Şimdi Ara

Xiaomi 4K Mi Box ve S ( Yeni ) H.265 Android TV 8.0 incelemesi (420. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.426
Cevap
285
Favori
755.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 418419420421422
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamlar herkese, dün Mitv Box'ta sıradışı şekilde kumanda bozuldu. Cihaz açıkken her şey normal çalışıyordu. Kumanda elimdeyken çalışıyorken birden çalışmaz oldu.


    • cihazın elektriğini kesip baştan başlattım
    • pilleri değiştirdim
    • menü ve uygulamalar tuşlarına aynı anda basarak bekledim
    • açma tuşuna basılı tutarak bekledim

    hiç bir şekilde çalışmıyor.


    İnternette biraz bakındım aynı sorunu yaşayanlar ile karşılaştım ama hiç biri sorunun çözümünü bulamamıştı. Ben de şansımı burada denemek istedim. Böyle bir sorun yaşayıp düzeltebilen oldu mu? Şuan kumanda yok telefondan Google Tv kumanda uygulamasını kullanıyoruz ama çok saçma oluyor tabi :)

  • arkadaşlar s.a.


    şöyle bir sorunum var güncellemeden sonra oldu, youtube netflix te birşey izlerken görüntü hafif duraksayarak devam ediyor ve çıldırtıyor beni.. yokmu bunun bir çözümü?

  • OMREG O kullanıcısına yanıt

    kendi sorumu cevaplayayım..başka bir siteden alıntıdır.. sorunum çözüldü bu işlemle.


    güncelleme sonrası mutlaka wipe cache partition denen işlemi yapın, ne işe yaradığını detaylıca internette araştırabilirsiniz, kısaca eski güncelleme dosyalarını sistemden silip ram ve hafızayı rahatlatıyorsunuz, yaklaşık 600-700 mb bir boşluktan bahsediyoruz burada az buz değil yani.




    mi box s cihamızda wipe cache partition nasıl yapılır ?




    (birinci aşama) mi box cihazınızı açın, cihazın arkasındaki adaptör ucunu çıkarın, cihazınızın kumandasının arka kapağını açın pilleri çıkarın ve 10-15 sn bekleyin, sonrasında pilleri takın ve kumandayı cihazınızın hemen yakınına koyun, buraya kadar tüm söylenenleri eksiksiz şekilde yaptıysanız ikinci aşamaya geçebiliriz, (burası çok önemli lütfen dikkatli okuyun) kumandanızın (yuvarlak yön tuşlarının içindeki) ok yani seçme tuşuna ve geri tuşuna aynı anda basılı tutun ve öyle kalsın, hızlıca diğer elinizle cihazınızdan çıkardığınız adaptör kablosunun ucunu cihazınıza takın, tv ekranınızda Mİ yazısını gördüğünüz anda elinizi kumandadan çekin, yaklaşık 30 sn sonra format ekranı gelecek.




    (not : bu ekran aynı zamanda cihazınıza hard format atabileceğiniz ekran, bizim konumuz wipe cache partition olduğu için oradan devam edeceğiz.)




    şimdi tv ekranınızda android robot simgesinin olduğu format ekranını görüyorsunuz, buradan kumandanızın yön tuşları ile wipe cache partition üzerine gelip ok diyorsunuz, yes no diye sorarsa yes deyin, bu işlemi garanti olsun diye 2 kere yapabilirsiniz, daha sonra geri tuşuna basıp ilk ekrana dönün ve en üste yazan " rebout system now" ok tuşuna basın yes deyin ve cihazınız açılsın.






    not ; bahsettiğim bu işlemin yüklü olan uygulamalarınıza mevcut tüm güncellemelerinize dosyalarınıza apklarınıza vs... kısaca hiçbir şekilde hiçbir şeye zararı yok, bahsettiğim gibi WİPE CACHE PARTİTİON işlemi sadece eski sistem güncellemelerini kaldırıp cihazınızı tabiri caizse yağ gibi akar hale getirecektir, sadece mi box s için değil tüm android cihazlarınız için bu işlemi yapabilirsiniz.




    mi box cihazım takılıyor yavaşladı donmalar kasmalar var dediğiniz anda format atmak yerine ilk önce bu işlemi uygularsanız en azından tüm programları silip kaldırmadan problemi ortadan kaldırma şansınız olabilir, bu işlemi bahsettiğim şekilde yaptığınız sürece hiç bir şekilde sorun olmaz korkmayın yani "





  • Arkadaşlar mibox ta netflix 4k izlemek için, tv nin illa hdcp2.2 desteklemesi gerekiyor mu? Yoksa herhangi bi 4k tv olması yeterli mi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,


    Kablo Web TV abonesi iseniz ve Mi Box'ta veya Android telefonunuzda televizyon seyretmek istiyorsanız henüz beta aşamasında olan TV Player uygulamasını deneyebilirsiniz.


