Şimdi Ara

Xiaomi 4K Mi Box ve S ( Yeni ) H.265 Android TV 8.0 incelemesi (224. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.426
Cevap
284
Favori
755.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mi box 6.0.1 sürümünde cihaz çok hızlıydı netflixte filmlerde titreme vs. hiç sıkıntı yoktu gayet akıcıydı.

    oreo 8.0 güncellemesinden sonra cihaz yavaşlamaya başladı eski sürümde jet hızında geçişler yaparken şimdi sanki titrer gibi kasarmış, zorlanırmış gibi geçişler yapıyor.

    ve en büyük sorunum netflixte filmlerde (1080p 60 hz de kullanıyorum) takılmalar frame atlamaları oluyor sürekli 1080p 24hz de nispeten daha az ama o eski sürümdeki yağ gibi akıcılık yok sürekli takılmalar ve titremeler var.

    bütün ayarları denedim, netflix i sildim tekrar yükledim, hdmi self adaptionun bütün şıklarını denedim olmadı en son hard reset attım cihaza ama yine aynı değişen bir şey yok benzer sorun yaşayan var mıdır ne yapabiliriz tek çözüm 6.0 a geri dönmek midir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gomendor

    Arkadaşlar tekrardan merhaba bildiğiniz gibi 2179 downgrade işlemini ilk ben burada paylaşmıştım ve uzun uğraşlar sonucu 8.0 oreo güncellemesinden 6.0 MM downgrade yapmayı başardım. Yazılımı bana sağlayan xiaomi.eu sitesinin ingbrzy Arkadaşa çok teşekkür ederim. Yazılımı kurdum daha önce 2179 downgrade işlemi yapan varsa artık sürümleriniz 2396 olacak 8.0 sürümünde Xaomi oto upgrade sistemini devreye soktu ve bundan artık taviz vermiyorlar fakat 6.0 1304 yazılımıyla buda ortadan kalkacak çünkü 6.0 olan MM sürümü Xaomi kullanıcılarına artık oreo güncellemesi gelmeyecek yani bundan anladığımız Xaomi oreo sürümünü güncellemeyenler için geri çekti. Dosyaları FTP Serverıma upload ettim Gerekli bilgiler aşağıda 2179,2167,1304 sürümleri ve kurulum pdf mevcut istediğinizi indirin.

    ftp://159.89.98.208

    Kullanıcı Adı: Mibox
    Şifre: Dh123456

    Dip Not: Downgrade işlemi yapan kullanıcılar cihazda yaşanan yazılımsal sorunların oluşması halinde tüm sorumluluk kendisine aittir.
    ben anlayamadım sırasıyla mı yukluyuceğiz daha net anlatırmısınız




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bulut1978

    ben anlayamadım sırasıyla mı yukluyuceğiz daha net anlatırmısınız

    Alıntıları Göster
    6.0 icin sadece direkr onu yukleyeksin 2179 icinse 2167 sonra 2179 u yukleyeceksin hocam.



    Bu arada 6.0 ile 8.0 arasinda ne gibi farklar var bilen var mi hangisini tavsiye edersiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler 8.0 çok kötü 6.0 öneririm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca denedim 6.0 geçmeye çalıştım yazılım yükseltme çıkıyor ve hata veriyor olmadı. Yapabilen varsa paylaşırsa çok sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim box ta bu gün kendi güncelleme yaptı. Ancak eskisinden çok daha iyi çalışıyor.



    En ufak takılma wifi sorunu yok. Hatta YouTube ve netflix çözünürlük sorunlarım da çözüldü. Acaba sonrasında mı sorun çıkarmaya başlıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bulut1978

    Ayrıca denedim 6.0 geçmeye çalıştım yazılım yükseltme çıkıyor ve hata veriyor olmadı. Yapabilen varsa paylaşırsa çok sevinirim
    Factory reset yapmanız lazım
  • Aslında, 8'e geçeli (en son sürüm) çok olmadı ve bütün işlevleri kullanmıyorum ama bazen uyanmama dışında sorun yaşamadım.

    Youtube uygulaması eskiye göre çok daha iyi çalışıyor. Oynatıcı olarak Kodi kullanırım. O da Sorunsuz. Geçici olarak bulunduğum yerde telefonun mobil internetini hotspot üzerinden kullanıyorum. Wifi'da sorun yok gördüğüm kadarıyla. Digiturkplay'den maçları izliyorum. O da sorunsuz. Netflix denemedim. Ethernet denemedim. MX player gayet iyi çalışıyor. Herhangi bir hantallık, takılma görmedim henüz. Arayüz falan akıcı. Video gösterim performansı 6'dan farksız.

