafta sonra orası 129482901384*123 adım olunca çok saçma bir görüntü çıkacak. Daily - weekly - monthly bakmak istediğinizde tek tek girmeniz gerekiyor. geçen haftanın verileri monthly de gözüküyor ay bitince mi sıfırlanacak bilmiyorum. Ayrıca sonuç raporlama ekranı çok yetersiz. Uygulama daha doğrusu tam değil gibi çok az fonksiyonu var.

    Birde üstüne Cycling ve stair a girdiğimde sorun yok ama Walk ve Run'ın detayını görmek için tıkladığım/dokunduğumda uygulama hata veriyor. 100 kere denesemde... Bu tür uygulama kullananlar yardım önerisi var mı?



    XİAOMİ AKILLI AYAKKABI 299 LİRA!!XİAOMİ AKILLI AYAKKABI 299 LİRA!!XİAOMİ AKILLI AYAKKABI 299 LİRA!!




  • merhabalar,

    mijia application'unu daha öncesinde xiaominin bir ip kamerası için zaten kullanmaktaydım. IP kamera Çin dışında satılmadığı içinde Mijia app'i içerisinde bölge olarak "mainland china" seçili olmak durumunda aksi halde telefonum bu kamerayı görmüyordu. Şimdi aynı uygulamaya bu ayakkabıyı da bulup ekleyebiliyorum ama bu lokasyon kısmı "mainland china" değilse (örneğin Türkiye yada Amerika seçersem) çipi kesinlikle eklemiyor "network error" diyor ama Mainlan China seçersem sorunsuzca ekliyor. Tek sıkıntı tüm yazılım Çince oluyor o durumda :) Siz bu çipi telefonunuza eklerken hangi ülkeyi seçtiniz?
  • coppermine kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Locale olarak Turkey seçtim. Mi Home uygulaması ile entegre ettim. Taratıp bulduktan sonra chipe iki kez dokun dedi %100 e kadar connect gibi birşey doldu bağlandı. Bağlantı chipi bulma açısından bi sorunum yok. Yürümemi koşmamı bisikleti de güzelce sayıyor. Uygulama ingilizce dilinde, günlük yürüyüş ve koşumu göremiyorum, ana ekranı sıfırlanmıyor, walk ve run a girince hata veriyor. Sizin Mijia app daha mı kullanışlı önerir misiniz?
  • aslında bir şekilde ingilizceye dönebilse çince menü sizin paylaştığınızdan daha da dolu, ekran görüntüleri şöyle
    XİAOMİ AKILLI AYAKKABI 299 LİRA!!XİAOMİ AKILLI AYAKKABI 299 LİRA!!XİAOMİ AKILLI AYAKKABI 299 LİRA!!

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar merhaba. Atmadığım takla kalmadı ama telefon ile modül arasında bağlantı kuramıyorum. Ne yapmam lazım? Lütfen yardım.
  • Bakkala ekmek almaya da gönderebilecek miyiz
  • Vallahi ben paketledim geri gönderdim ayakkabıyı. Koskoca Intel ve Xiaomi markası bu kadar kötü bir modül ve yazılım geliştirmiş olamaz. Ayakkabı çıkalı neredeyse 1 yıl oldu. 1 yılda insan hiç mi güncellemez yazılımı/modülü.
    Ayakkabının şu anda Hepsiburada fiyatı 169 TL: Bu fiyata böyle bir ayakkabı alınır mı? Alınır ama bu ayakkabıyı alan da modül ve yazılım için para verir. Sırf güzel diye kimsenin gidip bu ayakkabıyı alacağına pek ihtimal vermiyorum. Yazılım ve modül çalışmıyorsa kimse kusura bakmasın gidersin gerekirse 3-5 kuruş daha fazla para verip bilindik bir marka ayakkabı alır geçersin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.