    Daha detaylı bilgi için tıklayın...

  • Merhabalar. Mi box s de tivibu go çalışmıyor mu? Nasıl yükleriz, yardımcı olabilecek olan var mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yashiii Y kullanıcısına yanıt

    Bilen var mı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yashiii Y kullanıcısına yanıt
    merhaba çalışıyor ben kullanıyorum. Tivibu Go nun apk dosyasını indirip bir usb bellek ile mi box a takarsanız içinden kurulum yapabilir kullanabilirsiniz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar. Tv performans olarak uygulamalarda kötü olmasa da özellikle usb'den medya oynatırken biraz sıkıntılı ve altyazılar zor okunuyor, altyazı seçeneği de yok gibi bir şey. O yüzden bu ürüne bakıyorum. Gördüğüm kadarıyla bir usb portu var onun üzerinden medya yürütebiliriz. Peki performans nasıldır ve daha da önemlisi altyazı ayarları vs. yeterli mi? Genel olarak cihaz performansı nasıl, güncelleme halen alıyor mu? Ya da başka bir ürün tavsiye eder misiniz?

  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    Bütçeniz uygunsa chromecast 2020 kumandalı modeli alın. Ama usb girişi yok bilginize. Zaten bencede gerek yok usb ye. Artık hersey online oldu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba YouTube uygulamasında hızlı oynatma bende çıkmıyor sizde durum ne

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _ATi_ _ kullanıcısına yanıt

    Bende de hızlı oynatma çıkmıyor. Son güncelleme de yapılmış durumda...

  • herkese merhaba ,

    arkadaşlar 3 yıldır kullandığım cihaz. son 2 aydır. internet wifi hız sorunu yaşıyorum. ilk açınca 15-20 mbs olan hızım bir kaç dakika sonra 0,8-1 vb mbs çıkıyor. modemde üst kat komşumdan kullanıyorum. modem ara yüzüne girip kanal değiştiremiyorum komşum bir şey der diye. neden oldu anlamadım. Aynı sorun olan var mı çözüm olarak öneri sunabilecek.

    yazışmaları baya okudum. downgrade etsem düzelir mi acaba? 9 version kullanıyorum en stabil sürüm hangisi acaba...

    şimdiden çok teşekkürler




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brlkl -- 31 Mayıs 2022; 14:48:35 >
  • 4 yıllık mibox3 serüvenimiz bitti, next 4k stick ile devam ediyorum. Android 11, av1 destekli.

    Umarım uydu cihazlarını kullandığım next güncelleme konusunda bizi memnun eder.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Android guncellemerini next değil Google yapıyor, rahat olun. Tüm cihazlarda böyle.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mibox ta 2 gündür Prime video 1080p izleyemiyorum, sanırım hdr de gitti. Benzer sorun yaşayan oldumu?

    Amazon prime MH ile görüştüm mibox artık HD ye kadar destek veriliyor dediler. Yani mibox çöp oldu. Xiaomi 3. Sınıf bir firma olduğunu yine kanıtladı.
    Apple tv veya Amazon fire cube geçmeyi düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhlis bey -- 6 Haziran 2022; 12:51:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brlkl B kullanıcısına yanıt

    selam arkadaşlar şimdilik sorunum düzeldi .. aynı sorun olan arkadaşlar için yazıyorum. mi box wipe menüye girip,önce wipe cache partition sonrada wipe data factory yaptım. şimdilik yani beş gündür falan hiç hız düşmedi. teşekkürler

  • Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

    Adb ile android ana laumcher kaldirabilirsen o zaman diger kurulu olan ana sayfa oluyor ANDROID 9 icin zaten Android 8 de kolaydi hersey


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 4 yıldır kullandığım Mi Box S cihazım çözünürlük sorunu çıkarıyor. 4K TV de 4K çözünürlük ayarı ile izleyebiliyor idim. Ama ne sebeptir ki dün cihaz 1080p ayarının üstünü göstermemeye otomatik seçenekte de kendini 720p ye almaya başladı. 7 farklı HDMI kablosu ile denedim sonuç hüsran. Cihazı sıfırladım yine hüsran. Konu hakkında yabancı kaynaklara bile baktım herhangi bir çözüm bulamadım. Konu hakkında bana yardımcı olabilecek iseniz lütfen yardımcı olunuz. Çoğu aboneliğim 4K ve film arşivim 4K HDR. TV açasım gelmiyor artık.
    Xiaomi 4K Mi Box ve S ( Yeni ) H.265 Android TV 8.0 incelemesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patron12 -- 22 Haziran 2022; 21:56:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Disney+ mibox s cihazda 4k olarak çalışmıyormu?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 418419420421422
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.