Şimdi Ara

Xiaomi airdots kulaklik sahte urun geldi (dikkatli olun) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
24.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben de n11 den şarj kablosu hediyeli 145 tl ye aldım. Ürünün kutusunun arkasında Rrdmi Airdots yazıyor. n11 yetkililerine haber verdim geri dönmeleri bekliyorum iade ediceğim ürünü aldığınızda paketi açmadan ürünün kutusunu kontrol edin. Ürünün çakması inanın ki çok fazla. Mistore,D&R gibi yerlerden almanızı öneririm ve ithalatçı garantili yazanlardan uzak durun. Xiaomi Türkiye garantili ürünleri tercih edin. İthalatçı garantili ürünler de çakma çıkma ihtimalı daha fazla.
  • 20 30 TL için dandik satıcıdan alırsanız böyle olur, resmi satıcılardan sasmayin hepsiburada gibi mesela, gunde 2 saat kullanıyorum 4 5 gun gidiyor kutuyla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TulparHAN

    Bende Hepsiburada satıcısından Braun Temizleme Suyu aldım orjinal çıkmad kapağı açınca anladım limon vs kokmuyor. Kullanmadan geri paketledim ve göndereceğim.

    Hoş olmadı sahte ürün satmaları
    içinw limon sıksaydın daha zahmetsiz olurdu.
  • https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140965606

    Arkadaşlar bende ki cihaz şu şekilde bi kontrol edebilir misiniz sahte mi değil mi emin değilim iade açtım eğer sahte değilse yollamayacağım 1-2 gün içinde öğrenmem lazım
  • Bende hepsiburada kiya aksesuar diye bir satıcıdan aldım.. cihaz ya bozuk yada sahte..ses çok az çıkıyor ve son seste patlak hoparlörden dinlermişsin gibi...içinden faturasida çıkmadı.. iade talebi açtım gönderdim bakalım ne olacak..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SADIK AKAR BGM TİCARET satıcısından trendyoldan aldım kesinlikle sahte..
    İade ettim..
  • El Fuego kullanıcısına yanıt
    Kaç tane xiaomi cihaz kullandın da bu kanıya vardın. Çinin en köklü ve müşteri memnuniyeti, ürün kalitesi, düşük kar marjını prensip edinmiş bir firması. Aynı performansı veren cihazların yarı fiyatına cihaz satıyolar. Markayı araştırsa burda herkes xiaomici olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • El Fuego kullanıcısına yanıt
    Dört senedir 5 aile üyesi Xiaomi telefon kullanıyoruz, bir tanesi servise gitti geldi, diğerleri çalışıyor, 2 farklı Bluetooth kulaklığını kullandım, biri direkt çinden geldi, ikisi de 2 yılı aşkın süredir çalışıyor, genel kalite sorunu filan yok. Kaç tane kullandın da bunu gördün?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NakeBenihime kullanıcısına yanıt
    Merhaba,ürün maalesef çakma dostum :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu arkadaşlar bu kulaklığın ve qcy t 5 in Türkiyede satılanların yarısı çakma zaten..
    Haa... çakma diyince.. zaten bunlar tr de üretilmiyor.tamamına yakını shenzende üretiliyor... talep çok olunca xioami hoop shenzende farklı bir yere sipariş veriyor... Ama tabii kutuda.. logoda farklılıklar oluyor..alet bozuk değilse 2 si arasındaki farkı anlamazsınız.. takmayın.. en azından ben anlamıyorum.. 2 Side var..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.