    Fabrika ayarlarına henüz döndürmedim bu arada. Her uygulamanın harici diskte kendi klasörüne yazamama sorununun çözüleceğini tahmin ediyorum bu yolla. Torrent için bu önemli.
  • Gomendor kullanıcısına yanıt
    Bende 2179 ve 6.0 a donmeyi denedim hata verdi ikiside anlamadim factory reset atmak zorunda kaldim birde su an son surumde normal calisiyor bozmazsa devam edecem bu surumde bakalim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redd06 -- 1 Aralık 2018; 21:18:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende android 8 kullanıyorum memnunum hiç bir sıkıntı yok hele stremio da film seyretmek çok keyifli. Sadece arada bir açıp kapatınca USB hafıza kartı ni görmüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali6511 kullanıcısına yanıt
    Factory resetle duzeldi bende de bakalim sorun cikmaz umarim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2396 Sürümü şu anda araştırmalarıma göre stabil diyorlar . Yeni yıla girmeden büyük ihtimal bi güncelleme daha alacağız 2415 şu anda beta test aşamasında olumlu geri dönüşler olursa güncelleme dağıtılmaya başlanacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gomendor -- 2 Aralık 2018; 8:12:14 >
  • Selamlar
    Wifi'yi daha iyi çekmesi için wi fi adaptör öneriniz var mı? En uyumlu olanı hangisidir?
  • Uzun zamandır bu bölümü takip ediyorum oreo ya geçmeme sebebim burda yazılanlar idi 1 hafta önce çoğu kişiye olduğu gibi banada oto güncelleme geldi 2396 ile çok üzüldüm cihaz çöp olacak diye ama herhangi bir sorun görmedim netflix deki meşhur sorun artık yok ve çok daha hızlı açılıyor uyanmama sorun yok youtube da stabil sorun yok sesle arama çok nadir olarak dinlemeye geçmiyor bir daha basmak lazım kodi ve kullandığım iptv arayüzüde sorunsuz açıyor tek sıkıntım var bilen varsa çözüm için yardım istiyorum soundbar bağlı TV ye optik kablo ile ses mi box a geçince bariz düşüyor yani son sese getirmeme rağmen inletmesi gereken ses neredeyse anca duyuluyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarutku -- 2 Aralık 2018; 12:34:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gomendor

    Factory reset yapmanız lazım

    Alıntıları Göster
    Değerli arkadaşlar 6.0 na hata verdi inemedim ancak factory reset yaptıktan sonra alet gayet güzel çalışmaya başladı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıldır severek kullandığım cihaz bu gün itibari ile 8 güncellendi cihaz eskisinden de iyi ve seri baya sevdim hiç bir şey yapmadım cihaz otomatik kafasına göre güncelledi günceleme yapmayacakyım ama nasıl olduysa oldu işde ama baya sevdim cihaz çok seri bir problemle karşılaşmadım netfix puhu iptv youtube çok iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,
    Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box Chromecast aldım ve 2 gündür inceliyorum. Chromecast başarılı.
    İlk TV box tecrübem ve beklentilerimi karşıladı. Kendi play store uygulamasında çıkmayan bir çok uygulamayı usb den es dosya yöneticisiyle kurabildim. IPtv, Youtube, Puhu vs gibi uygulamalar hızlı.
    Şu anda uğraştığım tivibu uygulaması yan çıkıyor. çeviremedim.
    Önerisi olan varsa sevinirim. otomatik rotate yapanlar işe yaramadı.
  • hepsiburada mibox s 4k 450 lira şuanda. mibox s 4k mı almak daha mantıklı km9 mu. Km9 330 lira, gümrüğe takılırsa 30-40 lira da o gelicek, 370 lira diyebiliriz. Cihazı teyzemler kullanacak haliyle kullanım kolaylığı çok önemli. Öyle her uygulamayı apk ile yüklemek durup dururken rom atmak falan gerekmesin istiyorum. Androide de çok yabancıyım o yüzden kullanımı en kolay olan model lazım. TV şuanda full hd ama olur ya ilerde 4k'ya geçilir diye güçlü bir cihaz alayım diyorum. Kablo ile bağlayacağım internete

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar n11 den mibox s 4k cihazı 429 tl ye aldım cihaz cok iyi görüntü kalitesi başarılı firefox kurdum tüm sitelere sorunsuz giriyor ve film sitelerindeki filmleri oynatıyor. Bu cihaza bluetooth klayve tanıtan oldumu. Smart tv klavyeleri var mouse ile birlikte.
  • Beta test kullanıcısı olduğum için şu anda 2415 sürümüyle cihazı kullanmaktayım. Uyanma sorunu ve wifi sorunu düzeletilmiş, netflixten 5.1 ses alamama dışında cihazda herhangi bir problem yok benim için.
  • 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.